IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Gbp/Jpy

Варна ще е тъпо да гоним върхове и без това тая двойка си е дойна крава и работи по книга, заеби аз лично мисля че дори 207 някъде ще обърне платната, но това няма значение иначе си прав за късата поръчка от 198, наистина ако го видим е добро ниво за скъсяване а иначе и аз продължавам да съм къс но за малко въпреки че сложих тп на 199.36
    Успехи

Коментар

• Aud/Usd

Аусито е много подходящо за скъсяване със стоп 0,79. То след пробива на 0,7850 смятам обърна платната.
      Работа и заплата?

Коментар

• Gbp/Jpy

Пак скъсих от 200,22, стопа си е 200,80. Знам, че е по-добре да се изчака, но този канал до 203 е съшит с бели конци и ми се рискува в името на спорта. Ами ако това наистина е повратната точка.
        Работа и заплата?

Коментар

• Gbp/Jpy

Варна незнам но над 201 според мен е добро ниво за скъсяване, аз тия мойте къси ги държа и съм сложил твоят стоп ако го удари ще черпиш една бира като дойда във Варна
          Успех

Коментар

• Gbp/Jpy

Izlqzох от късите с 6 пипа печалба, Фед пак си правят чурка нещо. След като видя реакцията може пак да скъся.
            Работа и заплата?

Коментар

• Супертрейдър

Прав си, имам адски много проблеми с една от фирмите си които продължават от година, но това не ме оправдава а стреса във форекс не е вече за мен наистина избягвам да правя поръчки само когато ме зачеше крастата, а това ми беше идеята преди време с ткзс то.
              Успех

Коментар

• БНГХТ

А дано си прав приятелю, Тоньо поне половината работа свърши предната седмица докато празнувахме и аз не помня какво в бижу пича забърса вече една мадама която се оказа от варна.
                За евродолар не знам, почти не следя пазара само продадох заради варна2 паундйена 50к и направих още толкова добавка и по някое време ще излеза колкото да има за цигари а иначе не виждам логика в тая игра но съм 100д плюс в момента ако затворя но ще ги чакам поне до 500.
                Успех айде утре ще си пишем на кюто
                Успехи

Коментар

• Koko

Дано си прочел поста ми от вчера .Имаш воля да държиш позиции ,значи имаш и да го игнорираш този алкохол за който често споменаваш че си го позволяваш .Какво значение има дали си спечелил или загубил 3к , не вярвам да си се уплашил някога когато ти се е случило да загубиш , значи това че си 3к на плюс ти е само повод , а не че си се развълнувал много.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Koko

Момчета даите-някаква прогноза за
                    CHF/CAD
                    GBP/CAD

Коментар

• БНГХТ

KOKO поне до колкото го познавам може да му се има доверие Мисля че ще се справи с каквото се е хванал знаеш че той си е такъв винаги постига каквото си е наумил така че не се съмнявам в него. Да питам само идеи за Е/$ да имаш щото съм леко дълаг и чакм 1,3270 тази вечер мисля че след като и днес затворихме над 1,32 няма да е проблем . Успех и късмет.
                      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• БНГХТ

Извини ме не съм прочел поста ти от вчера бях пиян като треска.
                        Да за Тони дано си прав и дано наистина е толкова добър колкото изглежда, защото той ще движи нещата във Варна което си е предизвикателство за него със всички активи и пасиви произтичащи от това, но той ще разработва и ръководи системата и ще прецени как и колко хора да наеме как да плаща колко пари може да върти и как във времето да го направи. А ние ще му ходим на гости хахаха.
                        В петък заминава там всичко е уредено аз ще отида за малко с него но наистина незнам защо му имам голямо доверие въпреки че възприе рисков модел на игра, но когато трябва да се грижи за разходи и други хора дано се осъзнае.
                        Успехи ще се видим

Коментар

• cable

затворих едните къси от 1,9098 на 26 пипса +. Добавените от 1,9125 за сега остават със стоп на нулата.
                          Успех на всички!

Коментар

• eur/usd

sell 10 k 1.3215 стоп 1,3245 за спорта

Коментар

• usd/cad

Май сгреших?
                              In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• usd/cad

Затворих двойката на 1.24 с +35 пипса. Нещо не ми вдъхва доверие. Ще скъся отново ако стигне 1.2435-45
                                In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

Working...
                                X