If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Какъв дребен бе за 10к ми взеха 2.5 долара там
Аз ударих 300 и затворих на 2п защото се разколебах но сега мисля иначе имам около 140к дълги които стоят средна цена 199.85
Dobre de, но не видях пробив на екстремум на нито една графика (не съм гледал 1мин.) 0.7928. А и точно преди това ниво двойката се е движела надолу. Т.е. за супа по някакъв начин е трябвало да отвориш къса... Нещо май не схващам
За да се оформи далавера колкото и да пада трябва да си направи канал а за това значи седмица поне, най гадното е че имаме сигурни 1000п надолу както и 1000п нагоре за които писах точно навреме но тоя скапан суап е гаден, аз от 201 ще скъся примерно но като натваря ще ми е гадно даже си мисля дали да не забравя двойката освен само за корекция и да се включа в дългата след месец-два
Много съм в грешка но за да оформи канал за долу му трябва корекция и колкото и да е наприятно от тоя суап и аз малко по-късно ще влеза на къса с добавки но засега смятам да изкарам около 500 дискотечни че утре да не работя
Коментар