IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BNBB
    абе ФЕД като орежат лихвите пак дали еврото ще строши 1,50?!?
    Аз си мисля, че така ще стане.
    този път ще стане 1.4420 или 1.4530 и тогава .
    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• абе ФЕД като орежат лихвите пак дали еврото ще строши 1,50?!?
      Аз си мисля, че така ще стане.

Коментар

• the fan*

Как няма да искат да ги купят те държат имоти и ипотеки , вярваш ли цените на имотите дългосрочно да тръгнат надолу пък било то и в Ю Кей къде цените са много високи , същото се отнася и за ипотечната криза в САЩ ...пука му на Буш че банките щели да вземат къщите на този или онзи него го боли че ще опразни Белия дом единственно а цените на имотите там пак ще тръгнат нагоре те дългосрочно си вървят нагоре и са сигурна инвестиция независимо какво се приказва а парите са несигурни защото инфлацията на която всички се радват ги топи и намалява тяхната покупателна стойност и тя далеч не е 3-5% а доста повече. Републиканците винаги са управлявали така че това да е изгодно за тези които създават и управляват корпорации , публичната собственост няма да загине тя си е доказала се и устойчива форма на собственост освен това притежава един голям плюс - акциите са листати на борсата и във всеки момент могат да се трансформират в пари , при другите форми и включително при имотите това става по бавно и съответно ликвидността не че я няма а не е така плътна съответно спредовете са големи :-). Така че ще им вземат на хората къщичките и ще спечелят от това. И това пък не е нищо ново , имам познати които са на възраст и са от Германия та си купиха жилище в България ...там три пъти са правили през живота си опит да си купят собственно и все банката им го взима.Въобще тези фалити и кризи са си обири на някой когото нацелят -обират го !
        D.Y.F-091066

Коментар

• хм вие добре говорите за чуждите кризи , ами в България какво мислите ще се случи . Всичко взима кредити дето плаща 10 % годишно . Банките раздават раздават ама ако дойде момента да се теглят пари какво ще стане , имат ли ликвидност . отговора е че имат ама май само на теория ама ако стане като в Англия ще бъде супер забавно . Преди време като решиш да идеш в някоя банка да изтеглиш 10000 лева без заявка винаги имат . хайде сега без заявка да иде някой да тегли ще те пратят в централния офис щото офисът бил малък и не държат толкова много забележете пари в него .

това е интересна тема . ще ми се да я покоментираме ако има желаещи за това .

Поздрави

Коментар

• Изглежда се очакват положителни данни за USD.
            Гледам че се стабилизира спрямо останалите валути и отвя канадеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
              Първоначално изпратено от индианец
              Първоначално изпратено от BNBB
              аз съм 80 процента сигурен, че британтцзите също ще намалят лихвата. тях ипотечната криза ги тресе също яко, Нортен Рок - една от най-големите ипотечни банки ще бъде национализирана за да се извади от кризата. цял ден го коментират по СНБС.
              Въпрос на време беше да почнат да продават и другия боклук (след долара).
              Аз четох,че Deutsche Bank са предложили да им платят заемите на Northern ROck,но не съм чел за развитие по въпроса ?
              ..национализация, ако не успеят да направят сделка с частна институция...

Коментар

• по мойта схемичка при паунд йена , сега ако видим 225.10 и не минем 225.50 , би трабвало да видим 223.90 . от там ще излезе точна корекция от 61.8 на спада от 227.223.90 на 225.55 където е предишното дъно и сигурно ще са спазени правилата на елиът ама тех ги не знам таак че ...

поздрави

Коментар

• я кажете как виждате еврото днес?

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                    Първоначално изпратено от индианец
                    аз съм 80 процента сигурен, че британтцзите също ще намалят лихвата. тях ипотечната криза ги тресе също яко, Нортен Рок - една от най-големите ипотечни банки ще бъде национализирана за да се извади от кризата. цял ден го коментират по СНБС.
                    Аз четох,че Deutsche Bank са предложили да им платят заемите на Northern ROck,но не съм чел за развитие по въпроса ?
                    ами по СНБС съобщиха, че е изготвен план за национализация, с който да се стабилизира банката. Вероятно след това ще я продадат.

Коментар

• Сел кад 1.0185.Без стоп -лимит -отворен.

Коментар

• Първоначално изпратено от индианец

Коментар

• избихме загубата при паунд /йена . сега съм дълъг с цел 225 . после къс с цел 224 . после чакам корекция да дъната 225.50-60 и от так слизаме в посока 222.50 . там ще градя една дълга на 3 етапа 222.50 , 222 , 221.50 със стоп 220.50 . скалповете са си скалпове , но долните покупки са си активно . плаши ме само че слизането надолу може да бъде до 216 този път 2.000 при паунд /долар и 108 при иена . така че внимателно с това , пък после ще го мислим

поздрави

Коментар

• GBP/USD ако си пробие предишното дъно и си отива за ц вълна с цел 1, 95.Като се сетя , че вчера имах къси паунд/швейк от ниво 2,3315, ама целта ми беше едва 150 пипа. Поствам една графика на DJ и ви съветвам да си пуснете в ексел цените и да сметнете по един коеф на корелация с паунд/йена и паунд /швейк за последните 50 седмици ,базиран върху 30 периода

Коментар

• Първоначално изпратено от BNBB

Коментар

• аз съм 80 процента сигурен, че британтцзите също ще намалят лихвата. тях ипотечната криза ги тресе също яко, Нортен Рок - една от най-големите ипотечни банки ще бъде национализирана за да се извади от кризата. цял ден го коментират по СНБС.

Коментар

Working...
                                X