IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• на 1 часова USD/JPY се развива реиндж с с низходящо долно рамо току виж до сутринта се изпаднали до 109
      Pip master

Коментар

• В НДК имало финансово изложение от 29.11. до 01.12. ! Сега случайно
        разбрах ! Ходихте ли ? Дали има нещо интересно ? Промоция ?

Коментар

• И докога ще ми играе на зиг-заг ? Тъкмо пуснах дълго евро-йена и
          то взе да му спада !

Коментар

• Някои работи ли с МТ4 ? Да ми обясни какво представлява картинката
            на графиката М1 при евро-йена ? Ако е удобно да помоля ?

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
              .... Естествено ти си уцелил некой крос и си взел 6 фигури , но аз не съм толкова опитен колкото теб

Успех
              Няма такова нещо.Но имам едни 10к къси паунд/нзд от 2.7415 на които съм сложил стопа на 2.7140 и чакам цели от 2.60/62
              Позицията е от няколко дни, а и суапа е в моя полза....така че ..каквото стане.
              Успех на всички Спекуланти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                Първоначално изпратено от kiril123
                прогноза за движение . сега пазара е 1.4743 , от тук 1.4715 , после 1.4735 после 1.4677. от там тръгваме бързо и импулсно за 1.4805 , и ско го бием скоро няма да видим нива под него

Успех
                :-) това като пасианс нещо ?
                тръгна на горе все тая , направи ме целта + 30 пипа сега слиза за 1.4750 после за 1.4800 , стоповете къси и пасианса ми говори 220 пипона днес , ако не 100 чисти . Естествено ти си уцелил некой крос и си взел 6 фигури , но аз не съм толкова опитен колкото теб

Успех
                Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Колеги добър,но малко рискован ход е лонги в кабела ако прескочи 2.0642 с таргет 2.0750

Коментар

прогноза за движение . сега пазара е 1.4743 , от тук 1.4715 , после 1.4735 после 1.4677. от там тръгваме бързо и импулсно за 1.4805 , и ско го бием скоро няма да видим нива под него

Успех
                    :-) това като пасианс нещо ?

Коментар

• Абе какво става с тази проклета йена , да я ....!

Коментар

Първоначално изпратено от karakondjul
                        Според мен 4720 е нивото на подкрепа и ако падне, съвсем теоретически говоря , се отваря път надолу.
                        сега ще бият стоповете над диапазона и хаиде надолу , цал ден скалпирам цел 1.4771 и после даунннн , стоп 15 пипона
                        Кой ще бие стопове?

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                          Според мен 4720 е нивото на подкрепа и ако падне, съвсем теоретически говоря , се отваря път надолу.
                          Грешиш за цифрата, но идеята ти е вярна - имаме рейндж с уклон надолу.

Съществените цифри са 4709 и 4657. Това не значи че техните пробиви трябва да бъдат отигравани по какъвто и да е начин.

Пробив на 4965 го изключвам като вариант за следващата седмица.

Макар че паунд/йена предоставя перспективи за много по-бързо забогатяване/обедняване :lol: от еврото, му хвърлям по едно око заради еротичната му индивидуалност

Първоначално изпратено от некъв там
                          тренда е облизал MA20 на болинджера на 4 часа и почвам да се замислям на къде ще хваща
                          ... :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                            сега ще бият стоповете над диапазона и хаиде надолу , цал ден скалпирам цел 1.4771 и после даунннн , стоп 15 пипона
                            Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Според мен 4720 е нивото на подкрепа и ако падне, съвсем теоретически говоря , се отваря път надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
                                Първоначално изпратено от SPEKO
                                За мен е/д отива към 1,51!
                                минимум!
                                Успех на всички!

Не е препоръка!
                                Нивото за дълги е много опасно, но таргета 1,51 е ясен!
                                На много ключово ниво сме.Прави ми впечатление , как тренда е облизал MA20 на болинджера на 4 часа и почвам да се замислям на къде ще хваща.

Коментар

X