IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• УДВОЯВАНЕ НА ГУБЕЩИ ПОЗИЦИИ

Математик - съгласен съм с теб. При последното рали на EUR - октомври / ноември / декември играх на тази система и резултата беше плачевен. Освен парите загубих съня си, нервите , качих и около 10 кг.Да не се заричам но никога повече не искам да правя така.
    Късмет на всички и внимавайте !

Коментар

• T.A.D.

Абсолютно прав си във всичко, с изключение на едно: системата НЯМА НИКАКВА
      НУЖДА ОТ ТЕХНИЧЕСКИ АНАЛИЗ. Нещо повече - в повечето случаи той е вреден
      при прилагане на системата.

Коментар

• e/d

Първа таргет- 1,3213 - 23.6% ритрейсмънт по фибо.

Коментар

• УДВОЯВАНЕ НА ГУБЕЩИ ПОЗИЦИИ

За тези които ще побързат да започнат “ЛЕСНО” да печелят с удвояване на губещите позиции-ВНИМАНИЕ!!!
          1.При движение 10 фигури срещу позицията Ви,ще са необходими 1024 лота(колко са големи Вие ги определяте).
          2.При такава система е необходимо пазара да върне за да се спечели минимум 51 пипса+спреда на двойката НО ТОВА Е ИДЕАЛНИЯТ СЛУЧАЙ –ВЪЗМОЖНО Е ПОЗИЦИЯТА ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ И ПРИ 149 ПИПСА корекция.
          3.Нека всеки който търси бързи пари внимава с подобни системи-ПАЗАРА ПОЗНАВА ДОСТАТЪЧНО ДВИЖЕНИЯ ОТ ПОНЕ 10 ФИГУРИ БЕЗ НЕОБХОДИМА КОРЕКЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Наблюдаващ

погледни поста от 17.43

Коментар

• USD, http://www.teletrade.ru

Мисля, че по това време е допустим и един малко по-дълъг цитат:
              Аналитики Федеральной резервной системы провели исследование, согласно которому доллар слабеет из-за замедления темпов экономического роста страны, а не наоборот. ФРС уверяет также, что дефицит счета текущих операций вовсе не критичен для страны и не способен привести ее к экономическому кризису.
              Исследование, проведенное ведущими специалистами ФРС, показало, что низкий курс доллара немедленно не приводит к изменениям экономического роста в стране. Скорее наоборот: замедление темпов роста экономики тут же негативно сказывается на курсе национальной валюты.
              Но низкий курс становится стимулом для развития американской промышленности в долгосрочном плане. По мнению ведущего специалиста компании "Интерфинтрейд" Алексея Логвина, США занимают уникальное положение.
              В частности, структура экспорта в стране такова, что изменение соотношения евро-доллар в сторону понижения доллара никак не влияет на потребление. Скорее американские компании получают конкурентные преимущества перед иностранными производителями, и спрос перемещается на товары, произведенные внутри страны. Что способствует росту промышленного производства.
              Полученные данные также убедили экспертов в том, что на данном этапе развития экономики США "нет никаких свидетельств существования связи между увеличением дефицита счета текущих операций и снижением стоимости американских активов".
              Американские специалисты выражали опасения, что инвесторы могут прекратить покупку американских активов, в связи с чем иссякнет источник финансирования дефицита текущих операций, который по итогам прошлого года превысил $600 млрд.
              Заместитель директора Института США и Канады РАН Виктор Супян полагает, что ситуация в США далека от критической. ФРС приходится координировать действия по формированию курса доллара с учетом двух основных задач: стимулировать приток инвестиций в экономику - и для этого курсу национальной валюты нельзя давать сильно упасть, и уменьшать отрицательное сальдо торгового баланса, увеличив экспорт - для этого необходимо сдерживать и ослаблять доллар.
              Каков будет курс доллара, зависит от того, какой из этих двух задач в данный момент времени ФРС будет отдавать приоритет. По оценке эксперта, курс доллара США в 2005 году будет находится в границах $1,25-1,3 за евро.

Коментар

• Тома

Айде да се обадя и тук, че скоро не съм го правил... Тома- тази система може да работи само ако стоиш пред екрана нон стоп и с много дисциплина и правилни анализи на събитията в момента, като вземеш впреджид и техническия анализ, а това което правиш ти е елементарен "бътерфлай спред"-от търговията с опции(или нещо подобно, но губиш разликата от спреда(bid-ask), no vseki sam si namira strategiqta-vagnoto e da e pe4elivsha!!! Та мисълта ми беше-продължавай да четеш и.. МНОГО добри сделки ти пожелавам!

Коментар

• Жоро

"Жоро грешиш бънигърл играе повечето случай с 3 лота вход и бяга с два около 50п "

Значи може да го е променила поменила понеже доколкото помня първия и таргет беше 30, после 50 и за третия лот 100+. ОК. ще вляза някой път в чата.

Коментар

• Форумът на лъжците

Приатна почивка
                    ще оставя дългата паундйена да донесе още малко суап и ще оставя и късият кабел
                    Наздраве

Коментар

• Форумът на лъжците

Тома къв ти е проблема.Ще ти кажа че системата му е безотказна(стига да несе лакомиш) аз играя така и съм уверен в нея.Единственият проблем идва нуждата от голям акаунт,и по големият проблем здрави нерви ,и не просто здрави а железни го разбери.

Успех на всички.

Коментар

• Петьо

"... по-голяма глупост от тази не бях чувал скоро ..."
                        Що така, бе Петьо? Недей с лошо :-)

Коментар

• NOI

Дами и господа,
                          Вестник Парижки Вести следи проблема със здравните вноски на българите в чужбина от самото му възникване. Прочетете нашата публикация по този въпрос ето тук

http://www.parisvesti.com/?u_s=3&u_a=154

а също и коментарите към нея на форума на ide.li

http://www.ide.li/modules.php?name=N...rticle&sid=550

Подготвили сме онлайн петиция до българските власти, която предлагаме на вашето внимание.

Акция против задължителното здравно осигуряване

Коментар

• Форумът на лъжците

PPP погледни тези два поста, написани са от теб:
                            1) Преди доста време:
                            "Момчета, гледам ви много книги четете, анализи и графики правите... Това, поне за мен, е абсолютно губене на време. Аз лично съм изчел книги, достатъчни да запълнят едно средно голямо селско читалище. Ползата? Гола нула.
                            Искам да споделя с тези които се интересуват моята тактика, която от 6-7 месеца работи безотказно. Имам силни съмнения че е подобна или същата като на Дон Карлос, но понеже той се отказа да сподели своята не мога да бъда сигурен.
                            Има няколко неща, които трябва да се знаят предварително:
                            1. Трябва ви голяма сметка (сметки). Сериозно се заблуждавате, че със сметки от по $500 или $1000 долара ще правите пари. Може от време на време да ви излиза късметът, но крайният изход е че ще си загубите парите.
                            2. НИКОГА, ама наистина НИКОГА не слагайте стопове. Стопът е едно от умните изобретения на еврейската общност предназначено да ви глътне паричките. Както казах тактиката ми работи безотказно от 5-6 месеца. Изключение направих в Петък, когато сложих стопове (за пръв път от година насам) на няколко отворени поръчки, понеже нямаше да ме има пред компютъра цял ден. Резултатът - $4000 вътрешно отделение. Все още имам силно главоболие, но грешката си е абсолютно моя.
                            3. Трябва ви здрав стомах. При начина на търговия който ползвам сметката ми през по-голямата част от времето е на сериозен минус, но затова пък печалбите са доволни.

Та, да си дойдем на думата. Системата, чисто и просто (като къпана блондинка) е прибиране на печалбите и удвояване на загубите.
                            Аз основно ползвам две сметки. Когато влизам в трейд, посоката на пазара не ме интересува изобщо. Отварям в една двойка, в едната сметка нагоре, в другата надолу. Изчаквам докато едната позиция направи 100 пипса печалба и я затварям, а губещата удвоявам. Ако губещата продължи да губи, откривам нов трейд на мястото на затворения. При нови сто пипса пак взимам печалбата от печелившата и удвоявам губещата. Важното в случая е да удвоя губещата, а не само да добавя. По този начин губещата ми позиция е винаги на 40-50 пипса под моментният курс, така че ми трябва само една лека корекция за да изляза на печалба. А никой не може да ме убеди, че един тренд няма да има корекция, колкото и да е силен. В момента, в който изляза на печалба с губещата позиция и слагам trailing stop и отивам да си гледам кефа.
                            Та това е, дами и господа. Забравете анализите и графиките. Според повечето от вас Петър прави супер анализи, дали е така си нямам идея. Вижте му препоръките от Четвъртък за Петък - всички до една са губещи. Е, каква ми е ползата от добър анализ, ако ще направя пет добри трейда и шестият ще ми разкатае фамилийката? Това е пазар на страховете и настроенията, а на тях сигурен анализ никой не може да направи, дори и да се казва Петър Караиванов. Логика във Форекса няма. Всички виждате какво става с долара напоследък - някой да има обяснение какъв е проблемът? Не е безработицата - в Европа е двойно по-висока. Не е дефицитът - в Европа има и по-високи. Не е икономическият растеж - в Европа са в пъти по-слаби. В петък гръмнаха бомби в Испания, които нямаха нищо общо с Ал-Кайда - по всякаква логика, еврото трябваше да падне, понеже това е европейски проблем, не американски. Не се опитвам да се заяждам а само да покажа че всичко е несигурно и на никой не трябва да вярвате 100%.
                            Та това е засега, айде много здраве и късмет, че много писах"

2) Написан преди малко:
                            "Да ти кажа честно, специална причина нямам, просто от няколко години насам търгувам основно $/Франк и съм му свикнал. Въпреки че в момента имам и позиция в Евро/$ го правя рядко и винаги се стремя да излизам бързо, дори при малка печалба.
                            В $/Франк имам постоянно отворени позиции, които понякога доста се уголемяват. В момента в който изляза на прилична печалба започвам полека лека да обръщам и отварям в обратната посока. Засега съм доволен, първата ми и единствена голяма загуба беше преди 10-на дни, но вината си беше напълно моя, тъй като си изневерих на принципа и отворих обратната с много голяма сума.
                            Надявам се да съм задоволил любопитството ти."

Питам те, от кога 3000 долара, колкото каза, че изгуби неотдавна и сега твърдиш за нея, че е "единствена голяма загуба " са повече от 4000 долара, които написа, че си изгубил в оня пост???
                            Годините ти опит няма да коментирам, не е моя работа.

Абе защо всички отворковци в този форум въртят милки и милЯрди, а не седнат и не завъртят да прочетът един Достоевски с "Престъпление и наказание"?!!

Не знам как да ви го кажа, но повече ми хваща окото сметката от няколко стотин долара на Марио, отколкото "хилядите и милките" на... да не ги изброявам, нашите момчета, всички ги знаем.

Мъкааа, мъка... Все едно съм отишъл да ловя риба с всички от клубчето на НДСВ-то и то за цяла седмица.
                            Мъкааа, мъка...

Никой да не ми се сърди, но не върви така, мецду колеги, а има и толкова млади момчета, които лесно се зарибяват, че Еверест се озкачва и с БМВ петица... Повече просто не ми се пише. Който иска да продължим така, да продължава, аз поемам обратно към базовия лагер. Успех на останалите!

Коментар

• Петър

КОКО - безработицата не е най-важното.А освен това след добри данни се очакват лоши такива.
                              Имаше една друга новина която повлия на пазара - сигурен съм ще се сетиш коя е.
                              Пожелавам ти успех

Коментар

• KavalerA

Usporedno s cheteneto si otvori edna demo smetka naprimer v www.deltastock.bg i se uprajnqvai tam. Absolutno syshtoto e kato realnata platforma s razlika, che parite sa virtualni. No tam shte sviknesh da boravish s platformata i shte izchistish dosta greshki, koito bi napravil ako trygnesh napravo na realno Ot opit ti govorq. I naistina poigrai pone mesec samo na demo (mesec minimum). Izmisli si i strategiq na igra. Takava, koqto ti pasva. Ideqta e v money management-a. Tova oznachava kakvoto i da pravish da si na plus Menidjmynta trqbva da ti e izpipan do dupka. Kakto i da reagira pazara ti trqbva da si podgotven. Ima si redica nachini kak da se postigne. Procheti pyrvo malko informaciq i kato se zasechem nqkoi pyt pak shte pogovorim. Vsichko hubavo i na teb
                                Keep walking ...

Коментар

Working...
                                X