IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• kavalerA

kakvo da ti kaja I na men mi pomognaha. Kakto sym kazval i predi naistina si predstavqm situaciqta kato edno vreme v kiliinite uchilishta. Kato za nachalo moje i da sym ti ot polza no i az sym v proces na uchene. Mario Dimitrov mi pomogna Dobyr chovek. Emaila mi e mancini@abv.bg Icq 68113801. Nasreshta sym s kakvoto moga
    Keep walking ...

Коментар

• Жоро

Моля, не съм правил такива изказвания, бъркаш ме, а аз държа на ника си :-)

Коментар

• looser

The page cannot be displayed

Коментар

• Жоро

Може да съм кретен както се исказа nabludava6t,но съм научил 1 нещо и то е "търпение",ако мислиш да печелиш чрез бързи удари ще се разочароваш,трябва да се научиш да чакаш подходящото време.

Коментар

• looser

Do kavalera: Pregledai tova ftp://217.18.248.99/Bulgarian/Books/...EE%20FOREX.doc

Коментар

• looser

ne stava dyma za momenta blagodaria ti za jelanieto mai riadko se sreshtat podobni hora - no tova e druga tema novichuk sum imam nujda ot batko niakoi koito da mi kaje kakvo osnovno triabva da ucha bih se radval na tvoi email ili ako iskash az shte ti dam moiat ?

Коментар

• eur/usd

Цел през слезващата седмица: 1.3020/1.2910
                Не очаквам 1.3340 да бъде преодоляно.
                Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• Help

Всеки, който още не е натиснал салатката.

Коментар

• kavalerA

az sym tuk oshte 1 chas. shte ti pomogna s kakvoto moga pitai
                    Keep walking ...

Коментар

• Help

Стига да мога да съм ти полезен ...

Коментар

• Жоро

Много силно съм разочарован от играта без стопове

Взе да ми писва от тази сделка още повече че тренда вече наистина е нагоре, както казва Петър и искам да я приключвам по най бързия и решителен начин че да си освободя капитала за нови експерименти

Коментар

• Help

ima li jelaeshti da se zanimavat s men ?Imam nyjda ot malko obiasnenia .koi bi iskal da kontaktuva s men?

Коментар

• Наблюдаващ

Благодаря, РРР.
                            За предимството по отношение на марджина и печалбите/загубите си прав, Looser.
                            Желая ви успехи и приятна почивка :-)

Коментар

• Наблюдаващ

Да ти кажа честно, специална причина нямам, просто от няколко години насам търгувам основно $/Франк и съм му свикнал. Въпреки че в момента имам и позиция в Евро/$ го правя рядко и винаги се стремя да излизам бързо, дори при малка печалба.
                              В $/Франк имам постоянно отворени позиции, които понякога доста се уголемяват. В момента в който изляза на прилична печалба започвам полека лека да обръщам и отварям в обратната посока. Засега съм доволен, първата ми и единствена голяма загуба беше преди 10-на дни, но вината си беше напълно моя, тъй като си изневерих на принципа и отворих обратната с много голяма сума.
                              Надявам се да съм задоволил любопитството ти.
                              In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Nabludavasht

i na men shte mi e interesno no i az veche se useshtam, che bqgam ot eur/usd. Predpochitam drugite dvoiki. Nqkaksi po-izchisteni mi se vijdat. A v usd/chf pechalbata ti e vyv frankove=> i zagubata. A frankovete sa po-malki ot dolara. Az ne razpolagam s golqm akaunt i po-malkata stoinost na franka mi dava po-golqma vyzmojnost pri money management-a
                                Keep walking ...

Коментар

Working...
                                X