Корегирам очакванията си 1.4567 за връх преди сериозна корекция
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Plamen1967За тези които следат среброто, дава много силен бай сигнал.м/у другото ще си позволя да перефразирам отговорен канадец отпреди около 30-40 мин.. та .. едно намаляване на лихвите не би "оправило" скъпия К$..
Коментар
-
Първоначално изпратено от karakondjulПламеншо на 793 кът та питах - купи ли злато?
Ако искаш да има някаква диалог между нас помолих те да използваш моя ник нейм.
Не можах да купя тъй като съм на работа. Макар че ме сърбяха ръцете да ги купя на 796 (футърс Дек 2007).
Но какво да направим такъв е живота... Не винаги успяваш да хванеш влака
A i mi se zatworiha i dylgite E/$ и когато падна малко не можах да си ги купя пак...
Коментар
-
Първоначално изпратено от karakondjulПървоначално изпратено от kritelinкоко съгласен за още 30-40 пипа над върха..но повече на този етап мисля,че няма да има преди корекция.Пазарът много натежа вече..няма толкова здрави подкрепи близко,че да се влиза дълго със стоп там,а и много взе да се шуми покрай този долар.Щом и Стандарт и Труд прописаха за това ..:lol:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановЧета,чета и май не разбирам?
От прочетеното разбрах само,че понеже на някой им се "струва" и "трябва" та поради тези сериозни аргументи и ще се случи $ да поскъпне рязко и безотговорно до 1.38 спрямо $ , до над 1.00++ спрямо канадеца и.... да не изброявам другите валути.
Тези "аргументи" винаги са водели до зануляване на сметки и масови фалити ! Само констатирам,на никой не го пожелавам.
Това което исках да кажа е че чак когато $/К$ скочи на 1+ тогава може да се търси дълъг, но до тогава късите ще са на мода.
Аз опитах 2 пъти когато петрола падаше да вляза но беше явна грешка.
Коментар
-
Само МОЗЪЧЕН ТРАНСПЛАНТ може да помогне!
Metallica - Crash Course in Brain Surgery
http://youtube.com/watch?v=OxbTwwluACM
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinкоко съгласен за още 30-40 пипа над върха..но повече на този етап мисля,че няма да има преди корекция.Пазарът много натежа вече..няма толкова здрави подкрепи близко,че да се влиза дълго със стоп там,а и много взе да се шуми покрай този долар.Щом и Стандарт и Труд прописаха за това ..:lol:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовКоко, мани ги тие галфони бртушките, помниш ли последния път като ми ги похвали за кабела кво стана - мойта стана а бях огледално срещу тях. Те вълните добре работят ама най-добре в миналото май :lol:
Коментар
-
Форекс Форексов
Коко, мани ги тие галфони бртушките, помниш ли последния път като ми ги похвали за кабела кво стана - мойта стана а бях огледално срещу тях. Те вълните добре работят ама най-добре в миналото май :lol:
Коментар
Коментар