IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Прогнози

г-н Караиванов, той те пита за обосновка, защото си казал hold long GBP/CHF i hold short GBP/CHF

Коментар

• Прогнози

Аз съм на същите позиции.Но в USD/CAN съм buy,а в GBP/CHF съм sell.При теб в GBP/CHF не ми е ясно,на къси ли си или на дълги.Успех.
      ПП.На 03.03 заложих на твоята прогноза за EUR/USD и съм доволен.

Коментар

• CTC - коректни модератори

До г-н Gost
        В последния ви постинг има още 2 лъжи, а не говорим за грубия тон. С това вие за пореден път доказахте, че ние сме прави в твърденията си за вас.

Коментар

• За да вземеш трябва да дадеш!

Куме, май аз съм изпуснал една наставка(1000$-та) и от там това недоразумение. Имах предвид победителите в 1-ия кръг да са участници, които са с положително салдо след три месеца, но съм го написъл кофти и така се разбира май, както ти си го разтълкувал.
          Другите ти предложения също ми се струват разумни.

Аз обаче Куме много се съмнявам, че тази работа ИСКАТ ДА Я направят. Познай от първият път защо
          Направих си труда да пиша за да им покажа, че на предложения е много лесно, но като опре до дела...

Коментар

• За да вземеш трябва да дадеш!

Тома, само малко ще коригирам твоето предложение при 1000 $ сметка за 3 месеца да се добави още 1000 $ предполага доста рискова игра т.е. утрояване( даже учетворяване) на сметката за една година. Дай да няма такова изхвърляне нито таван, а просто класация. Или аз неправилно съм те разбрал.

А сроковете за конкурса на два етапа по 3 месеца ще бъде чудесен вариант.

Също така за да няма психологически натиск над трейдерите, които ще участват нека Брокера (СТС)
            да ги назове с номер 1, номер 2 ... така няма да се знае кой кой е, това ще бъде вътрешна информация само за брокера и съответния трейдер.

Но е важно да се вижда публично тяхната игра, за да не дойде момент в който да се мисли,
            че нещата са нагласени пак за някой наш човек...

Коментар

• Прогнози

Погледнете GBP NOK на дневна и месечна. Усещате ли какво ще стане? В тази двойка направих няколко средносрочни успешни сделки напоследък, което ми хареса. Ще трабва да си сменя скоро ника, ако карам така.

Коментар

• Прогнози

Идеята е по-различна.
                Очаквам понеделник да е рейнджов ден и да корегираме част от петъчното движение.
                Разгледай какво се случва всеки втори понеделник на месеца.
                Впрочем ако корегираме, паунда ще го отнесе най-здраво.

Коментар

• Прогнози ХХХ

Стопа май трябва да е под 1.1560 защото може да стигне май дотам но по-късно и аз ще се включа

Коментар

• Прогнози

КОКО - аз изказах своята прогноза - аргументите ще си запазя за себе си.Който иска да търгува по прогнозата ми,който желае да търгува срещу нея.
                    Пожелавам успех на всички Спекуланти

Коментар

• Прогнози

Здравей, КОКО.
                      Тази нощ смятам да купувам долари.

$/ франк:
                      коригирахме приблизително 61,8% (1,1580-1,1840)
                      има вероятност да се намираме във възходящ канал с горна стена 1,1740-1,1840 - ако е така, сме опрели в долната стена.
                      на Н1 има сигнали от АО, РСИ, стохастик.

Ще потърся вход около1,1680, стоп 1,1650, таргети 1,1730/50/70 - по 1/3 ще вадя на всяко ниво.

Подобни са идеите ми за еврото, канадеца, осито, паунда и може би йената. След малко трябва да излизам и ще напиша нивата и основанията по-късно.

Ти какво мислиш?

Коментар

• Прогнози

Петър аз седя и мисля седя и мисля и по едно време като гледам само седя.

Според мен трябва да удължаваме само при пробив на 1.3295 което е /0.382 *1.2729-1.3278-1.3085*/ с цел 1.3440
                        Не смяташ ли обаче че е по-удачна къса от текущи нива със стоп ревърс над това ниво и цели 1.3150 и МА100 1.3090, изглежда ми логично, а после нагоре.

Кабела повече ме притеснява сега го мисля

Коментар

• Прогнози

Какви идеи търсиш КОКО??? Ирис и Джеймс да не са си взели отпуска???
                          Тук сме само аматьори, чакаме профитата да ни носят идеи, а ние да кълвем.

Коментар

• Прогнози

Hold long EUR/USD, GBP/CHF , EUR/GBP and EUR/CHF
                            Hold Short USD/JPY, USD/CHF , USD/CAD, GBP/CHF, NZD/USD and AUD/USD
                            Успех на всички Спекуланти

Коментар

• CTC - коректни модератори

Уважаеми г-н Матеев,
                              Явно сте доста притеснен за да започнете да се защитавате и в този форум. За Ваше съжаление, тук модератора не слага постингите в "Други", тъй като по-рано от Вас е прозрял, че съответния постинг е за съответната дискусия /тема/. в тази връзка Ви предлагам да забраните IP-та на всички, които не ви играят по свирката, за да Ви стане още по-комфортно, даже нещо повече забранете им и да търгуват при Вас, въпреки, че са Ви гласували доверие и са си депозирали парите. Отношението Ви е повече от нагло и не връзва по никакъв начин с каквато и да е теория, пък даже и на веротностите. Откога Вие се занимавате с валутна търговия? И в тази връзка как възнамерявате да процедирате с "неудобните" сип клиенти, които Ви "дразнят" по простата причина, че разбират много повече от Вас. Направих си труда и разбрах, че Вие директно питате руснаците за много голяма част от зададените наши въпроси за да ни отговорите. Ако това пътят на доказване на професионализма Ви, ашколсум! Просто се чуда какво още правя при Вас.

Коментар

• Прогнози

Някакви идеи???

Коментар

Working...
                                X