IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• математик

математик, сори за малко грубия език.
    Постът ми нямаше никаква връзка с начина на игра на някого и затова не разбрах защо не се хваща смисълът на източника, а се започва един безсмислен коментар на последващи негови коментари и при това, абсолютно не на място и то използвайки и моето име.

Ти ако прочетеш поста ми още веднъж и какво почнаха да пишат след това ще ме разбереш. Със здраве!

Коментар

• УДВОЯВАНЕ НА ГУБЕЩИ ПОЗИЦИИ

Тома цитирал си пост на PPP(поне така си написал),в него на български пише следното: Отварям в една двойка, в едната сметка нагоре, в другата надолу. Изчаквам докато едната позиция направи 100 пипса печалба и я затварям, а губещата удвоявам. Ако губещата продължи да губи, откривам нов трейд на мястото на затворения. При нови сто пипса пак взимам печалбата от печелившата и удвоявам губещата. Важното в случая е да удвоя губещата, а не само да добавя. По този начин губещата ми позиция е винаги на 40-50 пипса под моментният курс, така че ми трябва само една лека корекция за да изляза на печалба. А никой не може да ме убеди, че един тренд няма да има корекция, колкото и да е силен. В момента, в който изляза на печалба с губещата позиция и слагам trailing stop и отивам да си гледам кефа.
      Това съм взел под внимание за изчисленията.Ти можеш да удвояваш по друг механизъм-нямам против.
      Дон Карлос-удвояването е МАТЕМАТИЧЕСКА функция която не е използвана от мен във ФОРЕКС.Аз само я коментирам заостряйки вниманието.
      Наблюдаващ-двойка;-) 10 фигури са примерно от 1.30 до 1.40.Вземи лист и молив и хайде заедно
      1. 1 лот 1.30 удвояваме на 1.31 нали така....
      2. 2 лота 1.31 удв.........
      3. 4
      4. 8
      5. 16
      6. 32
      7. 64
      8. 128
      9. 256
      10. 512
      11. 1024 1.4 край на играта???

Коментар

• PPP

Нямаш проблеми, ще се радвам да те чуя. Май само ти и аз разбрахме за какво става въпрос, а и така е по-добре...

Коментар

• Тука става някакво недоразумение!!!

Казвах ви аз, че между това, което казваме, и това, което разбират четящите ни има разлика :-) Затова има нужда от преводач от български на български!

Коментар

• Toma

Toma, ahte ti otgovorq po-kasno. Sega sym s laptop na kojto nqmam kirilica.
            In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Тука става някакво недоразумение!!!

Доне, четеш ли какво ме питат тези момчета??? Аз какво исках да кажа, то какво излезе. Пишман станах
              zak на твоя въпрос в този форум само един опитен трейдър може да ти отговори ОТ ОПИТ. Той знае кой е и ако иска ще го направи.

Според мен, но това е само теория - играта с 0.5% от сметката ти позволява 6 удвоявания. До 4-тото може да си по-агресивен и да по правиш през 100 до 300 пипса. 5-тото вече трябва да си на нокти и да се концентрираш изцяло върху измъкване на сметката от банкрут, а преди 6-тото да ходиш да палнеш свещичка в църквата

Аз лично бих имал 5 пъти повече пари отколкото ми е сметката, ако ще играя по тази схема. При това минимум!!!

И ПОСЛЕДНО - АЗ НЕ ИГРАЯ ПО ТАЗИ СХЕМА, БЕ ХОРА, ЗАЩО ТАКА ЧЕТЕТЕ ОТГОРЕ ОТГОРЕ?!!

Коментар

• EUR/USD

shte go mislim sled 1.3280

Коментар

• EUR/USD

Momcheta, neska kakwo se slu4i s EUR/USD? Nalapaha se s EUR momentalicheski, kogato udari lokalno duno na 1.31. Zadava se vulna na poka4vane s cel mevdinna cel 1.35! Kak vijdate neshtata?

Коментар

Математика е смятал на базата на удвояване през 100 пипа - за десет фигури са 10, според него, а всъщност 9 удвоявания ... затова 2 на десета = 1024 лота (по-точно 2 на девета = 512 лота). Но това е много механично, едва ли практикуващите системата играят точно така.

Коментар

Тома - колко според теб трябва да ти е сметката за да издържиш ..... ?
                      Не ми казвай че влизаш с два лота.
                      Просто питам не се заяждам! Лятото по тази система в рейнджа EUR/USD изкарах доста но после загубих тройно .

Коментар

• T.A.D.

Братле, аз съм много далече от това, което говориш. Ти прочете ли както трябва какво съм написал? Май не си! Щото ако беше, щеше да видиш това моята стратегия ли е и за какво иде реч.

Коментар

• математик

Във форекса, разбира се намира някакво приложение и математиката. Но той е преди
                          всичко логика. И психология. Точно, защото е безкрайно нелогичен.
                          А с твое позволение изчисленията, които правиш са лишени от логика. Те са механични
                          изчисления по някакви псевдоправила и не отчиташ, че търгува човек, а не компютър
                          по предварително зададена програма.

Коментар

• Дублиран пост

........., извинявам се за повторението. Да се надяваме, че поне и други, които са го пропуснали, като мен, сега са го прочели :-)

Коментар

математик, ти си много далече от математиката, колега!
                              Аз не мога ли да удвоя за първи път след 10 фигури или след 20?????????? И колко лота ще имам тогава в играта???????????????

Ей, новобранци, четете повече и пишете по-малко, по-добре ще е най-вече за вас!
                              От много плява, никой няма да ви прочита и смислените въпроси и ... айде.
                              Защо ви мързи да прегледате форума? Как искате да ви помага някой, като сами не го правите???

Поста ми казваше съвсем друго, но... да сте живи и здрави, всеки започва някога, да видим къде ще стигне.
                              Лека събота и неделя!

Коментар

При мене удвояването беше от немай къде. Удавник и за сламка се хваща. Вече така и така съм вътре 120 пипса, мога да си позволя удвояване точно преди стопа.

Коментар

Working...
                                X