IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• кумчо вълчо

Ами аз отдавна участвам, Куме, поствам си всяка сделка и всички подробности по
    нея. То не е ли същото? Че и рекапитулации публикувам отвреме навреме.

Коментар

• За Вас какво е Форекса?

Ей, това е много добър въпрос! Бравос на looserа.
      Аз обаче няма да отговоря на този въпрос сега понеже заспивам седнал
      С благодарност към компанийката, която ежедневно ми помага да си развивам мозъчните гънки, се насочвам към леглото за сън.
      Лека нощ от мен!

Коментар

• Форумът на лъжците

Абе като се замисля, идеята на Тома никак не е лоша! Фиксираме един период от време /примерно от началото на тая година или какъвто и да е/ и всеки от многознайковците /аз в това число/ посочва какво е изкарал като пари на определена дата или към момента. Само дето много ще се лъже в тая категория, то ще върви само ако се калкулират пост-натите сделки.
        В този смисъл идеята на СТС не е лоша. Карлос, участващите нямт табелки "анализатор" и "трейдър", всеки да се възприема за какъвто си иска. То и без това у нас това деление го няма.

Коментар

• Форумът на лъжците

Дон Карлос, може и така да не бъде фиксирана сумата, но да бъде на реал.
          Ти готов ли си да участваш ?

Коментар

• 1k=10000?

1к = 1000 /кило.
            losser, задаваш ми въпроси, на които не ми се ще да ти отговарям. Но ако разровиш
            форума, ще намериш доста по този въпрос.
            Но на друго ще ти отговоря: вход с 1 % от акаунта, колега. 1 % и нито цент повече,
            това е истината.

Коментар

• Rossen

Хехехе Колко калории хабиш дневно практикувайки този спорт?
              Keep walking ...

Коментар

• 1k=10000?

1к=1000 единици от дадена валута (макар, че не е съвсем точно, 1к=1024 и идва от изчислителната техника)
                1 лот е друга история. Има някакви разбирания по света за стандартни, мини, микро и т. н. лотове - разнообразието е голямо 125 000, 100 000, 10 000 ... А лот от 2000 май само Делтата имат, и те го смениха вече и е дефинируем ...

Коментар

• 1k=10000?

1k=1000
                  a 1 lot si e kolkoto si go napravish ti. standarta v deltastock e 2000 ama az sym go napravil da mi e 1000
                  Keep walking ...

Коментар

• Дон Карлос

Здравей Много ми е интересно ти що за човек си? Звучиш ми едно такова много авторитетно винаги. Някой аристократ ли си? Имаш ли деца? На колко си години?
                    Keep walking ...

Коментар

• 1k=10000?

Kakvo razbirate pod 1 k? 1 lot=2000?

Коментар

• Форумът на лъжците

Спорт - жив спорт

Коментар

• Форумът на лъжците

ехеее ама май вярно си пийваме тука повечето? много се радвам...ама що се радвам и аз не знам...абе не съм сам..това не е малко
                          Дееба и пазара не трябва да става фикс идея защото това натоварва много. винаги трябва да има и план Б. Аз примерно като влизах яко назад останах. От 2 месеца съм по-внимателен и има някакви резултати ама още грешки има да изчиствам. Сега играя и с по-малко и гледам да си начеша крастата пък ако мога да изкарам и някой лев е така за спорта?
                          За вас какво е Forex-a?
                          Keep walking ...

Коментар

• кумчо вълчо

Освен това ако ще отварям сметка с $1000, по добре да ги подаря на дом за сираци,
                            защото със сигурност ще ги загубя. Със сметка по-малка от 20 К въобще не се наемам
                            да търгувам, това е минималната сума, която отговаря на системата ми за търговия.

Коментар

• кумчо вълчо

Трудно ще стане да го докарат до трейдъри, Куме. Защото всеки трейдър си има собствени изисквания и стил - ти предлагаш $1000, но това не пасва на стила на Дон Карлос например. И с тази сметка той може да излезе неуспешен търговец :-)

Коментар

• кумчо вълчо

и СТС като са казали "А" т.е. тяхното предложение, нека кажат и "В" какво ще предложат
                                за да се наеме някой от трейдерите да вземе участие в подобно публично мероприятие.

Засега съм убеден, че малцина ще опитат не заради това дето ще бъде на реал,
                                а защото ще бъде публично.... иначе нали знаете тук всички са печеливши ...

Коментар

Working...
                                X