IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Иво

Иво имах на 5 индикатора влизай дълга паундйена и реших да го направя с 1м но него направих влязох замалко и излязох а сега ако затворя старите поръчки ще съм плюс 400д но това не ме кефи можеш ли да го разбереш аз сега си мисля защо не направих това или онова, и факта че днес съм с голяма профит, а оня ден още по голям но това не ме кефи въобще, много е гадно повярвай

Коментар

• GBP/JPY

David foruma e :
      http://www.moneytec.com/forums/index.php

Коментар

• коко

в момента и 4 те позиции ми са минус и не ми пука защото при всяка съм заложил идея и се научих и на търпение

Коментар

• GBP/JPY

KOKO v koi forum e buni girl iskam da razgledam kakva e sistemata i

Коментар

• коко

коко това го минах сега не ми дреме ето как : не слагам стопове освен при техники на колебания , когато има тренд си хеджирам позициите с независими двоики например е/и д/кад и разни комбинации - на там смчтам да се развивам към хеджирана игра с подходящи двоики с цел избчгване на изгърмели стопове - обикновенно ги влача докато печалбата ми хареса - мисля да развия техниката със преместани стопове при печеливши двоики с цел ловене на големи движения без да слагам такива в началото - резултата е че възприемам играта на реал като на демо с две думи не ми дреме и не пребързвам да отварям и наи вече да затварям

Коментар

• Eur/usd

mersi na vsichki kolegi.nqmah net i ne mojah da se vkl.

Коментар

• GBP/JPY

ve4e e kasno))

Коментар

• GBP/JPY

Това е нещото заради което не скам да работя аз сънувам курсове, първото нещо като се събудя е да видя какво става и тнт дано не се вманиачите но аз честно не искам да печеля и не играя вече със големи сметки но съм си оставил няколко малки и ми е гадно ако ми удари стоп не спя докато не оправя нещата, абе въобще пазете се от тоя наркотик, а иначе всеки може да печели и то много

Коментар

• AUD/USD

супа -гледа се дневна графика -20 дена назад - взема се екстремум минимум на 4 дена - след пробив се отваря при връщане на нивото на пробива в деня или на следващия ден със стоп новия екстремум - по моята модификация се играе за 25 пипса възмогно е и да се ловат колебанич над старич екстремум до под него след като веднъг има връщане успех за друга супа не знам

Коментар

• нефт - долара е подробност

... и като станеш пак президент да не забравиш че на маалата(тексас) и требва пари ... разговор в англииското правителство : е нчма да позволим като някои нефтените магнати да ни избират президента ... всяка прилика с реалността е случаина

Коментар

• GBP/JPY

az go vijdam do 200.2 i sym vlqzyl s 2k ;-)))) dyrja si oshte dylgite GBP/NZD 36 k ot 2.6188

Коментар

• AUD/USD

))) Ok Iwo. Все пак според мен това не е супа.

Коментар

• GBP/JPY

KOKO ne se kahyri nali znaesh ako beshe stanalo obratno shteshe da rabotish cqla wecher da diskotechni gledai poveche stabilni profiti takiva byrzi sa 50/50 risk

Коментар

• AUD/USD

22.02 -0,7960 пробив нагоре о.7993и връщане на нивото 0.7960 на следващия ден

Коментар

• GBP/JPY10п

Омирам от яд ако го бях направил сега щях да затворя с 1000д профит а бях на 9999999% сигурен

Коментар

Working...
                                X