Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Форекс Форексов
-
Първоначално изпратено от BNBBПървоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от veselinzlatanovПървоначално изпратено от BNBBднес ще отигравате ли лихвата с канадеца, дайте идеи как да се търгува, ако си струва въобще.
Да, и аз задавам този въпрос! Има ли мнения за лихвата и новината? Аз като цяло съм настроен бичи с тази двойка usd/cad. Очаквам мнения. След 30 мин обявяват (CAD 16.00 BG Interest Rate Statement - Forecast 4,50% ). то аз да не се правя на майсто цял ден контра тренда и ми отиват печалбите от ударени стопове . сега пак взимам 30 пипопна дълги ако видим 1.4772 и скъсявам за 1.4712 . пук да видим стоп 20 пипона . интересно ще е канада да вдигне лихвата тогава ще има 10 фигури много бързо до края на седмицата , но ако се запази ще избият всички стопове и ще го пратят там където им харесва така че си е чист късмет дет се вика
успхе все пак с трейдинга
Честито на печелившите!!! Дори я намалиха - не го вярвах, но Кад-а литна надолу
Коментар
-
Първоначално изпратено от the fan*BNBB, защо еврото да не продължи? ..или волатилността за деня е изчерпана??!?!?
за Канада... едва ли ще я вдигнат..по скоро непроменена... една от причините да сме на тези нива в момента е очакването за намяляване на лихвите....не сега .. сега може да споменат нещо по конкретно....другата причина е слабият фундамент в последния месец... от друга страна "купувай слуха, продавай фактите" не трябва да се забравя... стоп ако имаш позиция и това е...Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the fan*BNBB, защо еврото да не продължи? ..или волатилността за деня е изчерпана??!?!?
за Канада... едва ли ще я вдигнат..по скоро непроменена... една от причините да сме на тези нива в момента е очакването за намяляване на лихвите....не сега .. сега може да споменат нещо по конкретно....другата причина е слабият фундамент в последния месец... от друга страна "купувай слуха, продавай фактите" не трябва да се забравя... стоп ако имаш позиция и това е...
за канадеца казах, че купувам само ако ги вдигнат лихвите.
Коментар
-
BNBB, защо еврото да не продължи? ..или волатилността за деня е изчерпана??!?!?
за Канада... едва ли ще я вдигнат..по скоро непроменена... една от причините да сме на тези нива в момента е очакването за намяляване на лихвите....не сега .. сега може да споменат нещо по конкретно....другата причина е слабият фундамент в последния месец... от друга страна "купувай слуха, продавай фактите" не трябва да се забравя... стоп ако имаш позиция и това е...
Коментар
Коментар