If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
прогноза за движение . сега пазара е 1.4743 , от тук 1.4715 , после 1.4735 после 1.4677. от там тръгваме бързо и импулсно за 1.4805 , и ско го бием скоро няма да видим нива под него
weche niama sumnenia ,che shte widim 1.50 sled tozi pin bar ,koito naprwihme dneska na dnewna.na pechaliwshite chestito!....koito ne se e kachil na wlaka oshte shte ima wuzmojnost na 4814/4791 da go naprawi ewentualno.
Днес се качих на 1.47620 и мисля да изчакам поне 1.4950, много ми е гот
гледай само стопа да ти е под 1.4680 щото нещо ми се струва че това ниво ще бъде тествано или ако идеята ти е правилна ще чукнем 1.4700 и после ще отпрашим нагоре , като първа поодкрепа ще е 1.4805.
Има интересни новини днес , та ще видим какво ще излезе
поздрави
Добро утро колеги
След обстоен анализ стигнах до извода че днес трябва да върнем до 1,4750/60 при е/$ за корективна 2 вълна и връщане за трета нагоре .Но сметките показват че 3,4,5 вълни ще бъдат къси и върха ще го търсим към 1,4960... на последната 5 вълна.
Как ви излизат сметките при вас.
slagam edin buy order na 162.11 pri eurjpy ,eurusd neshto mutiat wodata i ne mi e iasna kartinata..ako padne pak pod 4730 shte pochna da se sumniawam w 1.50.DAX e na plius ,ochakwam i eurjpy da izrigne
p.s. sega wijdam,che dnewnia pivot e na 162.26..napazarih si ewra...ima i realen shans i eurusd da poeme ot tuka kum 1.50
Добро утро колеги
След обстоен анализ стигнах до извода че днес трябва да върнем до 1,4750/60 при е/$ за корективна 2 вълна и връщане за трета нагоре .Но сметките показват че 3,4,5 вълни ще бъдат къси и върха ще го търсим към 1,4960... на последната 5 вълна.
Как ви излизат сметките при вас.
А аз се качих точно на 4711 и веме може да се каже че го приключих дългото евро , можех да удвоя сметката но не ми издържаха нервите. 4711 беше цел на 4 часа на спада...да когато обере точно цели наистина по добре се оттласква в посока обратна на посоката в която е свършена работата с целите до дупка и това е хубаво сега за еврото че поне на 1.5140 ще си удари целите , а на седмична база може да стигне 5230 това означава че удар на седмична 52...и затваряне на месечна 5140 ще обърнат посоката , лошо е че развиха тренда като типичен импулс - целия тренд е такъв със същинска част 0.8220- 1.3666 - последвала корекция - консолидация и втори импулс да го довършат тренда както трябва. Варианта 52 е добър защото е хубаво еврото да пада и да не расте към долара , долара решава и е натоварен с роля и проблеми в световната икономика на които еврото е невъзможно да издържи и донякъде това е добре за нас. Жалко че трябваше до тук да се качи та да отвори вратичката за дъно по ниско от това преди , хубаво е че като пада няма да има ипотечна криза в Зоната защото цените на имотите ще растат м евра като се качва долара към еврото , няма и акциите на БФБ да паднат както на мнозина им се ще за да си накупят яко а и американската борса ще изпуши нагоре с нея и тази в Европа а това би означавало стабилен публичен инвестиционен сектор и у нас.
weche niama sumnenia ,che shte widim 1.50 sled tozi pin bar ,koito naprwihme dneska na dnewna.na pechaliwshite chestito!....koito ne se e kachil na wlaka oshte shte ima wuzmojnost na 4814/4791 da go naprawi ewentualno.
Днес се качих на 1.47620 и мисля да изчакам поне 1.4950, много ми е гот
Написаното от мен не е препоръка за покупко-продажба на акции.
Форексов пуснах ги и сега се чеша по главата,че пак избързах
А относно МА-тата ..че той целият технически анализ за мене си е чиста психология - никой не може да ме убеди,че има физическа подкрепа или съпротива,която цената среща,като се движи нагоре/надолу.
То май излиза,че психологията е най-важният елемент от търговията
П.С. Държа еврата обаче
Коментар
Форекс Форексов
Крити, стискаш ли кабелаците?
Първоначално изпратено от karakondjul
Ако следиш 13 шифт 8, 8 шифт 5 и 5 шифт 3 това е на практика като да играеш Елиот. ( опростено казано :lol:
Щом така е опростено казано, усложнено не го казвай :lol:
Първоначално изпратено от Happy68
Но пък в тези примери, за късмет има и подкрепи - за това обикновено служи 20 ема (форексов да мълчи и да не пита защо 20 ).
Защо е 20? :lol:
========================================
Цялата работа е, че се търсят някакви зависимости, които статистически имат някакъв потенциал, но логически са необясними. Но както Фена казва - материалът няма сектанстки характер и няма за цел да убеждава някой в нещо. Нито пък да го кара да купува паунд/йена 8)
Коментар