IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от triniti
    paund hiena se gotvi za test na varha

p.s. ne e preporuka za targoviq
    купих си на 227.80 . цел 229.30 после късо за 226 . обаче днес не ми се рискува и затова слд като мина над 228 го сложих на 0 и ако върне ще ми удари стопа както ми удари на евро/долар . поставих поръчка за покупка на евро/долар на 1.4635 със стоп на 1.4615 и цел 1.4695 .

но като цяло днес е куц ден беше си за скалпиране само по 10 -20 пипа и хайде клоуз .
    успех
    до утре
    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• paund hiena se gotvi za test na varha

p.s. ne e preporuka za targoviq
      Аз съм българче обичам, руси каки да .........

Коментар

• Първоначално изпратено от BNBB
        Първоначално изпратено от kiril123
        е сега след малко в 17:00 ще видиме след ISM какво ще се оформи . ако не ми удари стопа преди това ще е добре , ако ли не и угре е ден , може би бих пробвал от 1.4610 със стоп 1.4590 и т.п 1.4690
        нещо тези данни не хващат декиш на пазара.
        явно няма пазар днес , фаворизирам покаване до 1.47 преди спад надолу . минем ли 1.4715 ще видим 1.4765 .

това е от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
          е сега след малко в 17:00 ще видиме след ISM какво ще се оформи . ако не ми удари стопа преди това ще е добре , ако ли не и угре е ден , може би бих пробвал от 1.4610 със стоп 1.4590 и т.п 1.4690
          нещо тези данни не хващат декиш на пазара.

Коментар

• е сега след малко в 17:00 ще видиме след ISM какво ще се оформи . ако не ми удари стопа преди това ще е добре , ако ли не и угре е ден , може би бих пробвал от 1.4610 със стоп 1.4590 и т.п 1.4690

Коментар

• Гледайте Варчев!
              Тоя съвсем сдуха гарнитурите!
              ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

Първоначално изпратено от the fan*
                целта на дългата от 1.4655 сменям на 1.4695 . от там ривърс със стоп 20 пипа и цел 1.4606. там удължавам по схемата на петър със стоп на 1.4575 и цел 1.4760 . това е от мен
                междувременно стопа на 0 . и ако го удари почивам за днес
                поздрави
                ....имам подобна дълга в евро/долар....при положение, че опряхме тренда от 3550, на 4700-10 бих затворил една част само... стопа е на 4610...
                стопа на 0 оцелява засега .
                Гледай да ти кажа , ако минем дори и 1 пип над 1.47 сега забравяме за нива под 1.4650 и гоним 61.8 от тук което отива на 1.4760 . ако задържим под 1.4705-10 ще гоним още един тест на тази тренд линия която при мен я виждам на около 1.4605-10 , като добавим че това беше преди силен резистънт ми изглежда че ще ударим едно 1.4696-98 сега и ще слезем да видим 1.4605 което си постявам като цел на късата . Другото което е че преди малко спряхме на 61.8 фибото което е от върха днес до дъното днес . нека видим кои прав кой крив .

поздрави
                pri eur/usd ochakvam da imame test na 1.4700/20 sled koeto da se varnem do 1.4615/20
                Аз съм българче обичам, руси каки да .........

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
                  целта на дългата от 1.4655 сменям на 1.4695 . от там ривърс със стоп 20 пипа и цел 1.4606. там удължавам по схемата на петър със стоп на 1.4575 и цел 1.4760 . това е от мен
                  поздрави
                  ....имам подобна дълга в евро/долар....при положение, че опряхме тренда от 3550, на 4700-10 бих затворил една част само... стопа е на 4610...
                  стопа на 0 оцелява засега .
                  Гледай да ти кажа , ако минем дори и 1 пип над 1.47 сега забравяме за нива под 1.4650 и гоним 61.8 от тук което отива на 1.4760 . ако задържим под 1.4705-10 ще гоним още един тест на тази тренд линия която при мен я виждам на около 1.4605-10 , като добавим че това беше преди силен резистънт ми изглежда че ще ударим едно 1.4696-98 сега и ще слезем да видим 1.4605 което си постявам като цел на късата . Другото което е че преди малко спряхме на 61.8 фибото което е от върха днес до дъното днес . нека видим кои прав кой крив .

поздрави

Коментар

поздрави

Коментар

• целта на дългата от 1.4655 сменям на 1.4695 . от там ривърс със стоп 20 пипа и цел 1.4606. там удължавам по схемата на петър със стоп на 1.4575 и цел 1.4760 . това е от мен
                      поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от BNBB
                        Като гледам Ичимоку на дневна май вече имаме обръщане на тренда. Поне по това което пише в книгите щом сме пробили Кижун Сен отгоре надолу това означава че трендът обръща, но за да имаме сигнал за твърди къси трябва да се изпълни още един сигнал - Чинку Спан трябва също да пресече цената отдолу нагоре. Ако това се случи то цзелта е около 1,44 - която ще се явява най-силната зона на подкрепа. Ако не я пробие трендът ще се възобнови отново на север и на 1,50 дупе да му е яко.
                        За мен това положение означава, че започваме изграждане на рейндж. Какъв ще е нямам представа, но пък след него следва пробив
                        Безплатен обяд няма!

Коментар

• Качил съм 2 графики на Е/Д (дневна и 4ч.) така както аз виждам нещата.За да можете да ги видите , трябва да се логнете с потребителското си име и парола.....там където съм ги качил.
                          Успех на всички Спекуланти.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                            Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                            Първоначално изпратено от kritelin
                            Колеги паунд/йена може утре да я заварим на 233.Всичко зависи сега от 229 зоната.При тест и пробив имаме 4 фигури свободно покачване според мен.
                            Аз пък се чудя от къде да я скъсявам :P

В еврото хората в анкетата любезно написаха че няма да ходим на 1.51, пък аз ще допълня че и над 4966 няма да ходим - ФЕД-МЕД - и други такива простаци немат никакво значение.
                            Аз не съм се метнал на дълги още чакам потвърждения.Скиви часовите графики ако не си ги погледнал
                            Kriti , виж H1 за дълга си където ти казах 1.4650 със стоп 1.4635 и т.п поне 1.4675 ама вече т.п 1.4686 и после сме пак за на -долу за още един тест 1.4620-30

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                              Първоначално изпратено от kritelin
                              Колеги паунд/йена може утре да я заварим на 233.Всичко зависи сега от 229 зоната.При тест и пробив имаме 4 фигури свободно покачване според мен.
                              Аз пък се чудя от къде да я скъсявам :P

В еврото хората в анкетата любезно написаха че няма да ходим на 1.51, пък аз ще допълня че и над 4966 няма да ходим - ФЕД-МЕД - и други такива простаци немат никакво значение.
                              Аз не съм се метнал на дълги още чакам потвърждения.Скиви часовите графики ако не си ги погледнал

Коментар

• В петък се чакат лоши дани да $ а във вторник лихвите. Така че колкото и да падне е/$ ще е до петък.След това чакам да направим опит за тест на върха.В тази връзка руснаците виждат пеперуда на 4 часа а на ниво 1,4520 минава тренд линията от 1,33 .Като се навържат нещата е много вероятно да отскочим на горе , но докъде ???????????
                                Във всеки случай по моите сметки сме във вълна 3 на корективното движение от върха , така че чакам още малко да слезе и скачам на дълго.

Коментар

Working...
                                X