IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• novini

Петре, той потегли, ама много често спира да почива нещо :-) На пътнически ми прилича.

Коментар

• novini

Петър ти дълъг ли си вече???

Коментар

• eur/usd

Айде бе колеги, само аз ли ще пазарувам евтини долари...
        Освен това, нек'ви мафиоти искат да разбутат ишимокуто на 3157 - помагайте...

Коментар

• novini

9124 би трябвало да го спре прегради надолу 1.9100, 1.9082 1.9057

Коментар

• novini

"Дълдият експрес" потегли - кой се качил-качил,кой не е - да е.
            И не забравяйте за стоповете.
            Успех на всички Спекуланти.

Коментар

• novini

samo da dobavq che sled tova vidqh me 2.2745 che tiq ot barclays neshto da ne se opitvam da i podskajat ;-)))

Коментар

• eur/usd

Доста често ако не почти винаги прави така а данните са добри горедолу

A dip to 1.3090/95 was seen after the number but the pair quickly rebounded on a
                classic case of buy the USD on the rumor, sell it on the fact. EUR/USD lifted as
                high as 1.3153 on the rebound, driven by German and French buying. US names are
                selling rallies.
                The data confirms what we've known for a while. The economy is strong and the
                Fed will keep hiking at a measured pace at a minimum with the outside chance for
                more aggressive rate hikes if the data accelerates.
                Options expiries will likely take over, having a strong influence for the rest
                of the morning. A very large 1.3200 expiry, rumored to be upwards of EUR 2 bln,
                could attract price action. Stops are seen above 1.3170 and above 1.3200

Коментар

• novini

trader-a mi dava stranni kotirovki posledniq pyt beshe taka v GBP/CHF kogato na wsichki be pod 2.26 na men mi pokazwashe 2.273 sega mi pokazwa GBP/JPY nad 201.3 a inache si e 201.1

Коментар

• novini

Дивергенцията е в МАСД и РСА едновременно

Коментар

• novini

abe s baq pove4e ot 40 mrudna

Коментар

• eur/usd

Аз твърдо мисля че ще затвори долу

Коментар

• eur/usd

Koko, tova sega normalno li e?

Коментар

• novini

КОКО, преди час постна графика на П/Д. На Н1 на същата ми се струва че има дивергенция => си мисля че първоначално сме нагоре до 1.9134/1.9155. Би ли коментирал?
                            Благодаря предвярително и успех

Коментар

• Зайо

Иначе новините са слаби. Обърнете внимание, че въпреки увеличението на работните места, безработицата се е увеличила, а числата от миналият месец ги поправиха и са още по-слаби. С две думи, създават се нови работни места, но те са крайно недостатъчни, сравнени с прираста на населението и текущата нужда.
                              In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• eur/usd

zdravo otiva nagore :< mai pak shte ni iziade parite ...

Коментар

Working...
                                X