IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
    т.е. технически все още съм за селове, но има стабилни предпоставки и за лонгове...

Изводите си ги вадете сами, мнението е доста противоречиво но засега такъв ми е погледа над ситуацията.
    Хаха ... просълзих се от смях .... тоя "анализ" е подигравка с валутната търговия!

Коментар

• дали ще върне еврото сега или ще отцепи нагоре за следващите 50 пойнта

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
        Kiyosi Ito, не беше и към теб... връщам си думите назад.... няма да го трия...
        не бе недей казана дума хвърлен камък строшена глава...вероятно на коко
        Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Kiyosi Ito, не беше и към теб... връщам си думите назад.... няма да го трия...

Коментар

BNBB, това за волатилността не беше към теб ... както и да е...
            ако е било към мен, щот аз го използвам често съм готов да разбера кое не ти харесва на такъв вид твърдение

Коментар

Първоначално изпратено от atmanpg
              Първоначално изпратено от BNBB
              канадците намалиха с 0,25
              И сега?
              посоката е ясна .... 0174 фибо... 0184 тренд
              Цел низходящата трендлиния 1.0190.Оттам ще пробваме слизане според мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от atmanpg
                И сега?
                посоката е ясна .... 0174 фибо... 0184 тренд

Коментар

• BNBB, това за волатилността не беше към теб ... както и да е...

Коментар

• Първоначално изпратено от BNBB
                    Първоначално изпратено от kiril123
                    Първоначално изпратено от veselinzlatanov
                    днес ще отигравате ли лихвата с канадеца, дайте идеи как да се търгува, ако си струва въобще.

Да, и аз задавам този въпрос! Има ли мнения за лихвата и новината? Аз като цяло съм настроен бичи с тази двойка usd/cad. Очаквам мнения. След 30 мин обявяват (CAD 16.00 BG Interest Rate Statement - Forecast 4,50% )
                    ако ви се губят пари отигравайте лихви . то аз да не се правя на майсто цял ден контра тренда и ми отиват печалбите от ударени стопове . сега пак взимам 30 пипопна дълги ако видим 1.4772 и скъсявам за 1.4712 . пук да видим стоп 20 пипона . интересно ще е канада да вдигне лихвата тогава ще има 10 фигури много бързо до края на седмицата , но ако се запази ще избият всички стопове и ще го пратят там където им харесва така че си е чист късмет дет се вика

успхе все пак с трейдинга
                    аз очаквам да запазят лихвата, но ако я повишат веднага купувам. чак десет фигури не ми се вярва да хвръкне.

Честито на печелившите!!! Дори я намалиха - не го вярвах, но Кад-а литна надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от atmanpg
                      И сега?
                      аз съм на страна, който иска да търгува.

Коментар

• Първоначално изпратено от BNBB
                        И сега?

Коментар

• канадците намалиха с 0,25

Коментар

BNBB, защо еврото да не продължи? ..или волатилността за деня е изчерпана??!?!?
                            за Канада... едва ли ще я вдигнат..по скоро непроменена... една от причините да сме на тези нива в момента е очакването за намяляване на лихвите....не сега .. сега може да споменат нещо по конкретно....другата причина е слабият фундамент в последния месец... от друга страна "купувай слуха, продавай фактите" не трябва да се забравя... стоп ако имаш позиция и това е...
                            те пък взеха че свалиха...мушеници

Коментар

BNBB, защо еврото да не продължи? ..или волатилността за деня е изчерпана??!?!?
                              за Канада... едва ли ще я вдигнат..по скоро непроменена... една от причините да сме на тези нива в момента е очакването за намяляване на лихвите....не сега .. сега може да споменат нещо по конкретно....другата причина е слабият фундамент в последния месец... от друга страна "купувай слуха, продавай фактите" не трябва да се забравя... стоп ако имаш позиция и това е...
                              аз не разбирам от волатилност пич, аз търгувам графиката.
                              за канадеца казах, че купувам само ако ги вдигнат лихвите.

Коментар

• BNBB, защо еврото да не продължи? ..или волатилността за деня е изчерпана??!?!?

Коментар

Working...
                                X