Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kiril123.... Естествено ти си уцелил некой крос и си взел 6 фигури , но аз не съм толкова опитен колкото теб
Успех
Позицията е от няколко дни, а и суапа е в моя полза....така че ..каквото стане.
Успех на всички Спекуланти.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от kiril123прогноза за движение . сега пазара е 1.4743 , от тук 1.4715 , после 1.4735 после 1.4677. от там тръгваме бързо и импулсно за 1.4805 , и ско го бием скоро няма да видим нива под него
Успех
УспехForex , форекс новини и стратегии
Коментар
� -
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от karakondjulСпоред мен 4720 е нивото на подкрепа и ако падне, съвсем теоретически говоря, се отваря път надолу.
Коментар
� -
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от karakondjulСпоред мен 4720 е нивото на подкрепа и ако падне, съвсем теоретически говоря, се отваря път надолу.
Съществените цифри са 4709 и 4657. Това не значи че техните пробиви трябва да бъдат отигравани по какъвто и да е начин.
Пробив на 4965 го изключвам като вариант за следващата седмица.
Макар че паунд/йена предоставя перспективи за много по-бързо забогатяване/обедняване :lol: от еврото, му хвърлям по едно око заради еротичната му индивидуалност
Първоначално изпратено от некъв тамтренда е облизал MA20 на болинджера на 4 часа и почвам да се замислям на къде ще хваща
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SPEKOПървоначално изпратено от SPEKOЗа мен е/д отива към 1,51!
минимум!
Успех на всички!
Не е препоръка!
Коментар
�
Коментар