IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ...вчера, след изненадата от ВОС, първите коментари бяха дали ВОЕ няма да направи същото....данните от сутринта бяха слаби...след малко има и други....прекалено еднопосочно е за да се купува паунд срещу каквото и да било...сега сме едва във втория час на 4ч. графика, но сме подминали 4-5 нива, които в друг момент не биха изглеждали така безобидни.... в момента сме на 2.04 (канал от 2.0830, 50 фибо)....2.0350 ?
    не бих искал да влияя на никого при вземане на решения....

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
      Първоначално изпратено от kiril123
      купих си малко паунд / йени от тук 225.84 стоп . 225.30 т.п ще видиме каде 50 -100 пипона . скромно

поздрави и успехи
      ух това беше много бързо
      Аз пък ще купя около 221.30 .Мисля че натам се е запътило и не искам да го контря.

Коментар

купих си малко паунд / йени от тук 225.84 стоп . 225.30 т.п ще видиме каде 50 -100 пипона . скромно

поздрави и успехи
        И аз смятам да купя, но към 14 часа. Ако цената не е скочила прекалено.
        Надявам се дотогава да пада.

Коментар

поздрави и успехи
          ух това беше много бързо
          Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• купих си малко паунд / йени от тук 225.84 стоп . 225.30 т.п ще видиме каде 50 -100 пипона . скромно

поздрави и успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
              Първоначално изпратено от Plamen Tanev
              Момчета и момичета, сбогом в този форум!
              Написах простичкото "Американцы снова обосралисЬ!" и ми изтриха поста.
              Модератор -това е май истинското лице на "демокрацията" към която се стремим!!!!
              Бъдете щастливи, успехи и се пазете от хора, които Ви подхлъзват с прогнозите си!!!!
              Ще търся друг , по истински демократичен и не толкова манипулативен форум.
              На слука на всички честни хора!!!!
              Манипулирайте си колкото искате - с триене и отново с поставяне - до тук беше, Модератор.
              kolega какво бе написал по точно че аз не успях да го прочета
              Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
                Момчета и момичета, сбогом в този форум!
                Модератор -това е май истинското лице на "демокрацията" към която се стремим!!!!
                Бъдете щастливи, успехи и се пазете от хора, които Ви подхлъзват с прогнозите си!!!!
                Манипулирайте си колкото искате - с триене и отново с поставяне - до тук беше, Модератор.

Коментар

• ne znam за вас но GBP/JPY IUSD/JPY са на 4 часова подкрепа но ми се струва че ще се изсулят надолу но само така ми се струва ) и все пак на принципа на подкрепите си купих малко паунд иена от текущо ниво
                  Pip master

Коментар

• Момчета и момичета, сбогом в този форум!

Коментар

• Американцы снова обосрались!!!!!!!!
                      Президента Буш каза, че "основните" на икономикта на САЩ са добри.Той отбеляза, че безработицата е ниска, лихвите са ниски и иконономическия растеж е силен.
                      Буш каза, че той оценява "сериозните теми" изправени пред нацията. "Аз съм обезпокоен за хората, които може би нямат възможност да останат в своите жилища", каза Буш.
                      .................................................. .........................................
                      Аз пък кротко си чакам първи ТП -2012 на Насдак 100.От 2117.
                      Втори ТП- 1893.

Коментар

• Форекс Форексов

На 4 часа е на таргет тъй че внимавай ти ?
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Внимавай, на всички графики от 1ч до седмична долар/кад е в БАЙ постановка при мен.

Първоначално изпратено от Ксероксов

225.45 ----> 224.05
                          Ксероксов, изтърва дъното за 10 пипа, мести стопа надолу и си дръж лимита на мястото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                            Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                            т.е. технически все още съм за селове, но има стабилни предпоставки и за лонгове...

Изводите си ги вадете сами, мнението е доста противоречиво но засега такъв ми е погледа над ситуацията.
                            Хаха ... просълзих се от смях .... тоя "анализ" е подигравка с валутната търговия!
                            мда яко е . или сме за бай или за сел както винаги има предпоставки и за двете . слагам бай лимит 1.0070 за канадеца , щото мисля че ще направи едно слизане до там за да обере стоповете на тези дет са взлезли горе и така ....
                            поздрави до утре

Коментар

• Това 109.70 хич не ми се нрави ! Искам 110.50 !

Коментар

• Първоначално изпратено от veselinzlatanov
                                Първоначално изпратено от BNBB
                                Първоначално изпратено от kiril123
                                Първоначално изпратено от veselinzlatanov
                                Първоначално изпратено от BNBB
                                днес ще отигравате ли лихвата с канадеца, дайте идеи как да се търгува, ако си струва въобще.

Да, и аз задавам този въпрос! Има ли мнения за лихвата и новината? Аз като цяло съм настроен бичи с тази двойка usd/cad. Очаквам мнения. След 30 мин обявяват (CAD 16.00 BG Interest Rate Statement - Forecast 4,50% )
                                ако ви се губят пари отигравайте лихви . то аз да не се правя на майсто цял ден контра тренда и ми отиват печалбите от ударени стопове . сега пак взимам 30 пипопна дълги ако видим 1.4772 и скъсявам за 1.4712 . пук да видим стоп 20 пипона . интересно ще е канада да вдигне лихвата тогава ще има 10 фигури много бързо до края на седмицата , но ако се запази ще избият всички стопове и ще го пратят там където им харесва така че си е чист късмет дет се вика

успхе все пак с трейдинга
                                аз очаквам да запазят лихвата, но ако я повишат веднага купувам. чак десет фигури не ми се вярва да хвръкне.

Честито на печелившите!!! Дори я намалиха - не го вярвах, но Кад-а литна надолу
                                мда чудесно , сега бавно и полека може би ще видиме 1.0330-40 тия дни . но като имаме предвид че тази лихва ще падне и за долара в четвъртък то нещата са уравновесени и няма да се очудя на едно слизане от тук за корекция .
                                поздрави

Коментар

Working...
                                X