IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от koko
    Форексов за керитата според мен преди да следва бай имаме поне 10 фигури надолу тук не съм съгласен, но Петър е прав всичко е относително
    Може и така да стане - аз нали затова казвам че ДОЛАР/ЙЕНА е големия проблем в случая, а тя има мечи ушенца, а не бичи рогца, иначе мейджърите си стоят стабилно срещу долара та може и керитата да слязат по пажарникарската тръба с по 5 фигури. Ама аз купувам скъпо продавам евтино - засега съм пас, сваляйте ги керитата ако щете, аз ще ги играя само за нагоре 8)

Голям чат днеска, па и вицове има, вълни-мълни айде 2 бири за начало и весел уикенд.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
      kritelin - то хубаво виждаш,но какво гледаш?
      Тази 4та като каква се явява и каква е тази W в такъв случай?
      За да бъде тази вълна 4та то тя трябва да е мин. 38.2% корекция на предната, а тази 4та досат хилава ще да е , нещо малко "недоносена"?
      Не можах да разбера въпроса "тази 4-та като каква се явява " ? Ако разбирам това,което питаш 4-тата е от по-голям цикъл и W-то си е W.
      23,6 фибо на 3-та е подминала и е спряла.Хилава е вярно - точно за това аз се заблудих и ми изплющяха 3 стопа,но ще поживеем ще видим.
      Значи от последната петица 3-та беше равна точно на 1,618 по 1-ва - там имах селл ордер 1.4435,а ако съм прав и това е 5-та дължината и като пипсчета ще е равна на дължината на 1-ва ( точно за това имах и селл ордер 1.4524) въпреки,че чаках 1.4525,както бях писал преди 2 дена.
      Естествено ако подминем сега 1.4525 този сценарии отпада.

Коментар

• Петър съгласен съм че това с буквите му нещо не се връзва но самото движение от 1.41 може да си е завършено 5 вълново с 3 равна 1.618 от 1 и тнт и 4 се връзва но за уквите са малко по различни ако сме в това верно е

Коментар

• kritelin - то хубаво виждаш,но какво гледаш?
          Тази 4та като каква се явява и каква е тази W в такъв случай?
          За да бъде тази вълна 4та то тя трябва да е мин. 38.2% корекция на предната, а тази 4та досат хилава ще да е , нещо малко "недоносена"?

Коментар

• поставих един сел лимит на 239.35 стоп 239.70 таргет 237.60 . мисля че ще го видя още днес този таргет ако не умре пазара след малко
            Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Ето как аз ги виждам нещата

Коментар

• Форексов за керитата според мен преди да следва бай имаме поне 10 фигури надолу тук не съм съгласен, но Петър е прав всичко е относително

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                  Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                  Първоначално изпратено от koko
                  Ако на 4ч сътворим пеперудка
                  Покрай зоологията да не завъдите и някой ЛОС с късите :P
                  Между другото поздравления ако още държиш паунди дълги , но е време да се махнат тука и да се отворят нови на 2.0460-80, които да се махнат на 2.12 както съм писал преди 30-40 дни тука .
                  Междувременно паунд/йена следващата седмица ще направи нов опит да бие 230 и тогава ще натоварим яко карицара за 260 впри паунд /йени . Момента е назрал за кери трейдинг .
                  Ние с паунда сме се разбрали - ще се разделим на 2.0950. Държа го, да.

За керитата съм съгласен, особено евро- и паунд/йена, другите не съм ги преглеждал от вчера, но скоро май се очартават дългосрочни байове тук 8)

Малкия голям проблем в случая е USD/JPY !!!

Коментар

• Чета,чета и май не разбирам?
                    От прочетеното разбрах само,че понеже на някой им се "струва" и "трябва" та поради тези сериозни аргументи и ще се случи $ да поскъпне рязко и безотговорно до 1.38 спрямо $ , до над 1.00++ спрямо канадеца и.... да не изброявам другите валути.

Тези "аргументи" винаги са водели до зануляване на сметки и масови фалити ! Само констатирам,на никой не го пожелавам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                      Между другото поздравления ако още държиш паунди дълги , но е време да се махнат тука и да се отворят нови на 2.0460-80, които да се махнат на 2.12 както съм писал преди 30-40 дни тука .
                      Междувременно паунд/йена следващата седмица ще направи нов опит да бие 230 и тогава ще натоварим яко каруцата за 260 впри паунд /йени . Момента е назрал за кери трейдинг .

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                        Връщал се заека от командировка в съседната гора, и среща лисицата, която се държи отзад и едва ходи:
                        - Как си, лисо? - попитал я заека.
                        - Остави се, зайо, любезния лос се е развилнял, хвана ме и ми скъса задника... Бягай зайо, защото... - рекла му лисицата. Позамислил се зайо и продължил към хралупата си. Не щеш, ли след малко видял вълка, и той се държи отзад и охка.
                        - Какво става с тебе, Вълчо? - рекъл заека.
                        - Ох, зайо, любезния лос е побеснял, хвана ме и ми скъса задника... не виждаш ли... Бягай, защото... - едва-едва рекъл вълка.
                        Позамислил се пак зайо и ускорил крачката към къщи. Вървял, вървял и изведнъж гледа мечката, седи на един пън, държи се отзад и горко плаче:
                        - О-о-о, зайо, любезния лос ме хвана и ми скъса задника, погледни, о-о-о, бягай, зайо, бягай! - рекла мечката.
                        Уплашил се заека и хукнал да бяга. Стигнал до хралупата, навел се да отключи, пъхнал ключа и изведнъж чул зад себе си:
                        - Добърррр деннннн!

Коментар

• Първоначално изпратено от koko

Коментар

• Последен шанс да се качите на асансьора от последния етаж за 1 вия може и да не сика да спре посредата хахаха

ще има бира за мене днес май .

Весел уикенд още веднъж

Коментар

• Ако на 4ч сътворим пеперудка - тая свещ да си остане с мъненко тяло е настина много важно каква ще е следващата

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                                Кирил това добре но високо седмично затваряне чисто технически е кофти индикация и говори за незавършеност, за да си прав трябва да затворим под 4450
                                Коко не знам дали си спомняш имаше миналата година един петък един такъв пейрол , едно такова движение и после 2 фигури след 18 часа надолу . Е мисля че днес ще се случи точно това. !!! които иска може да вземе нещо , ако ен аз ще отнеса някоя загуба както се казва . наистина ако не минем под 1.4440-50 ще са ми се активирали плаващите стопове и ще затворя преди края на сесията днес че да не гапираме над 1.45 през уикенда .

Успех
                                Кире, аз си го спомням много добре този петък, дано се повтори, че след такива данни..????Успех.....

Коментар

Working...
                                X