IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBP/JPY10п

Sorry не съобразих, че при теб измеренията са други!

Коментар

• е/д

дълга 1.3380 стоп 1.3260 цел 1.38

Коментар

• GBP/JPY10п

Какъв дребен бе за 10к ми взеха 2.5 долара там
        Аз ударих 300 и затворих на 2п защото се разколебах но сега мисля иначе имам около 140к дълги които стоят средна цена 199.85

Коментар

• AUD/USD

Dobre de, но не видях пробив на екстремум на нито една графика (не съм гледал 1мин.) 0.7928. А и точно преди това ниво двойката се е движела надолу. Т.е. за супа по някакъв начин е трябвало да отвориш къса... Нещо май не схващам

Коментар

• е/фр

къса 1.5534 стоп 1,5550

Коментар

• GBP/JPY10п

Коко, давай на СТС, там суапа е дребен.

Коментар

• д/и

да - в случая супа +1

Коментар

• д/и

супа дълга 103.93 (супите ми са със стопове на днешни екстремуми)

Коментар

• GBP/JPY10п

А сега нивото е добро за дълга за малко и се чудя дали да не ударя 1м за 10п с 20п стоп

Коментар

• GBP/JPY10п

За да се оформи далавера колкото и да пада трябва да си направи канал а за това значи седмица поне, най гадното е че имаме сигурни 1000п надолу както и 1000п нагоре за които писах точно навреме но тоя скапан суап е гаден, аз от 201 ще скъся примерно но като натваря ще ми е гадно даже си мисля дали да не забравя двойката освен само за корекция и да се включа в дългата след месец-два

Коментар

• ауд/д

Iwo, за turtle soup ли говориш??

Коментар

• ауд/д

супа къса 0.7928

Коментар

• GBP/JPY

Къс съм един път от 201.09 и втори път от 200.18

Коментар

• GBP/JPY

Отворих long gbp/jpy ot 199.73. Надявам се на корекция на днешното движение, а и имам short chf/jpy така че това е нещо като хеджиране май.

Коментар

• Петър

Много съм в грешка но за да оформи канал за долу му трябва корекция и колкото и да е наприятно от тоя суап и аз малко по-късно ще влеза на къса с добавки но засега смятам да изкарам около 500 дискотечни че утре да не работя

Коментар

Working...
                                X