Добре и информация на ухо - над 1.49 ЕЦБ ще интервира, такъв слух се върти из лондон а максимата е купувай слухове демек спекулантите над 1.49 ще продадат но и имайки в предвид слуха ще се изкушат да го качат до там, а да видим
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Коко, Дай линк на някоя такава компания . Това са от български ИП котировки а имаше и по скъпички. Другото важно е дали не е по - добре да се купи и продаде съответно по близко до една от двете лини на канала т.е. 219 или 240.и от там дори и да рейнджва пак можеш да си на печалба ако хванеш другия край
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plamen1967Ок. До тук добре.
Всичко върви по плана. Сега да бием 1.4720+ и ще почнем да мислим за много по сериозна корекция от последните 2 дена.
Не изключвам възможността и да ударм 1.4800 но ще е извън силите на Е.
Очаквам значителен спад на Е/$ който лека полека да започне да рефлектира коментарите от ФЕД че лихвите няма да падат..
Коментар
-
Първоначално изпратено от denislav_ilievпозаинтересувах се за цените на опции при паунд / йена
Покупка на пут е окло 6,5 фигури а на кол е 4,5 фигури с цена на упражняване 230 падеж 14 януари
Цена в момента 230. двойката е заключена между вратна линия и рамене на разстояние около 11 фигури в двете посоки . Която и от двете линии да бъде пробита прави едната опция по скъпа от двете премии заедно. Въпросът е дали ще се насочи двойката в тези два месеца или ще продължи да рейнджва
Ако изпълни целта на главата с рамене надолу до 190 в рамките на тези 2 месеца(има вариант за опция за три месеца в стратегията) възвръщаемостта е 4 пъти спрямо максималната загуба(премиите по двете опции) при курс към 219 и 241 е на нула цялата работа. Може да се пробва . Мнения ?
Коментар
-
Ок. До тук добре.
Всичко върви по плана. Сега да бием 1.4720+ и ще почнем да мислим за много по сериозна корекция от последните 2 дена.
Не изключвам възможността и да ударм 1.4800 но ще е извън силите на Е.
Очаквам значителен спад на Е/$ който лека полека да започне да рефлектира коментарите от ФЕД че лихвите няма да падат..
Коментар
-
позаинтересувах се за цените на опции при паунд / йена
Покупка на пут е окло 6,5 фигури а на кол е 4,5 фигури с цена на упражняване 230 падеж 14 януари
Цена в момента 230. двойката е заключена между вратна линия и рамене на разстояние около 11 фигури в двете посоки . Която и от двете линии да бъде пробита прави едната опция по скъпа от двете премии заедно. Въпросът е дали ще се насочи двойката в тези два месеца или ще продължи да рейнджва
Ако изпълни целта на главата с рамене надолу до 190 в рамките на тези 2 месеца(има вариант за опция за три месеца в стратегията) възвръщаемостта е 4 пъти спрямо максималната загуба(премиите по двете опции) при курс към 219 и 241 е на нула цялата работа. Може да се пробва . Мнения ?
Коментар
-
Крейзи аз се абстрахирам от всякакво мислене и за това си виждам 1.49 ето ти тех анализа от понед който мога да си го защитя по книга дет се вика http://golohoro.hit.bg/teta.jpg , но иначе знеш ли колко ми се иска да расте ама никак
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от CrazyHorseIVO_ това не може ли да го уредите на лични или викаш така като занимаваш всички с простотии е по-интересно. По-умния/интелигентния/пекания защо просто не си замълчи?
коко какви са тия истории 1.49 в петък...да не се окаже като стопа при йенатазастрашен ако не е и прибран вече
добре че е на 0.
Лично аз на 1.4900 ако го видим ще зтворя дълга от 1.4100 и ще гоня мин 250п който ще ми нулират средната къса от 1.38 ниво но да не споменавам напразно името боже - тук обаче не смея да затворя дългата но горе с Неговата помощ ще опитам, след седмица ще ти пусна анализите ми на малки графики които направих иначе сега наистина немога, но честно до тук съм направо хванал връх и дъно а божа работа ако видим и 49 това ще е доказателство че не аз а че техничиският анализ работи, абе с две думи на 4737 -15п грешка казах че ще тръгне корекция после казах че ще свърши на 4527 - 6п грешка после това е на линия казах 4910 и от там сериозно даун а да видими се говори и така...но 1,49 може да остане като връх ако е крайно импулсно стигането му и оттам рязко,ама много рязко обръщане...ако бавно и спокойно си катери 1,50 е нивото за наблюдение
много ми е интересно следното - ние правим анализи на една графика да речем по GMT на каква ли графика правят анализи американците и какво ли им показва
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68Е, колега, такива неща няма - Господ ни е дал свободна воля и не съди никого. Освен ако не сте с различни Богове
Значи одобряваш ? Адвокат ли си ? Много си хепи , няма що !
Аман от страхливци и слагачи !
Коментар
-
Първоначално изпратено от CrazyHorseIVO_ това не може ли да го уредите на лични или викаш така като занимаваш всички с простотии е по-интересно. По-умния/интелигентния/пекания защо просто не си замълчи?
коко какви са тия истории 1.49 в петък...да не се окаже като стопа при йенатазастрашен ако не е и прибран вече
добре че е на 0.
Лично аз на 1.4900 ако го видим ще зтворя дълга от 1.4100 и ще гоня мин 250п който ще ми нулират средната къса от 1.38 ниво но да не споменавам напразно името боже - тук обаче не смея да затворя дългата но горе с Неговата помощ ще опитам, след седмица ще ти пусна анализите ми на малки графики които направих иначе сега наистина немога, но честно до тук съм направо хванал връх и дъно а божа работа ако видим и 49 това ще е доказателство че не аз а че техничиският анализ работи, абе с две думи на 4737 -15п грешка казах че ще тръгне корекция после казах че ще свърши на 4527 - 6п грешка после това е на линия казах 4910 и от там сериозно даун а да видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от IVO_Първоначално изпратено от Ajax4oтрето - вярвам в Господ /пише се с главна буква както и Бог/ и дори от днес постя... така, че аааре молят'са!
Повече няма да ти отговарям!
теб ! Не си прави труда да постиш - ти отдавна си отритнат от Божията милост ! Не те ли е срам да се подиграваш с такива неща ?!
Няма да прокопсаш момче , ....няма !Безплатен обяд няма!
Коментар
-
IVO_ това не може ли да го уредите на лични или викаш така като занимаваш всички с простотии е по-интересно. По-умния/интелигентния/пекания защо просто не си замълчи?
добре че е на 0.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oтрето - вярвам в Господ /пише се с главна буква както и Бог/ и дори от днес постя... така, че аааре молят'са!
Повече няма да ти отговарям!
теб ! Не си прави труда да постиш - ти отдавна си отритнат от Божията милост ! Не те ли е срам да се подиграваш с такива неща ?!
Няма да прокопсаш момче , ....няма !
Коментар
Коментар