If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
РРР, имаш ли някакви специални причини да предпочиташ USD/CHF пред EUR/USD, имайки предвид, че е почти едно и също - едната е -137 пипа сега, другата е +141 пипа. Просто любопитство и желание да науча нещо ново, ако искаш не ми отговаряй.
Успех!
Виж ми долният постинг. Ще ги държа за под 1.16, а оттам ще почна да строя дълга. Нямам някакви определени цели, стопове пък изобщо. Just go with the flow
In the state of nature profit is the measure of right.
Жоро, един съвет, не си длъжен да го следваш:
Не удвоявай толкова близо до входа си, при едно рали от 1-2 фигури само си удвояваш набутването.
Преди час-два каза че зарязваш стоповете, а сега си сложил стоп и той е толкова близо до сегашните нива, че е почти сигурно че ще се изпълни. Нали знаеш Закона на Мърфи?
Аз също съм къс в Е/$ от 1.3293, но смятам да изчакам поне 1.33 за да удвоя (ако/когато стигне)
Пожелавам ти успех
А Швейцарецът днес беше много добър към мен, затворих си половината къса с около 400 пипса печалба. Все още държа 20к къси на 1.1645
In the state of nature profit is the measure of right.
жоро стопа е добре да го преместиш над 1.3275, макар че то там може да не е стоп лосс. а биг лосс, погледни си графиките и ще разбереш защо ти предлагам ниво над 1.3275 за стоп. аз спирам компа, защото в понеделник ще се затваря като гледам, има лимит на 1.32, но май няма да е днес...приятен уикенд
Днес съм доволен-вън съм.
Играх по вчерашния сценарий кабел и евро.
Тези "кули" са добри за отиграване,само да не беше петък.
Наблюдавам 5МА кога,и дали ,ще пресече 14МА-използвам за сигнал.
Като за къс скалп.
Очаквам как ще реагират играчите в понеделник.Как ще реагират на данните от днес.
Интересно,каква ще е реакцията на Японската сесия.
И аз не знам вече какво става. Аз си удвоих късото губещо евро. Ако му се изпълни стопа на 1,3256 ще съм около 10% загуба за деня. Иначе се надявам да върне на поне на 50% по фибо до понеделник, че да изляза на плюс.
chicago - това което пишеш за Е/$ ме радва безкрайно.Последният път (преди Нова Година) гонеше цели от 1.19 а то Е/$ отиде до 1.3660 Сега си свалил целите - респективно аз трябва да вдигна своите - 1.5+
Аста ла виста
Коментар