IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IVO_
    инфлация в еврозоната ! лошо ! май ще си дремем на 1.4650 до края
    на годината ! с моя късмет - трябват ми пари , а от форекса няма
    как да се изкарат с този умрял пазар ! Ще почивам до януари - дано
    тогава нещата се раздвижат ! Весели празници !
    има за по 20-30 пипона се играе , ако не си вземеш профита ти го удрят стопа после и така . пазара ще изтънява и се надяваме да има по -големи движения в наша посока .
    да видим сега 1.4677-80 как ще се държи аз сложих там целта си , стоп на 1.4650 . после ривърс и ако не пробие нагоре , може да видим и един обир класически до 1.4580 и след това яката работа нагоре и пак нагоре
    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• инфлация в еврозоната ! лошо ! май ще си дремем на 1.4650 до края
      на годината ! с моя късмет - трябват ми пари , а от форекса няма
      как да се изкарат с този умрял пазар ! Ще почивам до януари - дано
      тогава нещата се раздвижат ! Весели празници !

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
        Първоначално изпратено от kiril123
        паунд /йена ще зачакам малко да видя къде ще направи обръщащи фигури за да удължа и да избия загубата

поздрави
        225.45 ----> 224.05
        може може , ще видим аз за 50-100 пипона ще играя не за повече , но от добро ниво

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
          паунд /йена ще зачакам малко да видя къде ще направи обръщащи фигури за да удължа и да избия загубата

поздрави
          225.45 ----> 224.05

Коментар

• това задържане тук 1.4648-50 ме кара да сложа т.п + ривърс 1.4660 /естествено стопа 10-12 пипона не повече / за 1.46 или дори за 1.4575 в момента обмислям нещата .

поздрави

Коментар

• добре че сложих стоп на дългите йени на 3 пипа под дъното днес 227.20 сега пак ще го удължа ама иот 226.60

Коментар

• А падне ли 1.4580, ще ходим до 1.4520. Едно никакво е от вчера на пазара нито е за дълга, нито за къса, кофти рейндж

Коментар

• според мен на долу беше това сега е редно да видим и горните стопове

Коментар

• Първоначално изпратено от BNBB
                    Първоначално изпратено от Han Krum
                    сега обаче си купих евра на 1.4650 стоп 1.4630 . т.п 1.4740.

успех
                    Кире струва ми се че прибързваш...в дългите
                    стопа го направих на 1.4625 и гарантирам с тия 25 пипона че ще тръгнем сега за 1.4740 . мамка им и гадовете дълги докато е време .

Успех
                    Аз ще изчакам да слезе до 1,4610 и ще накупя евра със стоп 1,4580. Цели 1,4650 - 1,4675.
                    под дъното 1.4620 може да иде да обере стопове и да чукне 1.4580 дори .

Коментар

• голяма скука ви е налегнала май
                      имате ли коментар спрямо онази статия публикувана от някой вчера...доста интересно изказване от Сити, 1.57 до 3 месеца за евро/долар...това са си 10 фигури а засега според мен има изграден връх, е може да се окаже временен, но добре изглежда и като за постоянен поне засега де

Коментар

Първоначално изпратено от Han Krum

успех
                        стопа го направих на 1.4625 и гарантирам с тия 25 пипона че ще тръгнем сега за 1.4740 . мамка им и гадовете дълги докато е време .

Успех
                        Аз ще изчакам да слезе до 1,4610 и ще накупя евра със стоп 1,4580. Цели 1,4650 - 1,4675.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum

успех

Успех

Коментар

успех

Коментар

• Първоначално изпратено от collapse
                              за заплатите не знам - още съм нов и в тая фирма ама чух, че са били доста големи
                              Ти там ли работиш ?? . между другото ако махнеш този банер ще е добре щото дразни

Успех

Коментар

• за заплатите не знам - още съм нов и в тая фирма ама чух, че са били доста големи

Коментар

X