IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като гледам анкетата ме избива на як смях :lol: Явно на масовката на 1.42 и беше много скъпо да купува евра за 1.45, а като стана 1.49, вече стана много евтино и целта е 1.51 :lol:

Have a nice Friday night! 8)

Коментар

• Първоначално изпратено от denislav_iliev
      стопът ми е на + 3 вече , На мен ми прилича на фигура за продължаване на възхода, ако не е флаг , друго , ако не здраве Успех
      Може и да се тълкува като фигура за продължаване на възхода, но виждаш че във всичките двойки след пробива на тези "флагове" има откати надолу. Докато при класическия флаг движението след пробива е сравнително бързо и безкорективно.

Караконджул, нищо не пречи да бъде наречено флаг. Въпроса е че просто не е флаг Нека конкретизираме - за долар/йена става въпрос.

Има нарушени ценово-времеви показатели 8), заради което прави откати надолу след пробива на "флаг"-а. Това разбира се, по книгите и сайтовете не го пише

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
        На нито една от шестте графики няма техническа конфигурация "флаг" --> развитието няма да бъде каквото очакваш.
        Защо? Какво пречи да бъде наречено флаг?

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
          На нито една от шестте графики няма техническа конфигурация "флаг" --> развитието няма да бъде каквото очакваш.
          стопът ми е на + 3 вече , На мен ми прилича на фигура за продължаване на възхода, ако не е флаг , друго , ако не здраве Успех

Коментар

• На нито една от шестте графики няма техническа конфигурация "флаг" --> развитието няма да бъде каквото очакваш.

Коментар

• от това по флагче не мога да намеря дори и извън графиките

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от denislav_iliev
                  А това е едно флагче, отиграно с минимален лот , заради голямата волатилност. Трябва да местя и стопа вече.
                  А това е всичко друго, но не и флаг
                  From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                  България Над Всичко

Коментар

• За сметки като моята това е много приятна двойка за отиграване - малки стопове ниска волатилност , по ясни трендове

А това е едно флагче, отиграно с минимален лот , заради голямата волатилност. Трябва да местя и стопа вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967
                      Здравейте,
                      Индексите продължават здраво нагоре, което е добър стимул за керитата. Поне до нива 13500 / 50 на ДАУ ще са добър buy, като най-добър се очертава кивито/йената.
                      Успех
                      Там виждам някакъв цикъл на Елиът , но в края на 3 или 5 вълна сме - какво мислиш

Коментар

• Здравейте,
                        Индексите продължават здраво нагоре, което е добър стимул за керитата. Поне до нива 13500 / 50 на ДАУ ще са добър buy, като най-добър се очертава кивито/йената.
                        Успех

Коментар

• Затворих всички позиции.
                          Ще чакам да видя накъде ще отхвърчи пазара.

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                            Първоначално изпратено от alekio
                            Добро утро колеги,
                            Ето аз как виждам нещата при евро/долар http://forexmorex.hit.bg/eu30.gif
                            Движим се по червения канал, долната линия е няколко пъти тествана и преди малко я пробихме, но това беше шип и не го броя за пробив на канала. Притеснява ме мене друго, че сме в низходящ син канал, ако цента пробив диагоналната червена линия мисля, че ще се надъхаме минем 1.48 и нагоре вече. Подкрепите са 1.4721-24 следващата е 1.47 и пробие ли там сме за надолу до 1.4638 можеби,
                            За мен е важно минем 1.4781/2 нивото и пробием тази червена линия и си мисля, че ще сме лонг поне до 1.4850,
                            Успех
                            Еврото е момента е направо загадка.Мъчи се да върви нагоре , но не му стигат силите.Златото има шанс да завърши днес месеца с огромно дожи , което означава че се чака сериозен спад а това няма как да не бутне еврото по наклонената плоскост.
                            Ами каквото стане ст10 това успях изфабрикувам дано стане ,
                            Успех излизам като се върна еврото да е много на горе

Коментар

• Първоначално изпратено от alekio
                              Добро утро колеги,
                              Движим се по червения канал, долната линия е няколко пъти тествана и преди малко я пробихме, но това беше шип и не го броя за пробив на канала. Притеснява ме мене друго, че сме в низходящ син канал, ако цента пробив диагоналната червена линия мисля, че ще се надъхаме минем 1.48 и нагоре вече. Подкрепите са 1.4721-24 следващата е 1.47 и пробие ли там сме за надолу до 1.4638 можеби,
                              За мен е важно минем 1.4781/2 нивото и пробием тази червена линия и си мисля, че ще сме лонг поне до 1.4850,
                              Успех
                              Еврото е момента е направо загадка.Мъчи се да върви нагоре , но не му стигат силите.Златото има шанс да завърши днес месеца с огромно дожи , което означава че се чака сериозен спад а това няма как да не бутне еврото по наклонената плоскост.

Коментар

• Добро утро колеги,
                                Успех

Коментар

X