If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Форексов за керитата според мен преди да следва бай имаме поне 10 фигури надолу тук не съм съгласен, но Петър е прав всичко е относително
Може и така да стане - аз нали затова казвам че ДОЛАР/ЙЕНА е големия проблем в случая, а тя има мечи ушенца, а не бичи рогца, иначе мейджърите си стоят стабилно срещу долара та може и керитата да слязат по пажарникарската тръба с по 5 фигури. Ама аз купувам скъпо продавам евтино - засега съм пас, сваляйте ги керитата ако щете, аз ще ги играя само за нагоре 8)
Голям чат днеска, па и вицове има, вълни-мълни айде 2 бири за начало и весел уикенд.
kritelin - то хубаво виждаш,но какво гледаш?
Тази 4та като каква се явява и каква е тази W в такъв случай?
За да бъде тази вълна 4та то тя трябва да е мин. 38.2% корекция на предната, а тази 4та досат хилава ще да е , нещо малко "недоносена"?
Не можах да разбера въпроса "тази 4-та като каква се явява " ? Ако разбирам това,което питаш 4-тата е от по-голям цикъл и W-то си е W.
23,6 фибо на 3-та е подминала и е спряла.Хилава е вярно - точно за това аз се заблудих и ми изплющяха 3 стопа,но ще поживеем ще видим.
Значи от последната петица 3-та беше равна точно на 1,618 по 1-ва - там имах селл ордер 1.4435,а ако съм прав и това е 5-та дължината и като пипсчета ще е равна на дължината на 1-ва ( точно за това имах и селл ордер 1.4524) въпреки,че чаках 1.4525,както бях писал преди 2 дена.
Естествено ако подминем сега 1.4525 този сценарии отпада.
Петър съгласен съм че това с буквите му нещо не се връзва но самото движение от 1.41 може да си е завършено 5 вълново с 3 равна 1.618 от 1 и тнт и 4 се връзва но за уквите са малко по различни ако сме в това верно е
kritelin - то хубаво виждаш,но какво гледаш?
Тази 4та като каква се явява и каква е тази W в такъв случай?
За да бъде тази вълна 4та то тя трябва да е мин. 38.2% корекция на предната, а тази 4та досат хилава ще да е , нещо малко "недоносена"?
Форексов за керитата според мен преди да следва бай имаме поне 10 фигури надолу тук не съм съгласен, но Петър е прав всичко е относително
Коментар
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от kiril123
Първоначално изпратено от Форекс Форексов
Първоначално изпратено от koko
Ако на 4ч сътворим пеперудка
Покрай зоологията да не завъдите и някой ЛОС с късите :P
Между другото поздравления ако още държиш паунди дълги , но е време да се махнат тука и да се отворят нови на 2.0460-80, които да се махнат на 2.12 както съм писал преди 30-40 дни тука .
Междувременно паунд/йена следващата седмица ще направи нов опит да бие 230 и тогава ще натоварим яко карицара за 260 впри паунд /йени . Момента е назрал за кери трейдинг .
Ние с паунда сме се разбрали - ще се разделим на 2.0950. Държа го, да.
За керитата съм съгласен, особено евро- и паунд/йена, другите не съм ги преглеждал от вчера, но скоро май се очартават дългосрочни байове тук 8)
Чета,чета и май не разбирам?
От прочетеното разбрах само,че понеже на някой им се "струва" и "трябва" та поради тези сериозни аргументи и ще се случи $ да поскъпне рязко и безотговорно до 1.38 спрямо $ , до над 1.00++ спрямо канадеца и.... да не изброявам другите валути.
Тези "аргументи" винаги са водели до зануляване на сметки и масови фалити ! Само констатирам,на никой не го пожелавам.
Между другото поздравления ако още държиш паунди дълги , но е време да се махнат тука и да се отворят нови на 2.0460-80, които да се махнат на 2.12 както съм писал преди 30-40 дни тука .
Междувременно паунд/йена следващата седмица ще направи нов опит да бие 230 и тогава ще натоварим яко каруцата за 260 впри паунд /йени . Момента е назрал за кери трейдинг .
Връщал се заека от командировка в съседната гора, и среща лисицата, която се държи отзад и едва ходи:
- Как си, лисо? - попитал я заека.
- Остави се, зайо, любезния лос се е развилнял, хвана ме и ми скъса задника... Бягай зайо, защото... - рекла му лисицата. Позамислил се зайо и продължил към хралупата си. Не щеш, ли след малко видял вълка, и той се държи отзад и охка.
- Какво става с тебе, Вълчо? - рекъл заека.
- Ох, зайо, любезния лос е побеснял, хвана ме и ми скъса задника... не виждаш ли... Бягай, защото... - едва-едва рекъл вълка.
Позамислил се пак зайо и ускорил крачката към къщи. Вървял, вървял и изведнъж гледа мечката, седи на един пън, държи се отзад и горко плаче:
- О-о-о, зайо, любезния лос ме хвана и ми скъса задника, погледни, о-о-о, бягай, зайо, бягай! - рекла мечката.
Уплашил се заека и хукнал да бяга. Стигнал до хралупата, навел се да отключи, пъхнал ключа и изведнъж чул зад себе си:
- Добърррр деннннн!
Коментар
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от koko
Ако на 4ч сътворим пеперудка
Кирил това добре но високо седмично затваряне чисто технически е кофти индикация и говори за незавършеност, за да си прав трябва да затворим под 4450
Коко не знам дали си спомняш имаше миналата година един петък един такъв пейрол , едно такова движение и после 2 фигури след 18 часа надолу . Е мисля че днес ще се случи точно това. !!! които иска може да вземе нещо , ако ен аз ще отнеса някоя загуба както се казва . наистина ако не минем под 1.4440-50 ще са ми се активирали плаващите стопове и ще затворя преди края на сесията днес че да не гапираме над 1.45 през уикенда .
Успех
Кире, аз си го спомням много добре този петък, дано се повтори, че след такива данни..????Успех.....
Коментар