If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мога ли да попитам защо при тези супер прогнози Райфайзен не купят от пазара поне за 100 милиона акции.Аз помня времената, когато го правиха.Да знаете как искам да ни избазикате и софикса да стане поне 1000, а дано , ама надали
То и аз мога след днес да Ви бъзикам всеки ден и да питам..Абе какво стана с прогнозата на РАЙФБАНК
Защо въобще някой да инвестира на БФБ, след като най-големите на БФБ - Пенсионните, които по закон трябва да инвестират на БФБ, актвите им са на рекордно ниво, какво и постъпленията, от 2 г. не инвестират на БФБ?
Трендът от две години е надолу с постоянно намаляващ обем.
Мога ли да попитам защо при тези супер прогнози Райфайзен не купят от пазара поне за 100 милиона акции.Аз помня времената, когато го правиха.Да знаете как искам да ни избазикате и софикса да стане поне 1000, а дано , ама надали
То и аз мога след днес да Ви бъзикам всеки ден и да питам..Абе какво стана с прогнозата на РАЙФБАНК
по скоро задай въпроса какво стана с фондовете на райфата....
А анализа ....
Бюджет 2015 г. се отличаваше с по-висок ръст на приходите в сравнение с разходите. „С поправките в закона, приети през ноември, дефицитът бе вдигнат от 2,8% на 3,3% от БВП. На практика той се очертава на ниво от 2,8 – 2,9% от БВП. Като обем дефицитът достигна значителните 2,5 млрд. лв., но с 575,3 млн. лв. по-малко от дефицита към края на 2014 г.“, допълни той.
Пак има избори и пак ли ще строиме градинки.... а и ще купуваме гласовоподаватели...
През февруари общият показател на бизнес климата се повишава с 0.5 пункта в сравнение с предходния месец в резултат на по-благоприятния бизнес климат в промишлеността, търговията на дребно и сектора на услугите, показват данните на НСИ.
Коментар