IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Plamen1967
    Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
    Първоначално изпратено от Plamen1967
    Лощите новини за Паунда вече за 2 месец не спират ...

За справка:
    http://www.bloomberg.com/apps/news?p..._Y8&refer=home
    а пък той все нови и нови върхове...чудна работа
    за неразбралите...данните изкарани по-рано които провокираха силния спад говорят че през следващите месеци е много вероятно сваляне на лихвата на острова...
    Говориш за нови върхове срещу $ където всички валути са нагоре, но срещу К$, А$ дори и Е е надолу...
    а при споменатитв от теб двойки как ли се формира цената...?
    Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Сега тестваме 0.8990 да видим дали ще издържи... Според мене на 0.8980 ще отскочи до 0.9070+.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
        Първоначално изпратено от Plamen1967

За справка:
        за неразбралите...данните изкарани по-рано които провокираха силния спад говорят че през следващите месеци е много вероятно сваляне на лихвата на острова...
        Говориш за нови върхове срещу $ където всички валути са нагоре, но срещу К$, А$ дори и Е е надолу...

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967

За справка:
          Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Влизам къс с ордер П/йена 230.2 СЛ 230.70 ТП 228

Коментар

• Лощите новини за Паунда вече за 2 месец не спират ...

За справка:

Коментар

• Аз скъсих долархиена 111.55 стоп 111.80 таргет 108.50

Коментар

• Малко е тежко в озито, възможни са неприятни откати надолу. Аз затова засега няма да го купувам - ще го купувам като стане много скъпо Предпочитам паунд/йена интрадейно - без прогнози, само цъкане, стига да имам време де

ПП Коко, прав си бе, ама защо го казваш - виж че тук е мир и любов, кой на когото има зъб да играят един Мортал Комбат онлайн и всичко е ок. Абе да сме живи и здрави да се караме, бием и накрая да се напием, това е от мене за днес

Коментар

• Аяксчо а я кажи кво мислиш за нещо от сорта

Шорт долархиена 111.40 стоп 111.80 таргет 108.50

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                      Както винаги, не съм съгласен с никой :lol:

Крити, избързал си със затварянето на еврото.

Златото жалко че засега не го търгувам реално, защото картинката при него е най-ясна! Нов връх няма да правим засега. Дневено затваряне на 817.94 ще промени картинката 8) Пък и някакви спамери-лайнари, са ми пратили днес разни оферти за реални покупки на злато, защото стойността му много се покачвала :lol:

В Озито баце ви Давид не ви е казал целите, и от солидарност към неговата тайна, и аз няма да ги кажа 8) Пък като стане въргала с IVO_ - na4inae6, искам да участвам и аз 8)
                      Форексов аз 1/2 си взех другите ги оставям за тест на върха и евентуален пробив.Просто няма да ме има на пц-то сега,защото заминавам на лекции и не ми се рискува да остана на сухо :lol:
                      Айде ..и да бутате керитата нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                        Коко
                        Къде мислиш че ще свърши корекцията при е/$

Колега СТ съжалявам че съм пропуснал постинга ти, за сега нищо не ме кара да променя старата си прогноза от понеделник която пуснах http://golohoro.hit.bg/teta.jpg , ако искаш разбивка на малко графика прати ми лс моля принципно не смятам да пускам търговиики тук тая седмица
                        Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                          Аз съм съгласен че аяксчо е мафиот уууу доста често познава а това е съмнително я, аз примерно като се бях осрал в када ама ха колко бой ядох тук от колеги и с право щот пикаех срещу вятъра. Сега сериозно Аяксчо го познавам лично и не че има кой знае колко опит щот си е момченце и си е за бой че се занимава с форекс още от сега вместо да си изкар едни хубави студ годинки, но ще ви заявя че бих заложил на него за едно розово бъдеще хехе мисля че има знанията и вече и опита май и за да не се възгорди нещо ще отбележа че има още хляб да яде преди да стигне нивото което желае.ПП
                          Не се карайте не се биите като може дружно да си пиите, никой не е безгрешен, който смята че е такъв нека хвърля камъни по мене хехе не се карайте помежду си а направете тоя форум нещо конструктивно с уважение към чуждото мнение било то и грешно
                          ops: ops: ops: ops: ops: ops: ops: ops: ops: ops: ops:
                          Това ме засрами, а ти си изкара едно питие на аванта!

Относно това те подкрепям напълно, но лошото е, че хора с по-малко опит от мене /аз вече повече от 4 години съм с реална сметка преди това 2 на демо/ се правят на големи разбирачи и хулят наред. Не че не може да има по-големи разбирачи от мен с по-малко опит, но поне да показват резултати, а тези които хулят не показват нищичко... Мен това ме дразни, иначе нямам нищо против да се съжберем и да пием бира/уйски/водка или текила 4х4 :lol: !
                          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                          България Над Всичко

Коментар

• Otnosno AUD има още път нагоре независимо от негативното consumer sentiment в Австралия от снощи и предстоящите избори, които може би ще внесат доста неясноти.
                            За днес, почти сигурно е че ще тестваме 0.8990 и ако издържи 0.9120/40 ще е целта.

Коментар

• Аз съм съгласен че аяксчо е мафиот уууу доста често познава а това е съмнително я, аз примерно като се бях осрал в када ама ха колко бой ядох тук от колеги и с право щот пикаех срещу вятъра. Сега сериозно Аяксчо го познавам лично и не че има кой знае колко опит щот си е момченце и си е за бой че се занимава с форекс още от сега вместо да си изкар едни хубави студ годинки, но ще ви заявя че бих заложил на него за едно розово бъдеще хехе мисля че има знанията и вече и опита май и за да не се възгорди нещо ще отбележа че има още хляб да яде преди да стигне нивото което желае.

ПП
                              Не се карайте не се биите като може дружно да си пиите, никой не е безгрешен, който смята че е такъв нека хвърля камъни по мене хехе не се карайте помежду си а направете тоя форум нещо конструктивно с уважение към чуждото мнение било то и грешно

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                                В Озито баце ви Давид не ви е казал целите, и от солидарност към неговата тайна, и аз няма да ги кажа 8) Пък като стане въргала с IVO_ - na4inae6, искам да участвам и аз 8)
                                Хехе цел номер едно беше 0.9030 където затворих полувината позиция. Следва 9140 от където ако се оттласне 75 пипа надолу ще имам задействан трейлинг стоп, а ако бие 9140 ще гоним нов връх
                                Бааа ти поне малко не се ли притесняваш, че са взели да те разследват?!?! Може и до кръвопролития да се стигне съдейки по тона и отношението :?
                                From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                                България Над Всичко

Коментар

Working...
                                X