Физическото сребро му е 310 евро килото в момента, не знам за вас но аз току-що си порьчах на 330Е с доставката на кг кюлче.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Колеги споделете идеи и опит от сделки на валутните пазари на база пивотни нива. Сами по себе си са много субективен фактор и колкото полезни толкова и опасни може да са за трейдъра. Затова искам опит от онези, които ги ползват и им се доверяват.
Иначе аз продължавам да си копам на нивата как да правя скалпове на минутна графика. Все още настройвам какви индикатори и осцилатори да глесдам, как да се филтрират фалшивите сигнали.
10х
Коментар
-
Първоначално изпратено от IVO_Първоначално изпратено от alekioНякой случайно да знае защо пада евро/долар и кабела ?!
1.50 се отлага за неопределено време !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовПървоначално изпратено от denislav_ilievстопът ми е на + 3 вече , На мен ми прилича на фигура за продължаване на възхода, ако не е флаг , друго , ако не здравеУспех
Караконджул, нищо не пречи да бъде наречено флаг.Въпроса е че просто не е флаг
Нека конкретизираме - за долар/йена става въпрос.
Има нарушени ценово-времеви показатели 8), заради което прави откати надолу след пробива на "флаг"-а. Това разбира се, по книгите и сайтовете не го пише)
Pip master
Коментар
Коментар