Първоначално изпратено от BNBB
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
the fan*
Как няма да искат да ги купят те държат имоти и ипотеки , вярваш ли цените на имотите дългосрочно да тръгнат надолу пък било то и в Ю Кей къде цените са много високи , същото се отнася и за ипотечната криза в САЩ ...пука му на Буш че банките щели да вземат къщите на този или онзи него го боли че ще опразни Белия дом единственно а цените на имотите там пак ще тръгнат нагоре те дългосрочно си вървят нагоре и са сигурна инвестиция независимо какво се приказва а парите са несигурни защото инфлацията на която всички се радват ги топи и намалява тяхната покупателна стойност и тя далеч не е 3-5% а доста повече. Републиканците винаги са управлявали така че това да е изгодно за тези които създават и управляват корпорации , публичната собственост няма да загине тя си е доказала се и устойчива форма на собственост освен това притежава един голям плюс - акциите са листати на борсата и във всеки момент могат да се трансформират в пари , при другите форми и включително при имотите това става по бавно и съответно ликвидността не че я няма а не е така плътна съответно спредовете са големи :-). Така че ще им вземат на хората къщичките и ще спечелят от това. И това пък не е нищо ново , имам познати които са на възраст и са от Германия та си купиха жилище в България ...там три пъти са правили през живота си опит да си купят собственно и все банката им го взима.Въобще тези фалити и кризи са си обири на някой когото нацелят -обират го !D.Y.F-091066
Коментар
-
хм вие добре говорите за чуждите кризи , ами в България какво мислите ще се случи . Всичко взима кредити дето плаща 10 % годишно . Банките раздават раздават ама ако дойде момента да се теглят пари какво ще стане , имат ли ликвидност . отговора е че имат ама май само на теория ама ако стане като в Англия ще бъде супер забавно . Преди време като решиш да идеш в някоя банка да изтеглиш 10000 лева без заявка винаги имат . хайде сега без заявка да иде някой да тегли ще те пратят в централния офис щото офисът бил малък и не държат толкова много забележете пари в него .
това е интересна тема . ще ми се да я покоментираме ако има желаещи за това .
ПоздравиForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от индианецПървоначално изпратено от BNBBаз съм 80 процента сигурен, че британтцзите също ще намалят лихвата. тях ипотечната криза ги тресе също яко, Нортен Рок - една от най-големите ипотечни банки ще бъде национализирана за да се извади от кризата. цял ден го коментират по СНБС.
Коментар
-
по мойта схемичка при паунд йена , сега ако видим 225.10 и не минем 225.50 , би трабвало да видим 223.90 . от там ще излезе точна корекция от 61.8 на спада от 227.223.90 на 225.55 където е предишното дъно и сигурно ще са спазени правилата на елиът ама тех ги не знам таак че ...
поздравиForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от индианецПървоначално изпратено от BNBBаз съм 80 процента сигурен, че британтцзите също ще намалят лихвата. тях ипотечната криза ги тресе също яко, Нортен Рок - една от най-големите ипотечни банки ще бъде национализирана за да се извади от кризата. цял ден го коментират по СНБС.
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианецПървоначално изпратено от BNBBаз съм 80 процента сигурен, че британтцзите също ще намалят лихвата. тях ипотечната криза ги тресе също яко, Нортен Рок - една от най-големите ипотечни банки ще бъде национализирана за да се извади от кризата. цял ден го коментират по СНБС.
Коментар
-
избихме загубата при паунд /йена . сега съм дълъг с цел 225 . после къс с цел 224 . после чакам корекция да дъната 225.50-60 и от так слизаме в посока 222.50 . там ще градя една дълга на 3 етапа 222.50 , 222 , 221.50 със стоп 220.50 . скалповете са си скалпове , но долните покупки са си активно . плаши ме само че слизането надолу може да бъде до 216 този път 2.000 при паунд /долар и 108 при иена . така че внимателно с това , пък после ще го мислим
поздравиForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
GBP/USD ако си пробие предишното дъно и си отива за ц вълна с цел 1, 95.Като се сетя , че вчера имах къси паунд/швейк от ниво 2,3315, ама целта ми беше едва 150 пипа. Поствам една графика на DJ и ви съветвам да си пуснете в ексел цените и да сметнете по един коеф на корелация с паунд/йена и паунд /швейк за последните 50 седмици ,базиран върху 30 периода
Коментар
-
Първоначално изпратено от BNBBаз съм 80 процента сигурен, че британтцзите също ще намалят лихвата. тях ипотечната криза ги тресе също яко, Нортен Рок - една от най-големите ипотечни банки ще бъде национализирана за да се извади от кризата. цял ден го коментират по СНБС.
Коментар
Коментар