IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Уважаеми 4Д, да света е хаотичен, но ти го подреждаш само във въображението си и с думи.Така подреди и грешните си прогнози за ръстове на бългаския индекс на два пъти до 1000 пункта, така подреди и излъга за това, че съм бил русофил и други глупости..Не зная дали го правиш с корист, но нито е вярно , нито е реално.Не ме интересува какви печалби имаш от акции,но ти постояно ни ги навираш и се хвалиш без да ги доказваш,Да твърдиш, че си оптимист в най- бедната и корумпирана страна на ЕС, отказваща да прави реформи е явен признак за принадлежност и политически пристрастия.Сигурен съм, че голями оптимисти са Горанов и Москов.На тях също не им пука, че батака е пълен..Ти се самоопределяш със самодоволството си..Оптимизъм да , но след промени и сравнение с по- добрите и демократични общества и държави.Да отричаш докладите на ЕС , не е оптимизъм , а подкрепа на корупцията и отказ от реформите , а също и подкрепа на олигархията с порочния и модел- критикуван от САЩ и ЕС.
    На мене също не ми пука за тебе 4Д, но те моля да спреш да тиражираш грешните си прогнози и наукообразни изводи.В едно съм сигурен и съм оптимист, че ще се освободим от крадците и корумпетата , както го направиха в Румъния и тогава Борсата ще тръгне, а ние ще живеем в по- нормално общество.
    Кире я се върни да видиш за ДЯНКОВ, какви си ги писал, и тогава пак ела да ми ГОВОРИШ ЗА МОСКОВ И ЛУКАРСКИ!!!

Смешно е да не помните какви неща сте говорили и писали преди две години само!!!

4д е оптимист, това е грешно за борса, като тази!!

НАЙ ИНТЕРЕСНИЯ довод е тоя за това, ЧЕ когато били, разбираш ли СТАНИШКО И ОПРЕШКО сме БИЛИ "НАГОРЕ", ами ПОСЛЕДСТВИЯТА ВЕЧЕ 7 ГОДИНИ??? КЪДЕ ГИ ПРОПУСНАХТЕ???? Смешно е !!!

Така е с такива участници и такъв матрял, такива са последствията, защото продукта принадлежи на клиента, Защо не се събрахте участници и асоциации и представители на ип и банки да натискате борсата и ЦП да се реформират!!!

КОГА ЩЕ СТАНАТ ЧАСТНИ И КОГА КФН ЩЕ Е НА МЯСТОТО СИ !!!!

ЕТО ТИЯ НЕЩА, КАТО СЕ ПРОМЕНЯТ НЯКОГА, ЕЛАТЕ ПАК ДА ГОВОРИТЕ ЗА КОМПАНИИ БЪЛГАРСКИ, ТУКА В БЪЛГАРИЯ.!!!
    А ПРЕДИ ТОВА САМО празни приказки, както и се вижда!!!
    Last edited by DutyFree; 02.03.2016, 09:10.

Коментар

• Уважаеми 4Д, да света е хаотичен, но ти го подреждаш само във въображението си и с думи.Така подреди и грешните си прогнози за ръстове на бългаския индекс на два пъти до 1000 пункта, така подреди и излъга за това, че съм бил русофил и други глупости..Не зная дали го правиш с корист, но нито е вярно , нито е реално.Не ме интересува какви печалби имаш от акции,но ти постояно ни ги навираш и се хвалиш без да ги доказваш,Да твърдиш, че си оптимист в най- бедната и корумпирана страна на ЕС, отказваща да прави реформи е явен признак за принадлежност и политически пристрастия.Сигурен съм, че голями оптимисти са Горанов и Москов.На тях също не им пука, че батака е пълен..Ти се самоопределяш със самодоволството си..Оптимизъм да , но след промени и сравнение с по- добрите и демократични общества и държави.Да отричаш докладите на ЕС , не е оптимизъм , а подкрепа на корупцията и отказ от реформите , а също и подкрепа на олигархията с порочния и модел- критикуван от САЩ и ЕС.
      На мене също не ми пука за тебе 4Д, но те моля да спреш да тиражираш грешните си прогнози и наукообразни изводи.В едно съм сигурен и съм оптимист, че ще се освободим от крадците и корумпетата , както го направиха в Румъния и тогава Борсата ще тръгне, а ние ще живеем в по- нормално общество.
      Last edited by Kiro; 02.03.2016, 08:44.

Коментар

• След днешните писания мога да дам само един коментар. Света е хаотичен и ние го подреждаме в някакъв разбираем за нас вид. Самото описание на хаоса говори повече за самите нас отколкото за окръжаващият свят. Аз винаги ще търся положителен сценарий защото от негативният няма да мога да извлека полза. Същевременно скептицизма ми ще води до непрекъснато съмнение и подлагане на тестове дали е верен. Стремежа да построим негативен свят в който сме губещи ще остане за винаги неразбран от мен. Затова ще бъда оптимист защото осъзнавам, че винаги навсякъде има положителен сценарий и е възможно все още да не съм го видял, но той е там. Вярвам, че всеки средно интелигентен човек е способен да намери положителен изход от всяка ситуация. Към момента чувствам, че съм намерил такъв. Само времето ще покаже дали съм прав. Сякаш за мен най-важното е да намеря разрешение на загадките. Просто имам късмет, че работя в сфера където те се отплащат и финансово. Дали съм изкарал пари или не е нещо, което няма как да се провери в един форум и изобщо не ми пука какво мислите. Какви са политическите ми възгледи е очевидно и Киро е безкрайно далеч. Но отново не ми пука какво мисли. Лека нощ.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Какво му е на сайта?
          Е как, няма вечно да стой така, поне малко приятелски да изглежда !!!
          Един лев инвестиция, в нещо последните 7-10 години????

Коментар

Днес ги нокаутирах
            А вазелинче употреби ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              мисля че е време да обръщаме - щом и мен взеха да ме спохождат тъмни мисли!?!??

п.п. инфосток да си оправят сайта че днес као видях +67% и щях да получа инфаркт!!!
              Какво му е на сайта?

Коментар

• мисля че е време да обръщаме - щом и мен взеха да ме спохождат тъмни мисли!?!??

п.п. инфосток да си оправят сайта че днес као видях +67% и щях да получа инфаркт!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
                  Както винаги
                  верен отговор.

Коментар

Днес ги нокаутирах
                    Брефа и Хика ли имаш предвид или Еврохолд?

Коментар

Днес ги нокаутирах
                      Както винаги

Коментар

• Днес ги нокаутирах

Коментар

• Първоначално изпратено от DutyFree Разгледай мнение
                          А, ами то закърнелите в главите не могат да те разберат какво работиш, ти ми приказваш да ви ОБЯСНЯВАМ НЕЩО, ТА камо как да правите ПАРИ, нали тука ВИ стигат!!!
                          И като ЦЯЛО МАНТАЛИТЕТА ви личи, отдалече, отдалече заключения и квалификации и изводи на база ГЛУПОСТИ!!! То май и живота ви е такъв, явно!!!

И нямате оправия!!! Имал бил малко пари,ТОЛКОВА СА ТИ ОСТАНАЛИ, ЯВНО !!! хахахах
                          Що бе кефи ме, като няма хляб да поне да има зрелища.Пък ти много бързо се
                          пънеш една дума и сеира е готов.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                            Еййй побъркахте го чоловекът,сега гледай циркаджилъци.
                            А, ами то закърнелите в главите не могат да те разберат какво работиш, ти ми приказваш да ви ОБЯСНЯВАМ НЕЩО, ТА камо как да правите ПАРИ, нали тука ВИ стигат!!!
                            И като ЦЯЛО МАНТАЛИТЕТА ви личи, отдалече, отдалече заключения и квалификации и изводи на база ГЛУПОСТИ!!! То май и живота ви е такъв, явно!!!

И нямате оправия!!! Имал бил малко пари,ТОЛКОВА СА ТИ ОСТАНАЛИ, ЯВНО !!! хахахах
                            Last edited by DutyFree; 01.03.2016, 17:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                              Баце, прав си както винаги! Повтори го още 10 000 пъти, за да може ако някой го е пропуснал, да навакса!
                              Еййй побъркахте го чоловекът,сега гледай циркаджилъци.

Коментар

• Първоначално изпратено от DutyFree Разгледай мнение
                                Е това не трябва да те дразни, защо става така!!!
                                Те като разберат, сто човека, ела ми казвай, че бфб нямала сестра!!
                                имам малко пари настрана, ти като гледам, си голям разбирач. Дай ми съвет какво да правя с тях, моля!

Коментар

Working...
                                X