IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gbp/jpy

Коко - аз на никого не съм писал е-mail,ама вЕрвам на себе си и на очите си,щото виждам как на 4ч Tenkan-sen ми пресича Kijun-sen отгоре - надолу,т.е. класически sell сигнал...Толкова,виждам,че ти е напечено,но няма да си поставям за цел повече да те разколебавам...Просто това е моето мнение...
    Ползвам Ichimoku нон-стоп и съм доволен...
    Още веднъж-успех!
    Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
    [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• КАНАДЕЦА-Петар

Абе на мен неми е проблем и на 2.5 да издържа но се чудих просто. Последното покачване си го обяснявам с неоправдаването на очакванията за промяната лихвата. Лично мое мнение, незнам правилно ли е. Ще го чакам да падне, какво да правя, на загуба непродавам.

Коментар

• gbp/jpy

КОКО - днес 2 пъти скъсявам и 2-та пъти затварям на приличен профит.В момента се ослушвам за ново скъсяване.Лично виждане.

Коментар

• gbp/jpy

Петър хайде кажи ти не би ли удължил, само не ми казвай че мислиш като чикаго

Коментар

• КАНАДЕЦА

shte ti plati edin kojen

Коментар

• gbp/jpy

КОКО - ако искаш някакъв отговор от някого за развитието в паунд/йена мисля че най-добре е да пишеш до БоЯ.

Коментар

• КАНАДЕЦА

Magelan - че паунд/канадец бе на 2.3670/90 сутринта.Защо не се скуерна там или поне част и да продадеш от по-високи нива сега?
                Аз преди малко се скъсих от 2.3805 и имам ордери за нова продажба от 2.3918
                За да тръгне мощно надолу първо трябва да видим 2.40 както си го поръчах преди повече от 40 дни. Там Новичък ще трябва и едни 100 Евро да ми плати, че имахме един бас.
                Пожелавам ти успех на теб и всички Спекуланти

Коментар

• gbp/jpy

Чикаго виж от януари си ходи по канала като минимум и не се е дънила, винаги я гледам само на днемна. По дяволите заради теб пратих мейли до 5 човека които са много в час и те са на моето мнение

Коментар

• gbp/jpy

Да го погледна технически?
                    Чети-затвааряне на 4ч под 200.03 или дневно затваряне под 200.13(Tenkan-sen daily) те води директно на 200 SMa НА 198.34.Но според мен,не е изключено да тества 197.25(Kijun-sen daily)...
                    Виж и Chinkou Span(това ти е Momentum) на дневна.Виж си и фрактала на дневна,а само затваряне над 200.84 на 4ч ще ме опровергае...
                    Иначе казано - над 200.84 не мисля,че ще го видим преди тест на 200 SMA.
                    За индикатори на дневна и седмична - нЕма да ти пиша,виж си само Stohastic...
                    Успех!
                    Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                    [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• КАНАДЕЦА

Петре миналата седмица нали разправяше че GBP/CAD ще падне. Не само че непада а и се качва и то доста. Немога да му смогна да добавям.

Коментар

• JBP*JPY

Ще кажа:
                        а) има си icq, телефон и e-mail за тая работа.
                        б) опитвате се да парадирате каква дейност развивате.

Изборът е ваш!

Коментар

• JBP*JPY

Тонйо настръхвам ако падне на близо 200 да ама тя е майната си и е волантилна валута нетърпи къси стопове. Ако искаш удари ги но поне под 200 стоп

Коментар

• Жоро

Нищо, аз скъсявам от 1,3195, понеже ми се струва че имам сигнал за продажба според мойта система.

Коментар

• JBP*JPY

kakvo 6te kaje6 za 1 lot4e?\s kus stop!

Коментар

• Жоро

Изпуснах го, имах селл ордер на 1.3217. За 1 пипс
                                In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

Working...
                                X