IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Жоро

Жоро грешиш бънигърл играе повечето случай с 3 лота вход и бяга с два около 50п но правилно си се ориентирал към нея. Има много проста вма 5 и 20 система която работи перфектно на кабел, и аз съм вчата на тека малко преди ам сесия така че ще се чуваме там

Коментар

• Петър

Тук съм и ме е яд че не падат
      Държа още дългите си паундйени ако ги затворя сега ще съм плюс 2027.39 което включва и загубата 166.00 от кабела която също несъм касирал така че смятам че дългата ми паундйена е добра и ще я държа още защото съм тъп и упорит, за понеделник по ГАН не би трябвало да пробие 200.61 това е при нова свещ на дневна, ако го направи тогава ще обръщам платната. Много ме е яд за кабела Петре вчера сочеше че всичко е нагоре днес по обяд РСИ стана мечо и аз обърнах МАКД също сочеше натам, не се заяждах с теб за позициите ти днес просто ти вчера отвори къси и аз дълги които затворих наплюс но като видях рси си помислих трябва да се извиня на човека и обърнах гарда а работните места бях почти сигурен че ще са така но това което стана немога да си го обясня,
      Успехи

Коментар

• Louser

ima da cheta dosta - blagodaria ti otnovo i leka vecher !

Коментар

• Жоро

Жоро - по-голяма глупост от тази не бях чувал скоро,цитирам те : " Стоповете ми са 15-33 пипса. Само днеска играя с 130пипса стоп по изключение."
          Стоповете не са константна величина.Те се изчисляват - било то технически или икономико/психологически. Смисълът на СТОП-а е така да го пласираш , че да не те "забърше" , а ако се случи да го удари значи сделката е била НЕПРАВИЛНА.

Коментар

• kavalerA

vijdam, che imash jelanie eto ti oshte mnogo polezen adres s dosta literatura
            http://store3.data.bg/barakov/
            za neq trqbva da blagodarish na samiq Barakov
            Uspeh ti jelaq!
            Keep walking ...

Коментар

• Help

KavalerA -желанието го има,но ти трябва да имаш конкретни въпроси.Тъй като обаче те ще са много и нескончаеми,най-добре е да седнеш и да попрочетеш някоя и друга книга.Не непременно учебник/помагало.Може дори да е художествена , например "Нулев купон" . Успеха се крие не в теорията , а в психологията,дисциплината и самодисциплината,тайминга,алчноста и старха и.......
              ако трябва да изброя всички ще трябва да пиша поне още един час, а вече съм минал на салатката с ракийката и ми е някак си леко.........дали от печалбите или от ракийката ......?????

Коментар

• Do kavalera

Radvam si 4e si uspial da namerish tova koeto tarsish.FTP-to ne e moe a na hamorphis zatova blagodarnosti kam nego.

Коментар

• Жоро

Стоповете ми са 15-33 пипса. Само днеска играя с 130пипса стоп по изключение.

Коментар

• Жоро

Като сме почнали, я кажете какво мисите за излизането с 2 лота. Бънигърл от мънитека и някой други играят така- Първия лот го приключват на ниво долу горе равно на стопа, ако напредне сделката. Втория го местят на нивото на входа. Много често тръгва малко в мойта посока после се връща и обира стопа. Примерно от движението днеска щях да съм на малка печалба. Досега играех с един лот но вече мисля да почна с два по тази методика.

Коментар

• ZZZ

Преди време си записах следните часове, може някой да уточни, ако има по-добри данни:

PACIFIC
                      ВЕЛЛИНГТОН 23:00 07:00 – 08:00
                      СИДНЕЙ 00:00 08:00 – 09:00

ASIA
                      ТОКИО 02:00 10:00 – 11:00
                      ХОНГ КОНГ 03:00 11:00 – 12:00
                      СИНГАПУР 03:00 11:00 – 12:00

EUROPE
                      ФРАНКФУРТ 08:00 16:00 – 17:00
                      ЛОНДОН 09:00 17:00 – 19:00

AMERICA
                      НЮ ЙОРК 15:00 22:00 – 23:00
                      ЧИКАГО 16:00 23:00 – 00:00

Коментар

• USA

V kolko casa zatvaria borsata v N. Y.?

Коментар

• Louser

strashen si !!!jelanieto ti me ostavia bez dumi - dokoipah se do bazata danni i ftp-to koeto mi dade - vutre ima ima mnogo cenna za men informacia blagodaria ti !!!

Коментар

• ЛЕКЦИИ

БЛАГОДАРЯ ЗА ЛЕКЦИИТЕ :-)

Коментар

• Жоро

gleda6t: eur/usd

ZaYo,ne si ostana dylyg,za6toto si ...,to e yasno,lesno i se vigda))

Коментар

• Грешка

не ти Gleda6t извинявай

Коментар

Working...
                                X