IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Благодаря на Коко и Караконджул - те са доказателство , че мнозинството тук са свестни хора ! Колкото до сделките , аз не
    считам себе си за губещ , защото сега започвам реална търговия и
    е нормално да допускам грешки ! Но в цифрово отношение нямам причини да се притеснявам за сметката си ! Внесъл съм малка сума ,
    загубих част от нея в началото , но напоследък направих няколко успешни сделки и почти съм възстановил загубите ! Познавам хора , които имат добри печалби от форекс и изобщо не влизат във форуми , за да се отчитат ! Аз също смятам , че е глупаво човек да
    се отчита за търговията си - това са строго лични неща ! Вече съжалявам , че изобщо се регистрирах в този форум , но е човешко да се греши и аз съм от хората , които успешно се учат от грешките си ! Така че - умния винаги отстъпва ! Чао !
    Иво

Коментар

• някой може ли да ми даде инфо за котировка на пут и кол опции при паунд / йенна с цена на упражняване 230 и падеж 2-3 месеца от днешна дата . Мерси предварително

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
        Някои май се опитват да извъртят нещата ! Тук не става дума за хулене ! Става дума , че крителин , форексов и аяксчо директно ме
        напсуваха , без изобщо да съм влизал в диалог с тях ! И дори се
        изживяват като модератори - пишат ми на лична , че ми знаели адреса и това не ми бил истинския ник ! Млади момчета , вместо да
        гонят мацките - тръгнали да се заяждат и обиждат редовите форумци ! Но за всичко се плаща - има господ , колкото и да не вярвате в него !
        Иво

п.с. никога не съм имал друго име в този и който и да е друг форум !
        първо... на работа съм... ако гоня мацките ще ме уволнят
        второ - ти не си редовен форумец /въпреки, че ти пожелавам да станеш/
        трето - вярвам в Господ /пише се с главна буква както и Бог/ и дори от днес постя... така, че аааре молят'са!

Повече няма да ти отговарям!
        From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
        България Над Всичко

Коментар

• Re: ?!?!?!?!?!

Първоначално изпратено от tottenham
          Първоначално изпратено от zmeia
          EUR/USD Close1.4530 High 1.4664 Low 1.4526
          Еврото претърпя обръщане на възходящото движение, като се спря при нивото на подкрепа 1,4525. При пробив на това ниво следва 1,4440 и ключовото 1,4424, което е пресечна точка на 23,6%-ната корекция на покачването 1,3375-1,4752 и средносрочната тренд линия. В посока нагоре преди тест на новия максимум 1,4752 трябва да се пробият съпротивите при 1,4660 и 1,4700.

не вярхах но взе да се изпълнява написаното.на 1.4752 обаче нещо еврото се замисли.
          според ваз дали ще успее пак да прескоччи краницата на 1.4700 и дали ще успее да достигне до 1.4752?!?!?!?!?!?!?
          az go chakam tova nivo,kam kraia na petak

Аз съм склонен да се обзаложа за 1.49 до петък

Коментар

• Re: ?!?!?!?!?!

Първоначално изпратено от zmeia
            Еврото претърпя обръщане на възходящото движение, като се спря при нивото на подкрепа 1,4525. При пробив на това ниво следва 1,4440 и ключовото 1,4424, което е пресечна точка на 23,6%-ната корекция на покачването 1,3375-1,4752 и средносрочната тренд линия. В посока нагоре преди тест на новия максимум 1,4752 трябва да се пробият съпротивите при 1,4660 и 1,4700.

не вярхах но взе да се изпълнява написаното.на 1.4752 обаче нещо еврото се замисли.
            според ваз дали ще успее пак да прескоччи краницата на 1.4700 и дали ще успее да достигне до 1.4752?!?!?!?!?!?!?
            az go chakam tova nivo,kam kraia na petak

Коментар

• Това е рисково така че с малсо

В момента ПЙ 230.00

Покупка лимитирана ПЙ 227.50 стоп 200п цел 10 фигури

Успех

Коментар

• Иво ще ти кажа шопската максима "не се коси оти дека ке ти мине" - но между другото е хубво че изразяваш чувства тук и аз бях така в същност искам да ти пожелая да продължавш така с един стих от Петя Дубарова

Прескачай всичко що ти пречи
                Мрази, обичай и живей
                Бъди човек а не човече
                Гори но никога не тлей

ПП
                Много профити ти желая но моля те малко изпусни прата и ще видиш че всичко ще е ок

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                  Аз скъсих долархиена 111.55 стоп 111.80 таргет 108.50
                  Местя стопа на 0

Коментар

• ?!?!?!?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
                      Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                      [а при споменатитв от теб двойки как ли се формира цената...?
                      ...от търсенето и предлагането разбира се ... а иначе, че е надолу паунда няма съмнение.... най-малко срещу долара и йената - 0.12-15% и около -0.7 0.6 % с/у австр. К$ и евро...
                      Ако някъде греша готов съм да се корегирам но ето как виждам аз нещата.
                      Преди да инвестирам, поглеждам факторите които влияят на всяка една от валутире в двойката.

За паунда от близо 2 месеца новините са от лоши по лоши така че единствената вид сделка която мога да правя при паунда е да го скъсявам. Но въпроса е срещу кого...
                      Ако маркета пада йената е най-доброто тогава минавам П/йена къс
                      Ако се качва тогава скъсявам П/А$.
                      Звучи разумно?

Коментар

• един евентуален сценарий за усд / кад

Коментар

• Иво, специално за теб, за подобряване на настроението

Very Funny Video Clips
                          http://youtube.com/watch?v=RzkEsSHOxQU

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                            [а при споменатитв от теб двойки как ли се формира цената...?
                            ...от търсенето и предлагането разбира се ... а иначе, че е надолу паунда няма съмнение.... най-малко срещу долара и йената - 0.12-15% и около -0.7 0.6 % с/у австр. К$ и евро...

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
                              Някои май се опитват да извъртят нещата ! Тук не става дума за хулене ! Става дума , че крителин , форексов и аяксчо директно ме
                              изживяват като модератори - пишат ми на лична , че ми знаели адреса и това не ми бил истинския ник ! Млади момчета , вместо да
                              гонят мацките - тръгнали да се заяждат и обиждат редовите форумци ! Но за всичко се плаща - има господ , колкото и да не вярвате в него !
                              Иво

Коментар

• Някои май се опитват да извъртят нещата ! Тук не става дума за хулене ! Става дума , че крителин , форексов и аяксчо директно ме
                                Иво

Коментар

Working...
                                X