IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Виж ся бунтовнико, Колко процента от хората където и да е- в САЩ или Бурунди инвестират в НИ? Не говоря за собствено жилище, а за всеки следващ НИ. Тука /особено във форума/ всеки гащник от село повозил се на ескалатор вече иска имотите да станат колкото лимоните. Няма как всеки гащник да се "уреди". От друга страна, аз бих ги посъветвал да инвестират в земеделска земя и след това да се занимават с производство. Инвестицията в ЗЗ е достъпна за всеки. След това с много здрава работа ще си направи фермата и ще е е полезен и за себе си и за гражданята. Този начин на действие би разрешил и жилищния проблем и демографския и провинцията ще живне. Само че селтаците се бутат сите да дойдат у Софето и други големи градове и най-често с нищоправене или със нокти, зъби и лакти да се налагат в сфери за които не ги бива изобщо.
    Първо не получих инвестиционен отговор, сметки как ще си "избиеш" парите, което значи че май не си наясно.
    Второ ако си кореняк Софиянец и имаш още двама братя и нямаш наследствен имот би се ядосвал на провинциалистите, че идват вземат ти работата и вдигат цената на имотите, но ти искаш цените да растат, но и селяните да не идват. Няма логика в разсъжденията ти. Или ще идват селяци и ще има търсене или ще си стоят на село и ще падат цените, защо няма да има кой да ги обитава.
    Пари нема, действайте!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zashtontcho
      Еми това семейство ако не си е правило сметката, си заслужава съдбата. С какъв акъл са теглили непосилен заем от банката и са купували на набалончения пазар? Толкова ли не можаха да изтраят 2-3 години примерно, че да купуват после на по-евтино? Ама не, сума народ се подлъга по мантрите на брокерите, по платените писания във вестници и интернет медии и се набълбука яко.

Така е, сега това семейство вместо да храни децата си и да им купува играчки, дрехи и учебници, ще храни банката и ще купува подаръци на строителите и брокерите. В продължение на 30 години в началото на всеки месец новите дрешки на децата, новите играчки на децата, по-късно парите за джобни на децата, за екскурзия на децата, за обучение в хубав университет на децата и т.н. ще отиват за банката, за брокера и за строителя.
      Да се подиграваш на младо семейство с деца е най-достойното нещо да знаеш Защончо ... Жалко е и тъжно за самия теб.

Масово хората са теглили непосилна ипотека 2004-2008, защото са мечтали да имат свой дом. А хората в БГ мечтаят за свой дом, защото са преживели няколко смени на пари и загуба на спестявания. Щото като си с пеленаче и ш*ибаната хазайка ти бие шута, няма да знаеш къде се намираш, особено ако в същия момент си изгубиш работата. Друго е ако имаш лично жилище и едни хилядарки спестени. Тогава при загуба на работа, имаш гратисен период през който може да се огледаш за нова, без да спиш под мостовете. Да не говорим ако станеш на 60 без спестявания и още си под наем ...

Та жилището в БГ не е само дом - то си е застраховка срещу несигурност. И аз не одобрявам покупката му с ипотека, но не всеки е имал шанса да спести. И съм много по-склонен да се радвам на младо семейство борещо се за собствен дом, отколкото на жалък хейтър пробващ да си осигури банкет на чужд помен. Чуждото нещастие Защончо нема да те направи и една йота по-щастлив! Get a Life!

Коментар

• [QUOTE=jamiemirror;1150134]
        И съм собственик - и съм под наем. В различни градове.
        ............................
        Нека се сетя- Собственик си на сайвант в гр. Две могили, пък си мизерен квартирант в Софето.
        Затова искаш цените в Софето да станат като в Две могили.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          няма лошо
          собственик в ловеч и (или) околията
          наемател в софия

лошото е да казваш лузари на хора, които не познаваш.
          Ами да се позапознаем, шефе-на-ИТ-фирма с доходи на джуниър Джавар
          Малко ли ми се фука в личните - поопознах те де ша ходя...

Собственик и в Ловеч, и в околията. Не ми харесаха съседите - щеше да има и собственик в немско това лято Цени няма да споменавам че ще стане смешно в темата ... и някои31 ще пикаят газ като им светне какво се задава.

Коментар

Виж ся бунтовнико, Колко процента от хората където и да е- в САЩ или Бурунди инвестират в НИ? Не говоря за собствено жилище, а за всеки следващ НИ. Тука /особено във форума/ всеки гащник от село повозил се на ескалатор вече иска имотите да станат колкото лимоните. Няма как всеки гащник да се "уреди". От друга страна, аз бих ги посъветвал да инвестират в земеделска земя и след това да се занимават с производство. Инвестицията в ЗЗ е достъпна за всеки. След това с много здрава работа ще си направи фермата и ще е е полезен и за себе си и за гражданята. Този начин на действие би разрешил и жилищния проблем и демографския и провинцията ще живне. Само че селтаците се бутат сите да дойдат у Софето и други големи градове и най-често с нищоправене или със нокти, зъби и лакти да се налагат в сфери за които не ги бива изобщо.
            Виждаш ли, "гражданята" софийски са население от селата наоколо - села са били и кварталите допреди 10-20 години.
            Затова и "провинциалистите" биват набеждавани че взимат работата на "столичаните" - то си личи кой какво може и колко добре го прави

Гледам разбираш от копане и оране - я марш обратно на село

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
              Хехехе ще ти се нали
              И съм собственик - и съм под наем. В различни градове, нямаше как да се сетиш нали ...
              Затова и съм заплатен в пъти по-добре от тебе - понеже не съм седнал на нотариалните си актове

И съм отворен щото ти натрих носа и ще продължавам да ти го натривам хехехехе
              няма лошо
              собственик в ловеч и (или) околията
              наемател в софия

лошото е да казваш лузари на хора, които не познаваш.
              Last edited by bertram; 14.10.2010, 20:32.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

под наем си нали?
                то верно в момента са много приятни наемите, защото доста се построи и доста седи празно...
                Винаги са били приятни наемите в София - спрямо цените на НИ и заплатите.
                Точно в тоя град за да реша да купувам - цените трябва наистина да се продънят сериозно надолу. В момента все още не си заслужава, по-скоро в някое село на 20-30 км е по-добре

Коментар

• Виж ся бунтовнико, Колко процента от хората където и да е- в САЩ или Бурунди инвестират в НИ? Не говоря за собствено жилище, а за всеки следващ НИ. Тука /особено във форума/ всеки гащник от село повозил се на ескалатор вече иска имотите да станат колкото лимоните. Няма как всеки гащник да се "уреди". От друга страна, аз бих ги посъветвал да инвестират в земеделска земя и след това да се занимават с производство. Инвестицията в ЗЗ е достъпна за всеки. След това с много здрава работа ще си направи фермата и ще е е полезен и за себе си и за гражданята. Този начин на действие би разрешил и жилищния проблем и демографския и провинцията ще живне. Само че селтаците се бутат сите да дойдат у Софето и други големи градове и най-често с нищоправене или със нокти, зъби и лакти да се налагат в сфери за които не ги бива изобщо.

Коментар

Хе хеееееееееее, големия отворко Огледалния бил обикновен гащник - гол като пушка безимотен мечтател. Предвид писанията му не очаквах да е друго, но мислех, че притежава поне някой сайвант на село.
                    Знаех си, че няма как да си едновременно сривльо и собственик.
                    Хехехе ще ти се нали
                    И съм собственик - и съм под наем. В различни градове, нямаше как да се сетиш нали ...
                    Затова и съм заплатен в пъти по-добре от тебе - понеже не съм седнал на нотариалните си актове

И съм отворен щото ти натрих носа и ще продължавам да ти го натривам хехехехе

Коментар

Иначе те овцете обичат да се движат по течението и затова срещам мнения продиктувани от вече очертан тренд. Като тренда е надолу е много лесно да кажеш че ще продължи надолу.
                      Тези които пееха същото когато пазара беше нагоре са същата порода овце.
                      Един път да се съглася с мнението ти. Обаче искам едно обосновано мнение за рентабилността и възвращаемостта на капитала при инвестиция в недвижим имот, защото за мен всичко над 1000Евро е инвестиция, под е разход. Ако включим и кредит мога да кажа, че човек става сам заложник на глупостта си. Ако пък кажеш че покупката на НИ е с налични собствени средства, то едва ли повече от 10% от българите могат да се включат в извадката.
                      Пари нема, действайте!

Коментар

• Първоначално изпратено от Boncho Разгледай мнение
                        Абе пич ти май верно си бая кух! То като се обърне каруцата е лесно да казваш кой какво да прави, или как е сбъркал.Ама до 2007г. доста хора си мислеха, че и заплатите ще са всв високи и имотите няма да спират да разтат,нооо(на всички ни е ясно какво се случи).Ама ти може и тогава тинейджър да си бил, та едва ли са те бръснали тия неща
                        Kухите са тия дето си мислеха ,че всичко е една вечна приказка без край. Всичко бе ясно много преди срива,но никой не искаше да го види.Истината винаги е грозна и боли много от нея и вие го разбрахте по трудния начин. Успех на всички настоящи и бъдещи горди собственици
                        Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                        私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от Boncho Разгледай мнение
                          Абе пич ти май верно си бая кух! То като се обърне каруцата е лесно да казваш кой какво да прави, или как е сбъркал.Ама до 2007г. доста хора си мислеха, че и заплатите ще са всв високи и имотите няма да спират да разтат,нооо(на всички ни е ясно какво се случи).Ама ти може и тогава тинейджър да си бил, та едва ли са те бръснали тия неща
                          Boncho, имаше много хора в този форум, които сазваха как ще се развият събитията, но така наречените Ъпари (Бръдари) се подиграваха на инакомислещите, сега е време за назидание. СПЕКА ПРЕДСТОИ!
                          Пари нема, действайте!

Коментар

• Не се знае дали е пъпчив пубер, но със сигурност си няма хал-хабер от пазара. От позицията на случили се събития да знаеш какво ще се случи и да изчакваш бъдещето е лесно. Стига да си ясновидец.
                            В пазара печелят да кажем условно 10%-тези които не се влияят от движещата се маса /овце/.
                            Иначе те овцете обичат да се движат по течението и затова срещам мнения продиктувани от вече очертан тренд. Като тренда е надолу е много лесно да кажеш че ще продължи надолу.
                            Тези които пееха същото когато пазара беше нагоре са същата порода овце. Най-трудно е да уцелиш повратната точка и да се възползваш от нея с оглед бъдещи ползи.

Коментар

приятел
                              оставам с впечатлението, че си някой пъпчив пубер, който си няма и грам представа какво е това пазар, кой го движи, психология на масата и тн....
                              Човека точно за масите говори, че като не са разумни ще си плащат за да им набият акъл.
                              Пари нема, действайте!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zashtontcho Разгледай мнение

Еми това семейство ако не си е правило сметката, си заслужава съдбата. С какъв акъл са теглили непосилен заем от банката и са купували на набалончения пазар? Толкова ли не можаха да изтраят 2-3 години примерно, че да купуват после на по-евтино? Ама не, сума народ се подлъга по мантрите на брокерите, по платените писания във вестници и интернет медии и се набълбука яко.

Така е, сега това семейство вместо да храни децата си и да им купува играчки, дрехи и учебници, ще храни банката и ще купува подаръци на строителите и брокерите. В продължение на 30 години в началото на всеки месец новите дрешки на децата, новите играчки на децата, по-късно парите за джобни на децата, за екскурзия на децата, за обучение в хубав университет на децата и т.н. ще отиват за банката, за брокера и за строителя.

Коментар

Working...
                                X