IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kritelin
    Първоначално изпратено от kritelin
    Дами и господа според мен евро/долар прави разходящ триъгълник.
    Аз скъсявам от тука,добавям на 1.4150 и стоп 1.4179.
    Пуф,паф,пуф,паф стоп на нулата
    Не може да ти се отрече хирургическата точност. Поздравления.
    Аз смятам като почне ПКФ-то на Трише да накупя евра със минимален стоп - 5 пойнта.

Ако Трише замълчи и отбягва темата за силата на еврото бъдете сигурни, че пазарът ще избута до нива над 1,42, иначе хипотетично може да го избута надолу до 1,3850. Но с какви аргументи ще го направи?!? ....затова дълги, но след началото на ПКФ-то.

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
      мисля че при запазване на лихвите в еврозоната , ще кавим бързичко над 1.42 . може би ще има един спад до 1.4050-60 при това и после уп 2 фигури .
      Никой не е калкулирал спад на лихвите,че запазването им да предизвика покачване според мен В курса на евро/долар е отразено даже покачване до края на годината,след като Тришко раздуваше наляво,надясно колко стабилен бил растежът и как всичко процъфтява.
      Да го видим сега какви ще ги цепи :lol:

Коментар

• мисля че при запазване на лихвите в еврозоната , ще кавим бързичко над 1.42 . може би ще има един спад до 1.4050-60 при това и после уп 2 фигури .
        Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от warkraft
          Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
          ФЕД никой не е сюрпизирал, освен теб, явно, въпросът тогава беше с колко 25 или 50.
          Точно за 50 говоря
          Тука и аз съм съгласен. Иначе няколко часа преди решението анализаторите спекулираха, че трябва да е с 50 базисни пункта за да има ефект. Това и стана, макар че малко вярваха че ФЕД ще го направи отведнъж, а не на два пъти по 25. аз лично ачаквах да е на два пъти, а не отведнъж.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
            Дами и господа според мен евро/долар прави разходящ триъгълник.
            Аз скъсявам от тука,добавям на 1.4150 и стоп 1.4179.
            Пуф,паф,пуф,паф стоп на нулата

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
              ФЕД никой не е сюрпизирал, освен теб, явно, въпросът тогава беше с колко 25 или 50.
              Точно за 50 говоря

Коментар

• ФЕД никой не е сюрпизирал, освен теб, явно, въпросът тогава беше с колко 25 или 50.
                Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967
                  Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                  Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                  Средносрочно бих купувал отново от 2.0280/90, при наличие на потвърждение, което мога да имам довечера.
                  Без да се заяждам и да се правяна ясновидец, но ти казвам още от сега че ще имаш потвърждение за ПРОДАЖБА...

You are the boss. +45p и чао че закъснявам за Paradise City....

Коментар

• йената прави флаг с цели 100п. нагоре на часова.

Коментар

• Аз сложих един селл ордер при кабела 2.0297 Да видим,какво ще стане

Коментар

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Първоначално изпратено от kiril123
                        както си и мислех непроменена остана лихвата
                        Ти и още около 1 000 000 души,които чакаха новината :lol:
                      Working...
                      X