IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от koko
    Току що видях мнението на колегата втеаг за паундйена, което съвпада с моето но аз съм очарован преди всичко от начина на интерпретация на Ганн в случая, за това ще си позволя да го пусна без разрешение http://golohoro.hit.bg/bteag.gif
    ....красиво е ..да.. като живо е ..... това всъщност хороскоп ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
      az puk gledam usd/cad i mi se wijda, che ot 9847/60 e dosta weroiatno da koregira predi sledwashtia napun do kum 1.0340.
      slagam i sell order na usd/chf na 1.1215, sled kato mi udari stopa na 0 na kusoto ewro.
      ...ако позволиш една-две думи... продал си еврото след пробив на 40, нали?....извинявай ..ама може ли да сложиш стоп на входа на 0 но под 40???...хвана ме яд за теб .. та ако позволиш един съвет ..продава 35 - на 20 вземаш половината и стоп на 50 на 0 ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
        Първоначално изпратено от koko
        ПП Еврото смятам че до петък сме на 1.49 и от там даун

Успехи брат
        Цъ!! Заформило се е нещо като еластично ниво, и докато не минат коледните празници, не очаквам сериозно движение в която и да е посока. Просто рейндж! А може и да греша?
        ..кой знае...абе .."beeeep" му мамата.... но едно нещо ми е много странно .. имаш н'кво ниво - 4752 all time high... това автоматично става съпротива...и по Ган и по Волф и по Шведа и по Корееца 'се е съпротива.......дай да го минем и да говорим за 4900...........хайде до срЕда 4504 и после ъпсайдаун......примерно...

Коментар

• az puk gledam usd/cad i mi se wijda, che ot 9847/60 e dosta weroiatno da koregira predi sledwashtia napun do kum 1.0340.
          slagam i sell order na usd/chf na 1.1215, sled kato mi udari stopa na 0 na kusoto ewro.
          Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• След сериозния спад на златото очертава се интересна Австралийска сесия където може да се очаква сериозен спад на А$ до към 0.87.

Коментар

Успехи брат
              Цъ!! Заформило се е нещо като еластично ниво, и докато не минат коледните празници, не очаквам сериозно движение в която и да е посока. Просто рейндж! А може и да греша?
              http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

Първоначално изпратено от masagor
                Току що видях мнението на колегата втеаг за паундйена, което съвпада с моето но аз съм очарован преди всичко от начина на интерпретация на Ганн в случая, за това ще си позволя да го пусна без разрешение http://golohoro.hit.bg/bteag.gif
                tazi na wid slojna pentagrama mai ne e nishto drugo oswen taka narechenite Wolve Waves......koko,sledish li oshte sdelkite na surbina?.dneska suwsem sluchaino popadnah na stranicata mu i smiatam da se registriram.Mnogo go uwajawam az tozi chowek.
                Масагор, аз си мисля да го поканим на Пампорово на ски и освен него македонеца Деян, прогнозата е направена от българин даже ако не греша от българка и в интерес на истината този скуер на Ганн който видях бая ме изпоти но честно казано не намерих кусури - аз лично примерно не очаквах още един спад а тя-той го видя и ще опитам да влеза във връзка. Иначе от време на време следя сърфъра но в последно време все по-рядко щот други ангажименти ме натискат

Успехи брат
                Да, bteag е "тя"
                Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967
                  Mestja stopa na $/C$ na 0.9700. TP - open
                  Плам аз кво да ти кажа освен БРАВО

Коментар

tazi na wid slojna pentagrama mai ne e nishto drugo oswen taka narechenite Wolve Waves......koko,sledish li oshte sdelkite na surbina?.dneska suwsem sluchaino popadnah na stranicata mu i smiatam da se registriram.Mnogo go uwajawam az tozi chowek.
                    Масагор, аз си мисля да го поканим на Пампорово на ски и освен него македонеца Деян, прогнозата е направена от българин даже ако не греша от българка и в интерес на истината този скуер на Ганн който видях бая ме изпоти но честно казано не намерих кусури - аз лично примерно не очаквах още един спад а тя-той го видя и ще опитам да влеза във връзка. Иначе от време на време следя сърфъра но в последно време все по-рядко щот други ангажименти ме натискат

Успехи брат

Коментар

tazi na wid slojna pentagrama mai ne e nishto drugo oswen taka narechenite Wolve Waves.......
                      Доста фантазия е приложена
                      Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967
                        Първоначално изпратено от Happy68
                        Аз бих му предложила друго. Тъй като по принцип той работи предимно с фундамент, може да се концентрира първо върху дневна графика. Като види техническа предпоставка за неговата посака (защото той от фундамента вече има идея), влиза на 1 ч и отиграва с вход и изход. Не му е необходимо да учи много техника- един индикатор и 1-2 ценови модела. Все пак той знае какво търси.
                        В момента $/К$ аз го разглеждам и търгувам като кери.
                        В момента П, А$, К$ са надолу, йената е нагоре, а индексите за сега са в даун движение. Като добавим че петрола е в очакване на спад, а от друга стране $ ценни книжа падат а доходоностността им се вдига, имам основание да смятам че К$ спрямо $ ще падне. Ако не то стопа за това е
                        Но май ще е по добре да се играе срещу йената. Ще го отиграя на хартия срещу двете да видим къде доходоностносста ще е по голяма,
                        Пламене, в тези два цитата се говори за две съвсем, ама съвсем различни неща.
                        Ти говориш какво, къде и накъде да го играеш.
                        Аз ти казвам как да го отиграваш (като предложение).

Като започнеш да ги комбинираш, ще спреш да даваш грешни пари за стопове.
                        Безплатен обяд няма!

Коментар

Коментар

• Mestja stopa na $/C$ na 0.9700. TP - open

Коментар

priwet ,

short eur/usd 4635,SL 4648,TP 4590

edinstweno me pritesniawa sedmichnia pivot na 4623 che se opuwa neshto.
                              rodi me mamo s kasmet,pa me hwurli na smet ....stopat mi ocelia na magia ,mestia go na 0.

Коментар

с това което стана преди малко се потвърждава моето мнение за флаг и цел на флага 225 или 224.5 . стоповете са ми на 227.45 . и т.п 224.5
                                Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

Working...
                                X