If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Показва изменението в ръста на индустриалното производство. Отчита се ежемесечно. Ако стойността му е над 50%, това означава, че има ръст на производството. Респективно - под 50% - спад.
Чикаго ти разбираш но казах това затваряне само ако има лихви но погледни дали и технически не е обосновано
Кабела цели 1.925 което е 0.618 от/1.875-1.914-1.91/ и два върха от края на февруари, следваща цел 1.93 което е 76.4% от 1.9550-1.8510 и при пробив крайна цел 1.9550
Надолу 1.9134 е много яка защита 33.3% от 1.90-1.92 и евентуално засега непробиваемото 1.9070 -66.6% от 1.90-1.92
Долар Йена виж ЕМА 50 и 100 и това е рейнджа 104-106, тоест движеща сила кабеларка и подръжка доларйена.
От тук паундйена 202.5 е нормална цел според мен
Да не мислиш обаче че не хеджирам, аз търся къси игри в тия две двойки за да изкарам за добавки
Що се отнася за това че не си губил, то значи преди хиляда години когато Петър пееше за 1.35++ цената беше 1.25 и аз скъсявах за 1.19 а ти яко опонираше на бай Петьо и казваше колко си къс то за разлика от мен сигулно само си пел защото аз загубих ако че после се оправих
Не се заяждам и винаги съм уважавал мнението ти
Успехи
Нечии стопове ще бъдат ударени днес в Е/Д:
Вариантите са 3:
а) горните
б) долните
в) горните + долните
Ще ми се б) да е верният отговор.
Пожелавам ви да не са вашите... и Успех.
Не бързайте , защото пак като отънеят обемите ще се задействат тези , които обират стопове в момента май им стана навик вече - имам впредвид е-д и кабел ,защото посоката по фундамент е наникъде все още , а и канадците защо не искат да си бутат лихвите , май ще изостават от щатския долар такива са им намеренията за момента.Коко е специалист там ,той да каже не знам.
Koko:
eur/gbp - под 0.6845 ще пробие трудно...
cable-навлиза в консолидационна фаза.
usd/jpy - рано е още да видим движение под 101.65/25(поддържат го до 104 и отгоре заради chf/jpy,еur/jpy и gbp/jpy,също и nzd/jpy.
И как ще направим седмично затваряне над 204 в gbp/jpy?
Sell го говедото,докато това не стане факт.
И пич,аз пари трудно губя(да чукна на дърво).Нямам спомен,да съм ти показвал моя акаунт.
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Чикаго напълно съм съгласен с теб, знаеш преди време колко пари загубихме заедно с късите евродолари, но си мисля преди това 202.5 откъдето ще опита да обърне ако британците не вдигнат лихвата. Това е и причината да постна графика на последната покупка.
Успех
Коментар