IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Я обясни как я постигаш тази 60% доходност? Наркотици..., курви или наемни убийства? Доколкото знам не работиш на свиленградската митница. Кажи да се посмея здраво тази вечер.
    Всичко останало каквото кажеш /или по-вероятно измислиш/ ще те нареди до такива известни таланти като Артър Кларк, Хърбърт Уелс, Айзък Азимов или Станислав Лем.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rebel Разгледай мнение
      Ей пак избяга от точните сметки! Сега ми кажи утре купувам имот за хххххх,хх лв рентвам го за хх години и си връщам парите слад хх години. Иначе излиза че цените трябва де са върнат на нива от 2002 година и да чакам 20 години за възвращаемост, а то в банка при 5% лихва парите ми ще носят по-голяма доходност.
      Той не може да ти го каже. Скаран е с математиката, а и подозирам че цитира чужди (на някой от родата) сделки хехехехе

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        ..............
        Последния жилищен имот който съм купил е през 2002 год. и вече от наеми само на част от него съм го изплатил на 1/3. Като въобще не го отдавам целия защото иначе досега да съм го изплатил на 200%. Последния нежилищен купих в края на 2009г. Съдейки по приходите от него ще се изплати за 10г.
        Ей пак избяга от точните сметки! Сега ми кажи утре купувам имот за хххххх,хх лв рентвам го за хх години и си връщам парите слад хх години. Иначе излиза че цените трябва де са върнат на нива от 2002 година и да чакам 20 години за възвращаемост, а то в банка при 5% лихва парите ми ще носят по-голяма доходност.
        Пари нема, действайте!

Коментар

Пейзанчо, този "пасив" ми носи непрекъснати приходи и от няколко месеца е спрял да поевтинява, а се готви за скок. А ти с само с твоята заплатка и плащане на наем в добавка....
          Да, готви се зза скок. Като скока от 2008-а насам - все скача ли скача
          Твоите приходи от НИ са май май 2-3 надници ... забавно хехехехе!
          Мда, само с моята заплатка и наем на двустаен (към 1/6-та от нея). Борсата не се брои, туй не ти е по силите да го разбереш Който е свикнал на 4% годишен доход - не проумява 60% и нагоре хехехехе
          Твоите НИ-та ще ти донесат за 10 години доходността която имам само за една - и то върху чужди пари. При условие че реинвестираш, иначе ще чакаш и повече

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            айде пак ..

не бъркам значи
            чудех се аз защо си толкова активен в темите за имотите... ще ти се имотец в софето без пари... ами чакай ...
            Понеже виждам че си тъп и упорит и пак ми флудиш личните - казвам ти го публично.
            С мижавите си 10 бона доход си смешен като "собственик на ИТ фирма"и отиваш към заплатата на някои хорица - бачкатори в ИТ сферата.
            Имотец в Софето не ми е дотрябвал - не е достатъчно ликвиден, прекалено е скъп и градът е прекалено скапан за да оставам задълго в него

ПП: Понеже ти го казвах 10-ина пъти в бележки - да ти го кажа и публично - не си добре дошъл да ми пишеш лични. Спамери не ми трябват, още по-малко некадърници на БФБ

ППП: Като вземеш да правиш 100к, може да те изслушам. Евра. Педро, пак си ми писал в личните - откажи се навреме че ще станеш за смях тук
            Last edited by jamiemirror; 14.10.2010, 21:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rebel Разгледай мнение
              1. Селяните са основни купувачи
              2. Който вече се е набил с 5 апартамента едва л и иска повече, а за ФЛ с 500 е смешно да се говори
              3. Ако си мислиш че чужденците са склонни да плащат за нашите апартаменти на ШЗ по БДС и с общи части цени близки до тези в Германия, значи живееш в голяма заблуда.
              4. Софиянци които търсят жилища едва ли ще заемат твоята позиция имотите да са вечен Ъп или да плащат непосилни вноски спрямо дохода им.
              5. Исках да ми сметнеш на колко ти излиза едни жилищен имот въведен в експлоатация и след колко време очакваш да си върнеш парите.
              ..............
              Последния жилищен имот който съм купил е през 2002 год. и вече от наеми само на част от него съм го изплатил на 1/3. Като въобще не го отдавам целия защото иначе досега да съм го изплатил на 200%. Последния нежилищен купих в края на 2009г. Съдейки по приходите от него ще се изплати за 10г.

Коментар

• Пейзанчо, този "пасив" ми носи непрекъснати приходи и от няколко месеца е спрял да поевтинява, а се готви за скок. А ти с само с твоята заплатка и плащане на наем в добавка....

Коментар

Стига с тия селяни бе бунтовник. Това ли са единствените купувачи? Нима един чиляк не може да си купи 500 апартамента? Нима не идват чужденци да купуват? Нима и в Софето да не се възпроизвеждат и прекрачващите 20г. да не търсят жилища?
                  Какъв инвестиционен отговор искаш конкретно- обясни?
                  1. Селяните са основни купувачи
                  2. Който вече се е набил с 5 апартамента едва л и иска повече, а за ФЛ с 500 е смешно да се говори
                  3. Ако си мислиш че чужденците са склонни да плащат за нашите апартаменти на ШЗ по БДС и с общи части цени близки до тези в Германия, значи живееш в голяма заблуда.
                  4. Софиянци които търсят жилища едва ли ще заемат твоята позиция имотите да са вечен Ъп или да плащат непосилни вноски спрямо дохода им.
                  5. Исках да ми сметнеш на колко ти излиза едни жилищен имот въведен в експлоатация и след колко време очакваш да си върнеш парите.
                  Пари нема, действайте!

Коментар

• На Дъното сме...ама по отношение на интелектуалното равнище! Колкото повече изпростява народа, толкова по алчен става и резултата е налице. Ридайте!

Коментар

• [QUOTE=LANDLORD 31;1150143]
                      Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                      И съм собственик - и съм под наем. В различни градове.
                      ............................
                      Нека се сетя- Собственик си на сайвант в гр. Две могили, пък си мизерен квартирант в Софето.
                      Затова искаш цените в Софето да станат като в Две могили.
                      Не знам дори къде са ти Двете могили, селянче
                      Нека се сетиш и друго - вече съм ти го казвал, собственик си на неликвиден поевтиняваш пасив, който иска и поддръжка, и данъци Не е зле, никак не е зле хехехехе

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                        Ами да се позапознаем, шефе-на-ИТ-фирма с доходи на джуниър Джавар
                        Малко ли ми се фука в личните - поопознах те де ша ходя...

Собственик и в Ловеч, и в околията. Не ми харесаха съседите - щеше да има и собственик в немско това лято Цени няма да споменавам че ще стане смешно в темата ... и някои31 ще пикаят газ като им светне какво се задава.
                        айде пак ..

не бъркам значи
                        чудех се аз защо си толкова активен в темите за имотите... ще ти се имотец в софето без пари... ами чакай ...
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• А бе, гледам сте все привърженици на крайния оптимизъм или песимизъм, та да ви питам дали има някой като мен посредата? Който му е през ... за цените въпреки, че е притежател на няколко, просто не мисли скоро време, нито да продава, нито да купува. А целта му по време на криза е да задържи същия стандарт на живот, както преди нея с перспектива за бъдещо подобрение ?

Коментар

• Стига с тия селяни бе бунтовник. Това ли са единствените купувачи? Нима един чиляк не може да си купи 500 апартамента? Нима не идват чужденци да купуват? Нима и в Софето да не се възпроизвеждат и прекрачващите 20г. да не търсят жилища?
                            Какъв инвестиционен отговор искаш конкретно- обясни?

Коментар

• Първоначално изпратено от ixeos Разгледай мнение
                              Та жилището в БГ не е само дом - то си е застраховка срещу несигурност.
                              Ако има застраховка срещу нагли банкери, аз първи ще си я направя и после ще се набия с ипотеката, но такъв филм няма!
                              Пари нема, действайте!

Коментар

• Първоначално изпратено от ixeos Разгледай мнение
                                Да се подиграваш на младо семейство с деца е най-достойното нещо да знаеш Защончо ... Жалко е и тъжно за самия теб.
                                А да ги ограбваш през банковия им кредит с нерегламентирано повишение на лихвите и таксите е по-достойно. Абе що се излагате бе!?
                                Пари нема, действайте!

Коментар

Working...
                                X