If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ГГГ,ще гп видим,ама сега запчва изграждане на първа импулсна от втора,спред мен.А и се оказва,че С е завършена,което значи,че Д/ш засега е за нагре,а Е/Д за надолу.Така ги виждам нещата.Шанса ти е в корекцията в понеделник да избягаш от дългите евра,иначе след корекцията следва трета импулсна,а това е вече нива около 1,20-1,2050 за Д/Ш,респективно около 1,2800 за евро/долар.А и във вторник лихвите от САЩ ще са май с още 0,25 % нагоре.....
KOKO
Здрасти радвам се че си тук !
имаш ли идея за канадеца?
Аз го поплесках общо взето Прото беше прав за новият връх днес и аз го мислех но само добавих на 1.252 и 1.2547 сега съм с средна 1.2527 - но малко ме притеснява - ти гледал ли си го скоро?
Имам една идея но в момента е в първоначален и много груб вид.Мисля че ако се обсъди ще намери доста привърженици и доста противници!
същност- събираме се4-5 човека ,наемаме един офис,пускаме 4-5 линии як интернет , започваме на демо да разработваме модели с всичките видове ордери и ако трябва ще извикаме някой пограмист да разработи различни симулаций. за период 3-4 месеца ще се разбере ще яде ли Хасан баница.
Първоначално може да изглежда глупаво но трябва да се обмисли.
Според мен една такава идея поражда много въпроси но няма неразрешими неща.
Според Буров колкото по -голяма е тайфата толково по-голяма е Баницато! ;
Моля само за сериозни мнения .
Успех на всички !
Коментар