IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Plamen1967
    В подкрепа на съмненията Ви че $ може здраво да избуши нагоре само да кажа че американските държавните ценни книжа са 0.3% надолу а тяхните лихви нагоре, правейки ги по атрактивни от европейските. Съчетанои с по добрите резултати от ISM
    US October Non-Manufacturing ISM 54.0 54.8 55.8
    moже да се очаква нещо такова.
    Ти били дал назаем и 10лв. на някого при положение че вероятността да ти ги върне клони към 0 ???
    А пишеш за милиарди !!!

Коментар

• В момента 0.9199
      Лимит сел Ауди 0.9104 цел ФЕ 161.8 на 9340-9100-9240

Коментар

• Аз очаквам 2008 година да е година на долара и очаквам да се запътим за нива 1.14 и тия очаквания ги имам още от април тая година http://golohoro.hit.bg/eure.png , но не очаквах в интерес на истината да минем над 1.43 тогава.

ОК относно твърденията на Петър нека да видим няколко цифри - цитирам -
        през първите осем месеца на годината, износът на САЩ нараства с 11.6%, след като за същия период през 2006 г., този процент е 12%. Вносът от друга страна, се покачва с 4.3% за периода януари-август 2007 г., като намалява рязко от 12.8% ръст за същия период година по-рано.
        Дефицитът по текущата сметка, който удари своя пик през втората половина на 2006 г., до момента се равнява на 5.5% от прогнозирания за 2007 г. БВП. Миналата година, това съотношение беше в рамките на 6.2% за същия период. Песимистите очакват дефицитът да достигне 7% от БВП в края на годината, но за 2008 г. очакванията са за рязък спад до 4.5%, което вече е съвсем поносимо.

Само едно допълнение - тоя филм вече са го прожектирали 85г пичовете от САЩ европа и япония се договарят тайно в хотел в Ню Йорк да "обезценят" долара и това става известно като "Споразумението Плаза" - ефекта е мигновен но година и половина след това същите пичове се плашат да не изпуснат юздите на долара и да разкажат играта на световната икономика и спешно се събират пък в т.нар "Споразумението от Лувър" и тръгват да интервират да спасяват долара хехе

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
          Първоначално изпратено от Han Krum
          Абе имам усещането, че нещо ще се случи с дългите срещу $....
          Ще се случи разбира се - след "сериозна" корекция до 1.4420/30 ще кацнем на 1.4630-1.4710 до края на седмицата(петък след дефицита от над -59млрд.$)
          Адаш ако има наистина опасения от забавяне на растежа на икономиката,то това неминуемо ще доведе и до забавяне на търсенето на стоки,което от своя страна ще доведе до намаляне на вноса по простата причина,че производителността вътре в САЩ ще започва все повече да насмогва на търсенето и в добавка все по-скъпите стоки от чужбина ( заради слабия долар ).Т.е. тези очаквания за -59 млрд са противоречиви според мен,но ще видим в петък

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
            Жалко . че не си затворих демо позицията на 165.77 ! Все си мислех ,
            че ще го докара до 166 . Сега печалбата ми е символична , а уж се
            боря за класацията ! Ама лакомия...
            Сега ще пада под 165 , нали ?

Коментар

• Жалко . че не си затворих демо позицията на 165.77 ! Все си мислех ,
              че ще го докара до 166 . Сега печалбата ми е символична , а уж се
              боря за класацията ! Ама лакомия...

Коментар

• При евро/долар ключовата зона е 1.4430-15.ДОкато сме над нея дългите са за предпочитане според мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                  Първоначално изпратено от Ajax4o
                  Хане, без да се обиждаш, ама откат те знам все очакваш нещо да се случи с дългите срещу долара
                  Искрено се надявам поне да си разкарал ония кабели и евра от майната им, че ако ги влачиш до сега... бая трябва да ти тегнат.
                  Поздрави!
                  Кои - кабела и еврото не ме претесняват толкова(1.4258 и 2.0304), колкото КАД-а, много бързо се вдигна....мамка му
                  Аааако не е тайна с какъв обем? Защото аз помня едни дълги долари от 1.34 и 1.89 ако не се лъжа...
                  стандартно големи обеми, но тези нива 1,89 при кабела никога не съм коментирал

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967
                    В подкрепа на съмненията Ви че $ може здраво да избуши нагоре само да кажа че американските държавните ценни книжа са 0.3% надолу а тяхните лихви нагоре, правейки ги по атрактивни от европейските. Съчетанои с по добрите резултати от ISM
                    Колко е спреда между немските и американските,че сега няма от къде да погледна ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                      Първоначално изпратено от Ajax4o
                      Хане, без да се обиждаш, ама откат те знам все очакваш нещо да се случи с дългите срещу долара
                      Искрено се надявам поне да си разкарал ония кабели и евра от майната им, че ако ги влачиш до сега... бая трябва да ти тегнат.
                      Поздрави!
                      Кои - кабела и еврото не ме претесняват толкова(1.4258 и 2.0304), колкото КАД-а, много бързо се вдигна....мамка му
                      Аааако не е тайна с какъв обем? Защото аз помня едни дълги долари от 1.34 и 1.89 ако не се лъжа...
                      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                      България Над Всичко

Коментар

• В подкрепа на съмненията Ви че $ може здраво да избуши нагоре само да кажа че американските държавните ценни книжа са 0.3% надолу а тяхните лихви нагоре, правейки ги по атрактивни от европейските. Съчетанои с по добрите резултати от ISM

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                          Ще се случи разбира се - след "сериозна" корекция до 1.4420/30 ще кацнем на 1.4630-1.4710 до края на седмицата(петък след дефицита от над -59млрд.$)
                          Аз предлагам тия нива да ги прескочим и да идем на твоето 1.87++++, само че при кабела

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                              Поздрави!

Коментар

Поздрави!
                                From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                                България Над Всичко

Коментар

Working...
                                X