IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• кумчо вълчо

Ako iskate ka4estveno da se razbere koj kolko mu razbira trjabva da se napravi ne6to podobno:
    http://www.robbinstrading.com/worldcup/

Коментар

• кумчо вълчо

Това за СТС става, ама нека те им открият реални сметки от по 1000$ да речем, да покрият загубите на ....загубилите, и да дадат 50% от печалбата на победителите, т.е. никой не се ангажира с пари, и всеки може да докопа нещо, въпросът е кой да играе?

Коментар

• кумчо вълчо

Предлагам да продължим темата в понеделник, когато и СТС ще са място да ги поразпитаме "публично"
        Освен това докато еврото се размотава, ще има и други мнения.

Коментар

• PPP

Без думи Който може си го може. Аз тази двойка отдавна не бях я играл но като пусна позицията си и хвърлих едно око и си беше повече от сполучлива. Затова го уважавам този форум защото не мога да обърна внимание на всички двойки и след някой пост на някой от моите фаворити поглеждам и аз а скъсяването на долар/франк беше повече от сполучливо. Аз преди това направих супер глупави грешки и тази позиция успя да ме върне в начална позиция. Ще се опитам да на повторя грешките си отново!
          Приятен уикенд и на теб и всичко добро ти желая!
          Keep walking ...

Коментар

• скромна прогноза

нормално е да върви общото лафче почивка малко. мен ме интересува след около 7 месеца примерно защото аз съм интрадай и такива прогнози не са ми по специалността.
            аз също ще полягам и желая на всички ви приятен уикенд!
            няма да го дочакам Дона да ми отговори май. е не ми е длъжен в крайна сметка
            всичко хубаво!
            Keep walking ...

Коментар

• РРР

Не ти ли е жал за изсечените гори за хартия и моливи :-) Или в Щатите вече ги правите с компютър?

Коментар

• кумчо вълчо

Дон Карлос ти да не мислиш , че те уговарям за СТС играй където си искаш
                и при който си искаш брокер, но аз нямам намерение за да разбера как ти конкретно играеш
                да проследявам постовете ти тук във форума и да си правя изводи дали е печелившо или не.
                За мен това е губене на време.

Идеята е всички трейдери, които смятат че са дорасли и имат желание да се публикува тяхната игра
                да отворят при един и същ брокер реални публични сметки, където ще бъде видно това как играят.
                Различни схеми, техники, методи и т.н.
                Класацията ако има такава за един месец няма да покаже кой знае колко, но за период от 6 месеца нешата ще бъдат ясни .
                Освен това при добрите трейдери могат да се появят и така наречените "инвеститори" и така без да искат те ще си направят реклама от независим източник - Брокера

Коментар

• Looser

Looser, какво ще кажеш за прогнозата ми за затваряне на Швейцареца днес? Само 5 пипса отклонение. И всичко това е резултат от задълбочен анализ на двойката и дългочасово чертане на графики
                  In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• скромна прогноза

Много общ лаф върви във форума, но щом ви е кеф...

Доларът ще върне част от днешните си загуби понеделник и евентуално вторник.
                    Ако в понеделник отворим на нивата, които затворихме днес ще купя долари срещу всяка валута (като започнем, разбира се, с еврото - стоп на 1,3285).
                    50 пипсови стопове на достатъчни навсякъде.

Коментар

• Форекс

Ако остане до професионалистите, тоя форум е загинал. От пишещите тук едва ли има и 10, които да си изкарват прехраната САМО от Форекс, това разбирам аз професионалист.

Коментар

• кумчо вълчо

Rossen, говоря само и единствено ако това са сметки на реал.
                        Както виждаш предложението на СТС е сметките да са публични, с опцията Read only
                        и това при съгласие на притежателя на сметката

Коментар

• Info

Gospoda oste vednyj vyprosa mi. Pri koi brokeri moje da se otvariat paralelno poveche pozicii v edna dvoika, bez da bydat avtomatichno syedineni? Mersi predvaritelno.
                          Dokolkoto si spomniam Karaivanov se svyrza s STS direktno, sigurno za da pregovaria. Ot nego triabva da se poluchi aktualna informacij.
                          Az ne razbiram zasto e neobhodimo STS. Imam druga ideia. Ako vi interisuva ste ia obiasna na kyso!!!

Коментар

• кумчо вълчо

от де да знам дали съм професионалист играя от 4 години на реал.
                            Държа на идеята на СТС, защото смятам, че ще открие завесата как е на РЕАЛ за всички останали.
                            Дали нещата зависят от мен , едва ли, но ще се опитам да ги придвижа.
                            Най-малкото ако това предложение излиза от СТС ще ги накарам да го преосмислят как
                            то да стане атрактивно.

EUR/USD понеделник ще се мотае като изоглавено и ошашавено и вторник сряда ще връща обратно.
                            А за близките месеци трябва да помисля, сега просто не съм готов.

Коментар

• кумчо вълчо

Куме, това за мене е изключено. Въпросните ми 5 позиции са в 5 различни смеки.
                              Имах и шеста, GBP/NZD, която затворих преди известно време. Ако участвам в
                              демонстративна търговия с един акаунт, ще се знае само примерно 1/6 от цялата
                              ми търговия.

Коментар

• Форумът на лъжците

Вълчо, по-яко ще е ако въпросните "съгласни" на предложението предоставят достъп до реалните си сметки. Повечето от тях търгуватпрез БГ-брокери, така че няма да е трудно. Ако погледнеш демо-класациите на всичките брокери, акълът ти се взема от печалби на първите. Нали не мислиш, че спечелилите там правят същото и на "реал"? Не че не им го желая, ама дай Боже всекиму...
                                Тъй че разликата е между "демо" и "риъл" - на демо ще поемат по-големи рискове, там няма да пускат навреме реалните си трейдове /щото няма да им дреме особено/ и т.н.
                                СТС могат да се напънат за сложат "захарче" в офертата - реални кинти от печалбата от виртуалния стартов капитал или нещо такова, но пак няма да отсеят най-справедливо - каква ще е разликата от достъпа до дамо-сметките...

Коментар

Working...
                                X