If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като гледам анкетата ме избива на як смях :lol: Явно на масовката на 1.42 и беше много скъпо да купува евра за 1.45, а като стана 1.49, вече стана много евтино и целта е 1.51 :lol:
Have a nice Friday night! 8)
Коментар
�
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от denislav_iliev
стопът ми е на + 3 вече , На мен ми прилича на фигура за продължаване на възхода, ако не е флаг , друго , ако не здраве Успех
Може и да се тълкува като фигура за продължаване на възхода, но виждаш че във всичките двойки след пробива на тези "флагове" има откати надолу. Докато при класическия флаг движението след пробива е сравнително бързо и безкорективно.
Караконджул, нищо не пречи да бъде наречено флаг. Въпроса е че просто не е флаг Нека конкретизираме - за долар/йена става въпрос.
Има нарушени ценово-времеви показатели 8), заради което прави откати надолу след пробива на "флаг"-а. Това разбира се, по книгите и сайтовете не го пише
Здравейте,
Индексите продължават здраво нагоре, което е добър стимул за керитата. Поне до нива 13500 / 50 на ДАУ ще са добър buy, като най-добър се очертава кивито/йената.
Успех
Там виждам някакъв цикъл на Елиът , но в края на 3 или 5 вълна сме - какво мислиш
Здравейте,
Индексите продължават здраво нагоре, което е добър стимул за керитата. Поне до нива 13500 / 50 на ДАУ ще са добър buy, като най-добър се очертава кивито/йената.
Успех
Добро утро колеги,
Ето аз как виждам нещата при евро/долар http://forexmorex.hit.bg/eu30.gif
Движим се по червения канал, долната линия е няколко пъти тествана и преди малко я пробихме, но това беше шип и не го броя за пробив на канала. Притеснява ме мене друго, че сме в низходящ син канал, ако цента пробив диагоналната червена линия мисля, че ще се надъхаме минем 1.48 и нагоре вече. Подкрепите са 1.4721-24 следващата е 1.47 и пробие ли там сме за надолу до 1.4638 можеби,
За мен е важно минем 1.4781/2 нивото и пробием тази червена линия и си мисля, че ще сме лонг поне до 1.4850,
Успех
Еврото е момента е направо загадка.Мъчи се да върви нагоре , но не му стигат силите.Златото има шанс да завърши днес месеца с огромно дожи , което означава че се чака сериозен спад а това няма как да не бутне еврото по наклонената плоскост.
Ами каквото стане ст10 това успях изфабрикувам дано стане ,
Успех излизам като се върна еврото да е много на горе
Добро утро колеги,
Движим се по червения канал, долната линия е няколко пъти тествана и преди малко я пробихме, но това беше шип и не го броя за пробив на канала. Притеснява ме мене друго, че сме в низходящ син канал, ако цента пробив диагоналната червена линия мисля, че ще се надъхаме минем 1.48 и нагоре вече. Подкрепите са 1.4721-24 следващата е 1.47 и пробие ли там сме за надолу до 1.4638 можеби,
За мен е важно минем 1.4781/2 нивото и пробием тази червена линия и си мисля, че ще сме лонг поне до 1.4850,
Успех
Еврото е момента е направо загадка.Мъчи се да върви нагоре , но не му стигат силите.Златото има шанс да завърши днес месеца с огромно дожи , което означава че се чака сериозен спад а това няма как да не бутне еврото по наклонената плоскост.
Добро утро колеги,
Успех
Коментар