Първоначално изпратено от Plamen1967
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от karakondjulТова движение верно ме изненада, но смятам че ще правим рекорд тази седмица. И при еврото също.
Йената поскъпва което е сигнал че инвеститорите се отдъпват от спекулативните сделки (златото е едно от тях).
Петрола до някъде повлиян от по горното а и от прогннозите за забавено развитие пада (намалявйаки инфлационния апил на златото).
а и за капак както казах вчера златото удаи двоен връх, което е много бериш сигнал.
Ще трябва да се изчака едно добро затваряне на ДАУ нагоре, йената да падне, а петрола да скочи за да се влезе пак дълго злато.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XYФорексов, какво използваш ти за инвестиционни решения? Все пак човек може да намери някаква зависимост между цената и разните индикатори, но аз също си мисля, че не са много надеждни. Аз лично се водя от фундамента и търгувам дългосрочно(не за 50-100 пипа), а индикаторите ги ползвам за разсейване на някои съмнения. Каква е твоята стратегия ако не е тайна?
Между другото си държа йените още щото нещо тука ми се струва че ще обърне нагоре , няма за 1 -2 пипа да се прецаквам да не взема 200ще затворя ръчно ако направи ново дънце , разбира се като върне тогава .
успехForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Форекс Форексов
Караконджул, в коя посока ще е спринта, бе, бате :lol: Аз имам една цел - 815.30, която НЯМА да отиграя, защото ще е против убежденията ми за трейдинг 8) Бройкам си кинтите в едно демо :lol:, в което хванах малко над 100 от 200-те фигури, с които поскъпна златото през последните 3 месеца.
XY, аз фундамент почти не следя, само от любознателност понякога. Използвам само технически анализ, с уговорката че техническия анализ се простира далеч след индикаторите. Вземам предвид движения както по вертикалната ос, така и по хоризонталната. Знам много системи за търговия и вече ми е ясно коя колко струва, кога ще сбърка и кога ще е на профит. Компилирам най-доброто от знанията, които имам. Прекарал съм десетки часове над графики, в търсене на някои закономерности. Всяка книга може да каже как да се търгува, но никоя не казва КОГА да се търгува - а това е жизненоважен елемент.
Успешен ден и внимавайте много с жълтия метал
Коментар
-
Първоначално изпратено от karakondjulЗлатото приготвя следващ спринт от 20-30 долара. Ориентировъчно казано...
Това че не го пробихме вчера беше много негативен сигнал за златото съчетан с спада на петрола от 3%.
Коментар
-
Форексов, какво използваш ти за инвестиционни решения? Все пак човек може да намери някаква зависимост между цената и разните индикатори, но аз също си мисля, че не са много надеждни. Аз лично се водя от фундамента и търгувам дългосрочно(не за 50-100 пипа), а индикаторите ги ползвам за разсейване на някои съмнения. Каква е твоята стратегия ако не е тайна?Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от BNBBвъобще дайте препоръка какви индикатори да компилирам за спалп търговия на 5 мин тайм фрейм. Насложил съм си МА 10 и 20, РСИ на 14, стохастика 5,3,3, но се колебая дали не трябва да е 5,5,5.
Кажете препоръки, моля!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BNBBвъобще дайте препоръка какви индикатори да компилирам за спалп търговия на 5 мин тайм фрейм. Насложил съм си МА 10 и 20, РСИ на 14, стохастика 5,3,3, но се колебая дали не трябва да е 5,5,5.
Кажете препоръки, моля!Аз съм българче обичам, руси каки да .........
Коментар
-
Кажете препоръки, моля!и стохастика 5,3,3 е бавно за 5м издуй ги и там
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовПървоначално изпратено от Plamen1967Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от blqblqПървоначално изпратено от Ajax4oЕми аз прибрах 104 пипа...
Любознателен съм - имам въпрос - каква е логиката нивото на 100МДА да е някаква съпротива/подкрепа?)
Pip master
Коментар
Коментар