IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добре и информация на ухо - над 1.49 ЕЦБ ще интервира, такъв слух се върти из лондон а максимата е купувай слухове демек спекулантите над 1.49 ще продадат но и имайки в предвид слуха ще се изкушат да го качат до там, а да видим

Коментар

• Коко, Дай линк на някоя такава компания . Това са от български ИП котировки а имаше и по скъпички. Другото важно е дали не е по - добре да се купи и продаде съответно по близко до една от двете лини на канала т.е. 219 или 240.и от там дори и да рейнджва пак можеш да си на печалба ако хванеш другия край

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967
        Ок. До тук добре.
        Всичко върви по плана. Сега да бием 1.4720+ и ще почнем да мислим за много по сериозна корекция от последните 2 дена.
        Не изключвам възможността и да ударм 1.4800 но ще е извън силите на Е.
        Очаквам значителен спад на Е/$ който лека полека да започне да рефлектира коментарите от ФЕД че лихвите няма да падат..
        А бря ти не виждаш ли че пазара отчита всеки фундамент нагоре но не и надолу, просто пичовете са се разбрали да го бутат още но наистина 49 веке требе да коректва щот нема накъде

Коментар

• Първоначално изпратено от denislav_iliev
          позаинтересувах се за цените на опции при паунд / йена
          Покупка на пут е окло 6,5 фигури а на кол е 4,5 фигури с цена на упражняване 230 падеж 14 януари
          Цена в момента 230. двойката е заключена между вратна линия и рамене на разстояние около 11 фигури в двете посоки . Която и от двете линии да бъде пробита прави едната опция по скъпа от двете премии заедно. Въпросът е дали ще се насочи двойката в тези два месеца или ще продължи да рейнджва
          Ако изпълни целта на главата с рамене надолу до 190 в рамките на тези 2 месеца(има вариант за опция за три месеца в стратегията) възвръщаемостта е 4 пъти спрямо максималната загуба(премиите по двете опции) при курс към 219 и 241 е на нула цялата работа. Може да се пробва . Мнения ?
          Дени не знам кой ти е дал такива условия но те са неизгодни честно казано, аз ти препоръчвам да провериш при някой спредбетинг компании и там съм сигурен ще откриеш нещо интересно, аз бих ти казал какво е то но тъй като смятам че до месец сме над 240 няма да ти го кажа

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
            CrazyHorse, не вярвам на часова да има кой знае каква разлика...
            но пък играчите на дневни кендъли... и те са хора

Коментар

• Ок. До тук добре.
              Всичко върви по плана. Сега да бием 1.4720+ и ще почнем да мислим за много по сериозна корекция от последните 2 дена.
              Не изключвам възможността и да ударм 1.4800 но ще е извън силите на Е.
              Очаквам значителен спад на Е/$ който лека полека да започне да рефлектира коментарите от ФЕД че лихвите няма да падат..

Коментар

• позаинтересувах се за цените на опции при паунд / йена
                Покупка на пут е окло 6,5 фигури а на кол е 4,5 фигури с цена на упражняване 230 падеж 14 януари
                Цена в момента 230. двойката е заключена между вратна линия и рамене на разстояние около 11 фигури в двете посоки . Която и от двете линии да бъде пробита прави едната опция по скъпа от двете премии заедно. Въпросът е дали ще се насочи двойката в тези два месеца или ще продължи да рейнджва
                Ако изпълни целта на главата с рамене надолу до 190 в рамките на тези 2 месеца(има вариант за опция за три месеца в стратегията) възвръщаемостта е 4 пъти спрямо максималната загуба(премиите по двете опции) при курс към 219 и 241 е на нула цялата работа. Може да се пробва . Мнения ?

Коментар

• Крейзи аз се абстрахирам от всякакво мислене и за това си виждам 1.49 ето ти тех анализа от понед който мога да си го защитя по книга дет се вика http://golohoro.hit.bg/teta.jpg , но иначе знеш ли колко ми се иска да расте ама никак

Коментар

• CrazyHorse, не вярвам на часова да има кой знае каква разлика...

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                      Първоначално изпратено от CrazyHorse
                      IVO_ това не може ли да го уредите на лични или викаш така като занимаваш всички с простотии е по-интересно. По-умния/интелигентния/пекания защо просто не си замълчи?
                      коко какви са тия истории 1.49 в петък...да не се окаже като стопа при йената застрашен ако не е и прибран вече добре че е на 0.
                      Аааа стопа падна при дй разбира се, ще пиша но ПЙ тоя лимит стои, относно ЕД колега нямям право да пускам отигравания защото за една седмица съм се разбрал с едни хора нещо си но виж трейдинг плана ми и горедоле по него се движа макс малко отклонение.

Лично аз на 1.4900 ако го видим ще зтворя дълга от 1.4100 и ще гоня мин 250п който ще ми нулират средната къса от 1.38 ниво но да не споменавам напразно името боже - тук обаче не смея да затворя дългата но горе с Неговата помощ ще опитам, след седмица ще ти пусна анализите ми на малки графики които направих иначе сега наистина немога, но честно до тук съм направо хванал връх и дъно а божа работа ако видим и 49 това ще е доказателство че не аз а че техничиският анализ работи, абе с две думи на 4737 -15п грешка казах че ще тръгне корекция после казах че ще свърши на 4527 - 6п грешка после това е на линия казах 4910 и от там сериозно даун а да видим
                      1.50 звучи по-дбре от 1,49 или 1,4910 защото е и трън в очите и се говори и така...но 1,49 може да остане като връх ако е крайно импулсно стигането му и оттам рязко,ама много рязко обръщане...ако бавно и спокойно си катери 1,50 е нивото за наблюдение
                      много ми е интересно следното - ние правим анализи на една графика да речем по GMT на каква ли графика правят анализи американците и какво ли им показва

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
                        Е, колега, такива неща няма - Господ ни е дал свободна воля и не съди никого. Освен ако не сте с различни Богове
                        Това ли ни е свободната воля - да се псуваме като хамали ?
                        Значи одобряваш ? Адвокат ли си ? Много си хепи , няма що !
                        Аман от страхливци и слагачи !

Коментар

• Първоначално изпратено от CrazyHorse
                          IVO_ това не може ли да го уредите на лични или викаш така като занимаваш всички с простотии е по-интересно. По-умния/интелигентния/пекания защо просто не си замълчи?
                          коко какви са тия истории 1.49 в петък...да не се окаже като стопа при йената застрашен ако не е и прибран вече добре че е на 0.
                          Аааа стопа падна при дй разбира се, ще пиша но ПЙ тоя лимит стои, относно ЕД колега нямям право да пускам отигравания защото за една седмица съм се разбрал с едни хора нещо си но виж трейдинг плана ми и горедоле по него се движа макс малко отклонение.

Лично аз на 1.4900 ако го видим ще зтворя дълга от 1.4100 и ще гоня мин 250п който ще ми нулират средната къса от 1.38 ниво но да не споменавам напразно името боже - тук обаче не смея да затворя дългата но горе с Неговата помощ ще опитам, след седмица ще ти пусна анализите ми на малки графики които направих иначе сега наистина немога, но честно до тук съм направо хванал връх и дъно а божа работа ако видим и 49 това ще е доказателство че не аз а че техничиският анализ работи, абе с две думи на 4737 -15п грешка казах че ще тръгне корекция после казах че ще свърши на 4527 - 6п грешка после това е на линия казах 4910 и от там сериозно даун а да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
                            Първоначално изпратено от Ajax4o
                            трето - вярвам в Господ /пише се с главна буква както и Бог/ и дори от днес постя... така, че аааре молят'са!

Повече няма да ти отговарям!
                            Не ти личи да вярваш ! Не ти личи ! Господ не толерира типове като
                            теб !
                            Не си прави труда да постиш - ти отдавна си отритнат от Божията милост ! Не те ли е срам да се подиграваш с такива неща ?!
                            Няма да прокопсаш момче , ....няма !
                            Е, колега, такива неща няма - Господ ни е дал свободна воля и не съди никого. Освен ако не сте с различни Богове
                            Безплатен обяд няма!

Коментар

• IVO_ това не може ли да го уредите на лични или викаш така като занимаваш всички с простотии е по-интересно. По-умния/интелигентния/пекания защо просто не си замълчи?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                                трето - вярвам в Господ /пише се с главна буква както и Бог/ и дори от днес постя... така, че аааре молят'са!

Повече няма да ти отговарям!
                                Не ти личи да вярваш ! Не ти личи ! Господ не толерира типове като
                                теб ! Не си прави труда да постиш - ти отдавна си отритнат от Божията милост ! Не те ли е срам да се подиграваш с такива неща ?!
                                Няма да прокопсаш момче , ....няма !

Коментар

Working...
                                X