IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BNBB
    Като гледам Ичимоку на дневна май вече имаме обръщане на тренда. Поне по това което пише в книгите щом сме пробили Кижун Сен отгоре надолу това означава че трендът обръща, но за да имаме сигнал за твърди къси трябва да се изпълни още един сигнал - Чинку Спан трябва също да пресече цената отдолу нагоре. Ако това се случи то цзелта е около 1,44 - която ще се явява най-силната зона на подкрепа. Ако не я пробие трендът ще се възобнМоже и да не стаен ови отново на север и на 1,50 дупе да му е яко.
    гледай да ти кажа какво ще стане . от тук 1.4640-50 ще направим едно 1.4676-80 , ако не минем 1.47 ще слезем за едно 1.4620 -30 и от тама ако не пробием 1.46 ще качим за над 1.47 с нива около 1.4730-40 макс . от тия нива е редно да се търси 1.4520 което за моента ми се струва че ще бъде силна подкрепа и от там ще тръгнем за годишния връх , който мисля че ще бъде 1.5020 .Може и да не стане точно така , но така ще го играя аз .

Успех в късите , да значете че ако имаме път до 1.44 ще имем един обир на стопове преди това с нива над 1.47
    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
      Колеги паунд/йена може утре да я заварим на 233.Всичко зависи сега от 229 зоната.При тест и пробив имаме 4 фигури свободно покачване според мен.
      Аз пък се чудя от къде да я скъсявам :P

В еврото хората в анкетата любезно написаха че няма да ходим на 1.51, пък аз ще допълня че и над 4966 няма да ходим - ФЕД-МЕД - и други такива простаци немат никакво значение.

Коментар

• Колеги паунд/йена може утре да я заварим на 233.Всичко зависи сега от 229 зоната.При тест и пробив имаме 4 фигури свободно покачване според мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
          Малко ме притеснява сентиментът за ново сваляне на лихвите Декември.Това не се връзва със започването на дълбока корекция преди ФЕД.
          Зависи. Ето един теоретичен сценарий - разбучават се някое време, че щатите са в (или предстои) рецесия, което създава доби предпоставки сваляне на лихвата да се разглежда позитивно за долара. Фундамент, кво да го правиш... Ще го изтълкуват така, както им (х)уйдиса.

Коментар

• При еврото 1.4966 изпълнява някой изисквания да е връх.За мен потвърждение,че това е средносрочен връх ще има ако видя котировка под 1.4348.До тогава може да се чака обрат и 1.50,но падне ли 1.4348 ще имам основания да смявам,че предстои 1.38.За сега нивото е далеч.Като най-важни подкрепи определям 1.4570,1.4520 и 1.4440.
            Малко ме притеснява сентиментът за ново сваляне на лихвите Декември.Това не се връзва със започването на дълбока корекция преди ФЕД.По-секси би било ако покрай обявяването на лихвите видим нещо над 1.50 и после запраши надолу,но пазарът ще покаже.

Успешна седмица на всички

Коментар

• Като гледам Ичимоку на дневна май вече имаме обръщане на тренда. Поне по това което пише в книгите щом сме пробили Кижун Сен отгоре надолу това означава че трендът обръща, но за да имаме сигнал за твърди къси трябва да се изпълни още един сигнал - Чинку Спан трябва също да пресече цената отдолу нагоре. Ако това се случи то цзелта е около 1,44 - която ще се явява най-силната зона на подкрепа. Ако не я пробие трендът ще се възобнови отново на север и на 1,50 дупе да му е яко.

Коментар

• EUR/USD

Дати:

http://www.Borsi.dir.bg/_wm/pbasic/?df=22237

........
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Няма как при 2-3 дневни движения срещу многогодишен тренд да се говори за край на тренда. Дори и да излезе така впоследствие, се търгува като корекция.

Коментар

• IVO

1.44 подкрепа на седмична , над него за обръщане не може да се говори , на месечна над 38 също не може , а пробива на юг е на часова и има още да пада.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
                      Добре де ! При евро-долар може ли да се говори за обръщане на
                      тренда или това е корективно движение ? Моят анализ предвижда в
                      неделя вечер да отворим с гап на 1.4650 и след това по време на
                      японската сесия да стигнем до 1.4700/20 ! Около 10.00/11.00 ч. ще
                      стигнем 1.4770 ! После има важни новини от еврозоната , които ще
                      определят хода - или над 1.48 или нов спад към 1.47 ! Евро-йена също ще е нагоре - 163.00/30 ! Долар-йена 112.00 ! За кабела не
                      се наемам да прогнозирам ! Не е препоръка ! Лека.
                      Можеш ли да си аругемтираш малко повече анализа, как определи точно как ще отвори пазара и на кои нива ще сме в точно определеното време?

Коментар

• Добре де ! При евро-долар може ли да се говори за обръщане на
                        тренда или това е корективно движение ? Моят анализ предвижда в
                        неделя вечер да отворим с гап на 1.4650 и след това по време на
                        японската сесия да стигнем до 1.4700/20 ! Около 10.00/11.00 ч. ще
                        стигнем 1.4770 ! После има важни новини от еврозоната , които ще
                        определят хода - или над 1.48 или нов спад към 1.47 ! Евро-йена също ще е нагоре - 163.00/30 ! Долар-йена 112.00 ! За кабела не
                        се наемам да прогнозирам ! Не е препоръка ! Лека.

Коментар

• blqblq

Сряда наистина беше много хубав отката , рядко се случва да е толкова точно по правилата и на няколко времеви рамки - не беше случайност че им показаха толскова изчистена картинка за купуване на евро и в петък който не се е затворил - лошо.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Re: trade

Първоначално изпратено от trade
                            Първоначално изпратено от supertrader
                            Прекалено силно импулсно движение , при това направо си е безпричинно , има вероятност да го обърне и няма да се учудя...много наподобява обир на масата дълги на евра.
                            mislq преди около 2 години или там някъде имаше подобен силен петъчен импулс...
                            Какво толкова се е случило? Ако има импулси, те са само в главите ни. В търговско отношение вчерашният ден беше регулярен и дори скучен. Интересният ден тази седмица беше сряда. След това имаме еднопосочно и умерено движение в полза на долара, но това вече е следствие, а не повод за изненада.

Коментар

• Как съм могъл да пропусна това шоу!! Със сигурност щях да отвея акаунта!! Е, поне в едно съм убеден: Който бачка в петъка, да му умре началника!! Пардон, акаунта!
                              http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Re: trade

Първоначално изпратено от supertrader
                                Прекалено силно импулсно движение , при това направо си е безпричинно , има вероятност да го обърне и няма да се учудя...много наподобява обир на масата дълги на евра.
                                mislq преди около 2 години или там някъде имаше подобен силен петъчен импулс не мога да се сетя от кои нива беше но тои дадесамо началото на корекция един вид предупрейдение ,шип а понеделник или вторник може да върне естествено но ако е начало на корекция трябва да се оглеждаме) друг вариант е прибиране на печалби ) все пак края на месеца е освен тва и маи на дневна златото и то направи двоен връх което може и нищо да не значи но и при него импулса бе маи силен започва отпускарския месец и тънките пазари време за резки движения )
                                Pip master

Коментар

Working...
                                X