IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• pic

То само да отвори че да не стане тежко ни е да отворим борсата всеки да се спасява че тогава ще се окаже че имаме работа с едни тарикати симуланти дето им е кеф да цъкат по чуждите парички и да ги прибират.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
      Кирил това добре но високо седмично затваряне чисто технически е кофти индикация и говори за незавършеност, за да си прав трябва да затворим под 4450
      Коко не знам дали си спомняш имаше миналата година един петък един такъв пейрол , едно такова движение и после 2 фигури след 18 часа надолу . Е мисля че днес ще се случи точно това. !!! които иска може да вземе нещо , ако ен аз ще отнеса някоя загуба както се казва . наистина ако не минем под 1.4440-50 ще са ми се активирали плаващите стопове и ще затворя преди края на сесията днес че да не гапираме над 1.45 през уикенда .

Успех
      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Оня ден някакъв пич от Русия министър или нещо от сорта заяви че петрола ке пада, аз не се заслушах много много в мотивите му, но сега чета че Goldman Sachs яко препоръчват на клиентите си да затварят дълги позиции и да очакват дълбока корекция, което няма как да подмина имайки в предвид факта че 2005 година когато нафтата беше къде 60-70 те ревяха бай отиваме на 105 - сега корегират прогнозата си, много интересно може би има светлина в тунела за нас бедните дълги в долар, но това е по-интересно за долар кад дет се вика "купувай евтино продавай скъпо" а двойката си е бая евтина хехе

Коментар

Кирил това добре но високо седмично затваряне чисто технически е кофти индикация и говори за незавършеност, за да си прав трябва да затворим под 4450
          Според мен даже трябва да затвори около нивата на отваряне на седмицата ,т.биш 1,4410 ,и ако отвори после с гап е много вероятна силна корекция ,обаче затваряне по нагоре си е UP отвсякъде...

Коментар

• Коко, Кирил123,
            здравейте!
            Още сте живи -това е добре!
            Драго е да видиш стари кримки

Коментар

• Както и да го гледаме еврото има фалшив пробив на 4 ч .Въпроса е от коя страна ще пробие бара.

Коментар

• Съмнявам се, че Е/$ ще падне под 1.4450 (нищо, че сме на 40 пипса) следващите 2 седмици.
                По- скоро съм склонен да твърдя, че първо ще видим 1.47[/quote]

Променям съпорта на 1.4460

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967
                  Първоначално изпратено от fidodid0
                  "Очаквам ако днес $ затвори на - в понеделник"

колко?
                  Нямам графика пред мене ама мисля че ако затворим под 1.4420
                  Чисто технически под 1.4450 на 4ч ни дава 2в сел зоничка но тя е много мижава и цели само 1.4350 където има сериозни защити, въпреки това ако затворим под 4450 би трябвало 4400 да падне но 4350 изглежда доста бетонирано засега, затваряне обаче над 4450 което е по-вероятно си иска още едно връхче и аз го виждам 4537

Коментар

колко?

БУУУУ АААААА

Коментар

• koko

4532
                      D.Y.F-091066

Коментар

колко?
                        Твърде оптимистично, но... да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от fidodid0

колко?

Коментар

• "според мен минаването над 1.45 днес беше чисто спекулативно и само въпрос на време е да за покрият малко дълги позиции които да подкарат еврото надолу .
                            "

Още днес ще затвори над 1.45! Гаранция!
                            Нищо в момента не може да накара да излезна от дългите!

Коментар

• Кирил това добре но високо седмично затваряне чисто технически е кофти индикация и говори за незавършеност, за да си прав трябва да затворим под 4450

Коментар

При еврото си мислех че преди ново връхче леко ще върне но се оказа че греша, вчера писах че ми се струва че е тайм за по-сериозна корекция - ако затворим тук някъде седмично, другата седмица трябва да направим още едно връхче аз го виждам малко 4537 и от там ми се струва поне 1.38 ниво
                                коко, радвам се да те видя отново пишещ тук ! . Ето какво пък виждам аз сега започваме слизане надолу като движенията които ми се привиждат при тия данни които излязоха днес са . 1 слизане за 1.4403-05 нивото . от там задействане на позиции покупка и отиване до 1.4440-50 . после надолу до 1.4320 , като минаване под 1.43 ще означава за мен че ще видиме нов връх след като пробваме 1.4020-50 . според мен минаването над 1.45 днес беше чисто спекулативно и само въпрос на време е да за покрият малко дълги позиции които да подкарат еврото надолу .

Успех на всички и весел уикенд !
                                Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

Working...
                                X