IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от st10
    [За да се даде смислен отговор - трябва категорично да се даде отговор на къде ще ходят индексите.Някакви идеи
    ..за кои индекси става въпрос... каква е връзката с К$ и индексите в момента.. и смяташ ли, че ако можех категорично да ти кажа накъде са, щях да съм там където съм?... иначе за момента са на +

Коментар

• Колеги
      св.Николай е бил цял живот свещеник, от къде идва че е закрилник на рибарите и за какъв шаран и каква гимия става на въпрос и кога е била запушена прословутата дупка.Някой има ли идея , като шарана е речна риба ??????

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
        Честит празник на всички , а именяците да не се скатават и добре да почерпят.
        Успех на всички Спекуланти.
        Бат Пешо ,
        Кажи на простолюдиети накъде ще ходят индексите

Коментар

• Честит празник на всички , а именяците да не се скатават и добре да почерпят.
          Успех на всички Спекуланти.

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
            ...понеже често се коментира фундамент или техн. анализ... две думи за К$... фундамента е в посока покупка на $/К$... съпротивата 0175-90 си свърши работата за момента ... два дни затваряме над МА 100 ... за момента сме и над линията през дъната от 11.2004 насам... нивата надолу са две - 1.01 и 1.00... при положение, че днес вече сме имали 1.01..? .. нагоре 1.0440 ?.......
            За да се даде смислен отговор - трябва категорично да се даде отговор на къде ще ходят индексите.Някакви идеи

Коментар

• ...понеже често се коментира фундамент или техн. анализ... две думи за К$... фундамента е в посока покупка на $/К$... съпротивата 0175-90 си свърши работата за момента ... два дни затваряме над МА 100 ... за момента сме и над линията през дъната от 11.2004 насам... нивата надолу са две - 1.01 и 1.00... при положение, че днес вече сме имали 1.01..? .. нагоре 1.0440 ?.......

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                Колега СТ10

Колега мотивите са много, само някой ще ти кажа.

Движението от 1.4015 нагоре е 5 вълново ако приемем че това е корекция на това движение то тогава не бива да пада по края на 1вата му 1.4343, но остави това.

Погледни при чистото евро от 1.4139 там 0.618 е 1.4459 но осцилирането ни бетонира 1.4424 с две думи за да бранят 4343 би трябвало да залостят 4450 - според мен де

Успех
                Аз като ги смятам нещата , предната вълна завършва на 1,4906 с къса пета.От там 5 вълнов цикъл на снижение , като в момента сме в 3 от 3 .Изглежда логично за края на 3 -1,4390- 1,4450 , корекция за 4 и къса 5 за формиране на дъно и от там - атака на върха за 2 вълна

Коментар

• Хайде успехи Ви желая чао засега

Коментар

• Обаче има един сценарии ако това тук 4550 държи да качим къде 1.48 преди следващ спад но това не ми се нрави

Коментар

Кирил
                      Схванах идеята за 1,4450.Само че човек трябва да е голям шаран да се хване на такава глупава уловка.Този номер е стар като света
                      не те разбирам ?? аз за 1.4450 не съ говорил а коко . каква уловка какви неща ?
                      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Колега СТ10

Колега мотивите са много, само някой ще ти кажа.

Движението от 1.4015 нагоре е 5 вълново ако приемем че това е корекция на това движение то тогава не бива да пада по края на 1вата му 1.4343, но остави това.

Погледни при чистото евро от 1.4139 там 0.618 е 1.4459 но осцилирането ни бетонира 1.4424 с две думи за да бранят 4343 би трябвало да залостят 4450 - според мен де

Успех

Коментар

Първоначално изпратено от kiril123
                          Първоначално изпратено от koko
                          Първоначално изпратено от st10
                          Здравей Коко
                          Радвам се че си тука.Кажи нещо за $/К$

Ами звучи ми малко рисково да се заема позиция.

Сега е 1.0155
                          На 1ч ми изглежда че ако минем под 1.0100 ще имаме едни 100п до 1.0000 - там някаква тиква ми се привижда - но целта е малка.

Успех
                          междувремменно започвам поетапно солидно скъсяване на долар /канадец . Защо ли ами защото намалиха лихвата и какво видяхме почти нищо , беше неочаквано а днес като свалят в щатите , а ако пак свалат с 0.5 както си мисля че ще стане .
                          Нищото беше 150 пипа с инерцията -200
                          ти да не би да ги хвана . или знаеше че лихвата пада и предвидиливо удължи . ама не знам бай стоп дали при такова движение ти се е изпълнило щото гапират и не изпълняват или ако изпънят е след 30 пипса

Коментар

• Кирил
                            Схванах идеята за 1,4450.Само че човек трябва да е голям шаран да се хване на такава глупава уловка.Този номер е стар като света

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                              Здравей Коко

Сега е 1.0155
                              На 1ч ми изглежда че ако минем под 1.0100 ще имаме едни 100п до 1.0000 - там някаква тиква ми се привижда - но целта е малка.

Успех
                              междувремменно започвам поетапно солидно скъсяване на долар /канадец . Защо ли ами защото намалиха лихвата и какво видяхме почти нищо , беше неочаквано а днес като свалят в щатите , а ако пак свалат с 0.5 както си мисля че ще стане .
                              Нищото беше 150 пипа с инерцията -200

Коментар

Здравей Коко

Сега е 1.0155

Успех
                                Кажи нещо по конкретно за 1,4450, защото ми се вижда нелогично за съпротива.
                                след битата тренд линия сме в посока надолу , то е ясно само дето ще ви оберем стоповете преди това

Коментар

Working...
                                X