IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• malko info : v amerika bankite se pouspokoiha psihicheski t e sykrachteniata minaha
    ottuk izwoda - dolara mai si e kym kraia na padaneto , no ... nikoi ne moge da kage koga i dali ne e blaf edno obratno zalitane
    shemata za igra : malki kysi pozicii po e/d i postepennoto im narastwame kogato stawat pecheliwchi zadalgitelno sys stopowe pri narastwaneto(ne che az igraia w momenta , no ako igraeh bih si go otigral )

Коментар

• trade

Прекалено силно импулсно движение , при това направо си е безпричинно , има вероятност да го обърне и няма да се учудя...много наподобява обир на масата дълги на евра.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Пуснах един як шорт от 2117 на Насдак100 с първа цел - 2060 и втора цел - за 1/2 - на 1893.Ако не днес, то в понеделник пълвата цел вероятно ще е постигната.За втората може да отиде и седмица, но тогава стопа ще е на 2080.
        Еврото логично пада, ТП ми беше на 1,4680 - от 1,4950, но не го дочаках с това остро влизане в Насдак 100.
        Приятна почивка на всички колеги!

Коментар

• ee sega ostana и USD/JPY да се срине и картинката ще е пълна макар че аз очаквам и следващата седмица да качва поне до 113 ) супер треидър много глобално гледаш на нещата все пак за нашата цел са по важни техническите методи ) а за еврото другата седмица иили по другата пак ще се възобнови тренда или ако е краи на тренда поне ще върне за двоен връх ама нещо не ми се вярва да е краи на тренд)просто корективно
          Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
            Брей много падна това евро !? Къде е другата подкрепа ? 1.4640 не
            ми се вижда стабилно !
            Нали не влезе в лонг?
            За мен 1.4638/40 трябваше да издържи поне до затваряне, ама като гледам и нея е отмниа като сляп делфин шамандура , мисля като нищо да затворим под 1.4630 и да отоврим понеделник още на долу. За мен следващите зони са 1.4581 и 1.4520, от(1.4520) там мисля да си накупя за няколко фигири нагоре ( само единствено, ако и това ниво издържи).
            kiril123 сори бате не позна,
            Лека вечер и приятен уикенд

Коментар

• IVO_

Е не е много до 0.6 има толкова много да пада нали и в Европа еврото трябва да се обезцени и цените да порастват , имаш ли идея какво ще ни се случи ако вземат да падат и парите да станат много ценни та да не си харчат хората хартийките ...живота трябва да върви това е важно.А как ще порастнат борсовите цени на активите в Америка и с това и в Европа а колко много имаме да наваксваме ние и за тези които са били преди нас , а колко много има да се строи за да се уреди и да може да се каже че вече работата ще е с по бавни темпове....много е много има да се работи.А иначе сега посоката на обира е надолу май доста се посвлече днес като за един ден път.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Брей много падна това евро !? Къде е другата подкрепа ? 1.4640 не
                ми се вижда стабилно !

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                  Първоначално изпратено от alekio
                  И аз си мисля заради петрола ама каквото и да е вече пада еврото.
                  Къде ще намери подкрепи за мене подкрепите са 1.4638, 1.4580 и 1.4520
                  едно съветче , купувате на 1.47 стоп 1.4670 т.п 1.4746 .

хайде успех 46 пипона
                  Точно така - купувай при пробив на ключова подкрепа.

Коментар

• Първоначално изпратено от outsider1
                    Първоначално изпратено от karakondjul
                    Физическото сребро му е 310 евро килото в момента, не знам за вас но аз току-що си порьчах на 330Е с доставката на кг кюлче.
                    Ot kyde moje da se pory4a fizi4eska dostavka na cenni metali v BG ako ne e taina?
                    Здрасти, не са възможни доставките на физическо злато и сребро в България. Доколкото знам някои банки позволяват отварянето на сметка в нефизическо злато.

Дори и българското национално злато е в Швейцария, като в БНБ се намират някакви колекционерски монети за текучество и конфискуваното от полицията злато и бижута. Така че не само че неможе да се купи лесно физическо злато, но не съм наясно дали е възможно да се продаде.

Също да те предупредя, че кюлчетата злато и среброто които се намират във България са бижутерско а не инвеститерско чисто 99.999% злато. Цената е съвсем различна и бижутерското злато е неликвидно - може да го продадеш на бижутер, но не и на банка...

Но като член на ЕС предполагам няма никакъв проблем да си купиш злато или сребро в някоя страна в която това е лесно и да го внесеш. Но провери законите и митническите разпоредби за да не стане издънка. Иначе ще трябва да го оставиш на съхранение там. Аз спестявам по малко така и слагам в един сейф за старини, а при среброто хубавото е, че при тази цена да купуваш по килограм-два на месец не е немислимо трудно...

Така че - сложно е. Евентуално и онлайн пробвай да прочетеш тук за въвможност да се купи нефизическо злато и сребро на много добро цена.
                    http://www.goldmoney.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                      Физическото сребро му е 310 евро килото в момента, не знам за вас но аз току-що си порьчах на 330Е с доставката на кг кюлче.
                      Ot kyde moje da se pory4a fizi4eska dostavka na cenni metali v BG ako ne e taina?

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                        Първоначално изпратено от alekio

хайде успех 46 пипона
                        Мерси за съвета, но не бих го отиграл поради много причини

Коментар

• Първоначално изпратено от alekio

хайде успех 46 пипона
                          Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Тази седмица трудна беше за мен !Завършвам с 1700 долара загуба.
                            Дано другата да е по-добра
                            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
                              Мечка страх , мен не ме е страх - купувам евро-долар от тези нива с
                              цел 1.48
                              Изчакай понеделника

Коментар

• Мечка страх , мен не ме е страх - купувам евро-долар от тези нива с
                                цел 1.48

Коментар

Working...
                                X