IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• КОКО ПОМОЩ

марио внимаваи с нортон гост - жената каза че
    е ти изтрие всички документи - мисля че това което искаш да направиш е доста трудно , ако не си го правил (и аз не съм) , затова намери някои приятел да ти го направи и да те научи

Коментар

• ИО: кабел

Сега е в началото на предното движение

Коментар

• ИО: кабел

Правилно и аз ще добавя за последно около 91

Коментар

• iris

Имам респект към него но никой не може да е на 100% познавач, както и да е иначе е точен тип даже и лично се познаваме.
          Джеймс е същото нещо но разликата е че гонят мин риск и малка възвръщаемост но ако искаш да говорим по тая тема на мейла.
          Успех

Коментар

• КОКО: кабел

Коко, оттук ще добавям само след като видя ясни признаци на живот.....

Коментар

• Back up

Start/Programs/Accesoris/Beckup
              Там избираш устроиство. OK. Чакащ го малко и готово.

Коментар

• КОКО ПОМОЩ

Mario mojesh da izpolzvash Norton Ghost, az sam dovolen ot programata i sam njamal problemi. A i interfeisa e easy to follow...

Коментар

• iris

Da ama Iris povtaria da se skusiava eur/usd ot 1.2930, ta nakraia vze che pozna. Niama da ti kazvam kolko sporove sum imal s hora, koito konsultiram zaradi negovite kusi. Vse pak e ime.

Коментар

• КОКО ПОМОЩ

Здравейте пичове и ...пеперудки.
                    Успехи на всички 10*

КОКО,
                    Имам си проблеми с ПСто.
                    Искам да си направя backup image на прясна инсталация,но не зная как.
                    Зная за acronis trуe images и norton ghost,но не зная коя версия да използвам и как(не съм работил с такъв вид програми)да го направя.
                    Моля за помощ!!Heeeeeeelp

Зная,че не мястото тук,за което моля да ме извините.
                    Който може да помогне-нека го направи на мейла ми.
                    Предварително благодаря.
                    Успехи
                    Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• кабел GGG

Ирис напротив беше много прав но аз не се водя по него

IRIS
                      Cable North containment Zone at 1.92801.9265 for a Sell/South Entry Window thru 1.921.9180 for a decline break at 1.91501.9125 to test the 1.91 basis.

Коментар

• кабел

стой си само на еврата, пазара няма да избяга ...... успех!

Коментар

• кабел

Кабелджия веднъж всички да сме нагоре и Петър виновен, ще говорим довечера, но 91 ще добавя имам стоп на 9090 и почти съм сигурен че няма да падне
                          Успех

Коментар

• the fan*: КОКО: кабел

Щото съм хванал едни къси евра и си диверсифицирам риска, ...
                            Иначе като нищо можем да видим 9050 днес или утре.

Коментар

• кабел

Ne znam kakvi sa vi argumentite za dulug Kabel. Vsichki grafiki sochat nadolu. Kato se dobavi i fakta, che eur/gbp si chertae impuls nagore suvsem ia zabatachva kabela.

Koko ne se predoveriavai na Iris, naposleduk suotnoshenieto mu e 1/5 v polza na gubestite.

Коментар

• кабел

moje i ot sega ama pri divergence na MACD, RSI, Stochastic i bull power po veroiatno mi se struva 1,.91 da bude podminato
                                ama ne se znae znae li se

Коментар

Working...
                                X