ще ми се сега еврото да върне до 1,4710. ще търся вход за къси. като гледам едва ли ще продължи още. една фигура за половин ден стига на всички спекуланти.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от veselinzlatanovПървоначално изпратено от BNBBднес ще отигравате ли лихвата с канадеца, дайте идеи как да се търгува, ако си струва въобще.
Да, и аз задавам този въпрос! Има ли мнения за лихвата и новината? Аз като цяло съм настроен бичи с тази двойка usd/cad. Очаквам мнения. След 30 мин обявяват (CAD 16.00 BG Interest Rate Statement - Forecast 4,50% ). то аз да не се правя на майсто цял ден контра тренда и ми отиват печалбите от ударени стопове . сега пак взимам 30 пипопна дълги ако видим 1.4772 и скъсявам за 1.4712 . пук да видим стоп 20 пипона . интересно ще е канада да вдигне лихвата тогава ще има 10 фигури много бързо до края на седмицата , но ако се запази ще избият всички стопове и ще го пратят там където им харесва така че си е чист късмет дет се вика
успхе все пак с трейдинга
Коментар
-
Първоначално изпратено от veselinzlatanovПървоначално изпратено от BNBBднес ще отигравате ли лихвата с канадеца, дайте идеи как да се търгува, ако си струва въобще.
Да, и аз задавам този въпрос! Има ли мнения за лихвата и новината? Аз като цяло съм настроен бичи с тази двойка usd/cad. Очаквам мнения. След 30 мин обявяват (CAD 16.00 BG Interest Rate Statement - Forecast 4,50% ). то аз да не се правя на майсто цял ден контра тренда и ми отиват печалбите от ударени стопове . сега пак взимам 30 пипопна дълги ако видим 1.4772 и скъсявам за 1.4712 . пук да видим стоп 20 пипона . интересно ще е канада да вдигне лихвата тогава ще има 10 фигури много бързо до края на седмицата , но ако се запази ще избият всички стопове и ще го пратят там където им харесва така че си е чист късмет дет се вика
успхе все пак с трейдингаForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от BNBBднес ще отигравате ли лихвата с канадеца, дайте идеи как да се търгува, ако си струва въобще.
Да, и аз задавам този въпрос! Има ли мнения за лихвата и новината? Аз като цяло съм настроен бичи с тази двойка usd/cad. Очаквам мнения. След 30 мин обявяват (CAD 16.00 BG Interest Rate Statement - Forecast 4,50% )
Коментар
-
Първоначално изпратено от tradezdrraweite вчерашната ми прогноза за GBP/JPY за къси почти е в сила сега остава да се чака или до 224или 222 разбира се подкрепата на 222 едва ли ще падне отведнъж което може да се оттиграе за фигура нагоре но имаики предвид низходящата тенденция на двоиката да се внимава с дългитеForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
zdrraweite вчерашната ми прогноза за GBP/JPY за къси почти е в сила сега остава да се чака или до 224или 222 разбира се подкрепата на 222 едва ли ще падне отведнъж което може да се оттиграе за фигура нагоре но имаики предвид низходящата тенденция на двоиката да се внимава с дългите ах забравих еврото очакванияята за покачване от миналата седмица също са факт макар че все още сме под низходящата линия по върховете н а 4 часова сега трябва да се внимаваза едно брутално изсипване) но по интересното е чее някои банки вадят точно при спада на еврото прогнози за 1.57 защо ли иначе по принцип индикации за промяна на тренд няма не и на големите графики
))
Pip master
Коментар
-
интересен вторник колегидали пък няма прайсинг на очаквания за предстоящите лихви в четвъртък
европейскиата инфлация доста над тавана, което предполага вдигане на лихвата и 80/100те пипса от сутринта...от друга страна месец декември е доста интересен от гледна точка на ликвидността на банките и имайки предвид ликвидната криза и нежеланието им да си рааздават много париотново на хоризонта се показва збягването на риска, което го виждаме първо при йената и кросовете и. Най-чуствителен крос остава паунд/йена тъй като и там се очаква сваляне на лихвата, ако не тази седмица то следващия месец. така погледнато статията от вчера на Citigroup за 1.57 през първото тримесечие си изглежда доста реалистично
въпкре чи е малко плашещо
а и имайки предвди кога и как се постигна предишния по-голям връх 1.3665 точно на 30/31 декември преди 3 години, то има резон а смятаме че декември падението на долара ще продължи. Това се различава от предишното ми мнение за къси със стоп над върха, но не забравяйте че те са активни до удряне на стопа
т.е. технически все още съм за селове, но има стабилни предпоставки и за лонгове...
Изводите си ги вадете сами, мнението е доста противоречиво но засега такъв ми е погледа над ситуацията.Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alekioПървоначално изпратено от IVO_Не може да пробие 1.4720 мамка му ! Дано канадците раздвижат пазара с лихвите !
съм доволен !
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinАйде да пусна един фиш да видим какво ще стане
buy gbpjpy 226.30 sl 225.60 tp 229Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
Коментар