IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• KOKO

Докторе няма уж а има риск каквото зависи от мен съм направил и хората които се обучаваха вече близо 10м трябва да си поемат риска като искат да печелят и от тук нататък не зависи от мен, има пари има кредитна линия от банка има и клиенти за доверително управление които са отвсякъде гарантирани със първите пари, от тук нататък е въпрос на време и на нещо което не зависи от мен аз съм направил каквото мога и такова нещо целях да се оттегля постепенно а младите момчета да копат, между другото Тони който ще е движеща фигура и доста хора от форума го познават скоро ще се дипломира като твой колега само че психолог, въпреки че за него аз му казвам че това е диагноза а не професия
    Аиде успехи

Коментар

• KOKO

КОКО не те разбирам с това УЖ така Уж иначе -нещата са или това или не...Е ..поне ще ти остане спомена ..Така мисля ..но може и да греша ..??

Коментар

• ВАРНА2

И аз не можах , да си отворя акаунт докато не си изтеглих софтуера на ново , да не би да си го теглил преди да си прехвърлят демо акаунтите на друг сървър и там някаква настройка трябва да се промени ,но понеже не и разбирам след като си го изтеглих пресен тръгна,и новия акаунт се получи.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Метатрейдър

Аз ползвам версия 4 , изтеглена от Metaquоtes с демо акаунт. Работи чудесно. Ползвам я за наблюдение на графиките, защото графиките на Варчев са отврат.

Коментар

• -DR

Сноу се изказал за инфлацията ,че не била голяма и сега пазара се стопира.А вече има и 70 пипса корекция на хода на север .Може и да обърне ..вече , но пък не съм огледал фундамента , дайте идеи..
            D.Y.F-091066

Коментар

• Доктор

Докторе нищо ново едно ново ткзс но по сериозно мисля да направя във варна и най после да регистрираме ИП но това малко понататък, ама тъй като аз съм ама много несериозен това ще го движат хора които уж са сериозни или поне аз така си мисля

Коментар

• ПОМОЩ

Точно в СТС се опитах да си направя демо и се оказа, че не мога. С ADSL съм, но не с твърд IP адрес.
                Работа и заплата?

Коментар

• ПОМОЩ

Първо изтрий всичко от стария и новия.След това виж в диска където е останало нещо от Мета Традер промени имената на папките примерно" Мета традер-1" . Инсталирай наново и деиствай.
                  Успех !

Коментар

• ПОМОЩ

Абсолютно същият проблем имах и лаптопа ми отказваше да конектне в мрежата и ми искаше 1950 но се оказа че мрежата е изградена през вътрешно прокси и компютърджиите след като го махнаха проблема се реши

Коментар

• ПОМОЩ

Във стс ли, изтегли си от там и направи демо акаунт и трябва да тръгне а иначе да 1950 няма да ти е отворен ако имаш мрежа която е с фиктивен ип адрес и ползваш прокси

Коментар

• ПОМОЩ

Моля за помощ, сложих си метатрейдър 3,85, но не мога да го подкарам защото иска да отворя порт 1950 на прокси или файъруол. Аз нито прокси имам, нито файъруол, ръчно отворих този порт и пак нищо не се получава. Нека, ако някой е имал сходен проблем, или пък просто може да ми помогне да удари едно рамо. Благодаря предварително.
                        Работа и заплата?

Коментар

• Aud/Usd

Виж моля те 4ч канала си е ясен ако пробие 0.7840 ще е за надолу, виж макд, виж рси подяволите то е за покупка със стоп ревърс на 7840

Коментар

• KOKO

Добър вечер !! Здраве и успех на всички !!
                            КОКО какво толкова се е случило във Варна ..не разбрах ??
                            А пазара пак нещо е замрял ..или греша ??

Коментар

• Gbp/Jpy

Да продам на 198 е моят стил на игра, сега наистина гоня върха и не мога да се откажа обаче. Прав си, че е тъпо, даже много тъпо, но не ми се влиза дълъг на тези нива. ОБРЪЩАМ ВНИМАНИЕ НА ВСИЧКИ - Австралийското парче е за продаване.
                              Работа и заплата?

Коментар

• Aud/Usd

Варна не знам защо но е подходящо за опит за удължаване с тънък стоп на 0.7940

Коментар

Working...
                                X