If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Значи случаят е следния. От 2 и половина месеца играя на демо Buy Cabel i Sell EUR/USD. Демото е в Oanda. Първоначално отворих 30 позиции в едната и 30 позиции в другата двойка. Всяка позиция е около 1% от акаунта. Наредих T/P-тите през 10 пипса и след това започнах да играя непрекъснато срещу пазара. Т.е. купувах през 10 пипса всяко падане на кабела и продавах всяко качване в EUR/USD, като слагах T/P на 10 пипса. Така непрекъснато обирах малките 10п движения. В резултат акаунта е на 12% +. По този начин имам и положителен суап. Какъв ми е риска? Освен 1000 пипса в едната посока без поглеждане назад. Има ли такъв случай в историята на форекс-а? Или съм измислил топлата вода)) Ако на някой му се струва тъп въпроса, да го пропусне.
Колега,избий си от главата засега всички идеи за 1,3040.Аз следя Д/Ш.Та в тази двойка изграждаме корекц.вълна С и сега сме в 4-та подвълна ,която трябва да е до към 1,19-1,1920 и от там започваме 5-та ,която е за надолу и чак тогава еврото ще тръгне нагоре.Но после следва евентуално първа импулсна и тогава еврото ще пада.Ако искаш,приеми това.
Smiatam che predi malko na 1.2020 vidiahme duno i sega zapochva dvizenie posoka 1.32, kato gonim sedmichno zatvariane na 1.3040. Udobno e za dulgi sus stop na 1.2910.
БОКО. може ли да те попитам че ми е интересно с колко голям акаунт си и от колко време се занимаваш с форекс?
не го приемай като заяждане, питам от чисто любопитство...
Коментар