If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Японците също преосмислят своята финансова политика.
Само лично мнение-даже на 100 няма да има реакция,границата на търпението им ,пак според мен,
ще е на 97.
Така мисля
Успех
Намирам сегашния момент за много добър за покупки на долари.
Целите са:
eur/usd 1.2580/1.2550 и при седмично затваряне под 1.25,целта е 1.1600!!!
cable - 1.85/1.82/1.74
usd/jpy - 108.20/109/112
eur/jpy - 134/130 и при затваряне под 130,целта е 125
Дано не подразня някого с мнението си,но целта ми не е да се правя на интересен.
Марио,да,сценария се изпълни по възможно най-добрия начин)
Успех на всички!
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Один долгосрочный участник рынка признает характер "мистификации" за резким падением доллара в ответ на сильный отчет по занятости в США. Участники рынка кажутся разобщенными сейчас: одни приводят доводы в пользу того, чтобы покинуть широкий диапазон $1.31/1.34, другие говорят, что сегодняшний спектакль - всего лишь последствия торговли леверидж-счетов: лонги по доллару, выстроенные вчера, сегодня были устранены с рынка с не особенно хорошими результатами. Некоторые думают, что доллар ударит рикошетом после уикэнда после того, как инвесторы на холодную голову рассмотрят и переоценят данные платежных ведомостей и поймут, что уровень безработицы в США в 5.4 % - это все еще меньше, чем половина от 11 с лишним % в Германии, ранее сообщенных на этой неделе! Некоторые инвесторы говорят: "ждем понедельника, нам будет жаль, что мы не продали на $ 1.3250", в то время как другие ожидают вступить в шорты по доллару при малейшей его попытке вырасти, которые продолжатся в течение недели или двух
Да -сега те разбрах ! Така е и тъй като не смятам да си сменям ника ..поне вече няма как да се пише от мое име ...ще си остане така .Писането на рецептите е достатъчно ..считай го за малко разнообразие в допустими граници ..
И на теб ти желая здраве и успех !
Колеги, имате ли прогнози за стоп на тази валутна двойка?
За мен вариантите са два - 201,75 и 202,6 , при готовност да посрещна загубите и да изчакам все пак нов момент за скъсяване.
Коментар
Д-р
Проба
Докторе, помня, че пишеше с DR преди, после явно някой ти "оцапа" ника и добави това тире отпред. Затова се зачудих дали д-р е заето, та си решил да сложиш тирето отпред. И го пробвах. Това е всичко.
С най-добри пожелания!
ave hora stiga ste si gi merili ne e tova mqstoto Firence ti ne si prav nikoi ne go e interesuva kakvi kachestva vladee Petyr ili nqkoi drug tozi forum e syzdaden da si obmenqme polezna informaciq moje bi az sym poredniq razocharovan koito se sblyskva s tipichno bylgarskoto !!!!!!!!!!!
Предполагам, че става дума за динамиката на развитие на двойките и пазара. Но трудно може да се каже дали го владее или не без да имаш поглед върху акаунтите му, не е ли така? От откъслечни постове отвреме-навреме е несериозно да се прави задълбочен извод.
Поне според мен.
Изтълкувах по съвсем различен начин това което пишеш...Заради това .-.Проба ???Какво искаш е да ми кажеш ??Не те разбирам .??
Бъди по-точен за да няма недоразумения !!
Коментар
търговци
Firence - важното е ТИ да си добър търговец сам за себе си. Аз никога не съм имал претенции че съм добър търговец.Явно обаче ти търсиш това амплоа за себе си.Ами постигни го.
Коментар