IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Happy68
    Входа ми при Е/Йената беше чисто технически.
    Е/Й отскочи и то доста здраво от 200 МДА което е много силен сигнал за купване (поне така аз интерпретирам технически нещата).
    Съчетано със силното затваряне на ДАУ и липсата на лоши новини реших да вляза лонг което по принцип не беше лошо решение.
    Изчаках лек спад на Е/Й и влязох, но спада не спря до 161.20 а продълчи точно до стоп-а ми 160.4. Ти как би отиграла ситуацията на мое място ако имаш сигнал за лонг?

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967
      Първоначално изпратено от Петър Караиванов
      Първоначално изпратено от Plamen1967
      Здравейте,
      Може ли някой да сподели как търгува Е/йената и как определя нивото на Стоп.
      Разбира се че мога.На подходящото място.
      How much and where ...
      Защо питам.
      Днес сутринта влязох на дълга Е/Й позиция на 161.22 със СТОП 160.4 и макар да беше почти 80 пипс надолу го удари и от тогава е само нагоре...
      Посоката съм я улучил, но не и Стопа и нивото на вход.
      Къде съм сгрешил...
      Преди време ти бях казала, че трябва да комбинираш фундамента с технически анализ. Днес, в зависимост от това, дали търгуваш нощем щеше да имаш 1 стоп от 40п и след това текуща дълга от 161, която още да върви.
      Безплатен обяд няма!

Коментар

• здравейте...от острова разни хора обявяват че следващата седмица има голяма вероятност да видим един рейт кът а ако не тогава то вероятноста ще е по-голяма за януари разбира се ако няма някакви катаклизми
        колкото до поскъпването на долара, мненията са че това е технически спад на еврото, тейк профит или по-точно обиране на стопове, като фундаменталната картинка не се е променила...силно "възстановяване" за индекса на долара предимно заради усд/йен и кад-а...абе като добавим резкия спад на петрола, златото, ойрото ...според мен може да се говори за постигнат връх поне до края на годината...както казах и по-рано селл еур/усд но умерено със макс стоп над 1.4970
        Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

Здравейте,
          How much and where ...
          Защо питам.
          Днес сутринта влязох на дълга Е/Й позиция на 161.22 със СТОП 160.4 и макар да беше почти 80 пипс надолу го удари и от тогава е само нагоре...
          Къде съм сгрешил...
          Пламене , основната ти грешка е че кросовете на йената се играят с изгражане на позиция , като си определяш някакво ниво на стоп което да е на 5 фигури от започванто на граденето на позиция . Давам пример

бай лимит 161 , 160.5 , 160 , 159.5 159 . стопа го слагаш на 157 и таргетираш 164 , което ти дава 4 фигури при 3 риск , можеш да сложиш и цел нагоре нама проблеми . но това ти гарантира че стопа ти ще бъде удран рядко , тоест по -рядко от това да сложиш 80 пипа и то да иде да удари стопа ти и да продължи нагоре . За разлика от мейджърите тия кросове са много коварни и при тях няма ниво на подкрепа съпротива и други видове приоми , бие тренд линии и връща после 10 фигури и т.н . там няма техника играят се по слухове основно когато има големи разтоварвания или обраното . Важно е да хванеш основната посока а в момента е такава че сме нагоре , даже още вчера писах тука че изпуснах да натоваря и сега имам само една отворена дълга от 224 с цел 10 фигури но може и да махна после и да чакам да слезем да ми изпълни другите лимити които съм поставил за покупки .

Хайде успех Помисли сериозно за изграждането на позиции, дали не е по-добрата идея от 80 пипа загуба набързо
          Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• След като ДАУ удари 12800 и отскочи толкова здраво нагоре редно е сега да се върнем на нива 13150/200 и от там отново да тестваме дъното. Но ако пробием 13200 и затворим отгоре отиваме на следващото ниво 13500 и от там към нови върхове на ДАУ.
            Така че за сега керитата пак се връщат на мода

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
              Хане специално за теб отново - местя стоп на +1 пип
              Абе вземи си горницата моментна, че по +един пип трудно ще издаяниш...а той(стопа) ще бъде отнесен 100%

Коментар

• Хане специално за теб отново - местя стоп на +1 пип

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                  Пешо , Пешо
                  ще доживея ли да прочета нещо полезно от теб .....
                  Разбира се , дори нещо повече......ще можеш да гледаш всеки делничен ден он-лайн , да задаваш въпроси на ефирния телефон и да получаваш отговори веднага или в рамките на няколко минути.....
                  върху графиката на съответната валутна двойка.От 3ти декември, всеки делничен ден........от 15.45ч.

Но както ти е отговорил kritelin - на подходящото/точното място.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                    Здравейте,
                    How much and where ...
                    Защо питам.
                    Къде съм сгрешил...

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                      Здравейте,
                      Пешо , Пешо
                      Да,но на подходящото място

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                        Здравейте,
                        Пешо , Пешо

Коментар

• zdraweite дивергенциите за които писах завчера или вчера при по главните индикатори при долар иена са вече факт сега остана да се гледа докъде ще се стигне
                          Pip master

Коментар

Здравейте,

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                              Кире аз стискам дълга от 224.43 и ми излезе цел 227 току що :-)
                              Преди малко прибрах 1/3 от профита за всеки случай и преместих стоп на +10 пипа..останалото го оставям да се носи по течението
                              На 225.80 прибирам 1/2 от профита на цялата позиция ( имах добавка на 225.29 ) и местя стоп на 225

Коментар

• Здравейте,

Коментар

Working...
                                X