IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Фондовият пазар само може да се възползва от влизането в еврозоната, но то е и възможност да се отърве от наследствените си проблеми

Коментар

• Здравейте,
      Защо не мога да пиша по някои теми?
      Аз ли правя нещо грешно?

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Абе не е само той

Началото на 2023г - 649 415

Началото на 2024г - 763 177

Началото на 2025г. - 910 094

и към края на май - 1 072 173
        що не звъннеш направо на наглите да ги улесниш съвсем. давай в същия дух, но да те бия за тези 3г като си се набухал в Шелли си е срамно
        Last edited by Black and white cat-foot; Вчера, 13:56.
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Здравко набор 74 който току що се похвали че е милионер в бързоликвидни акции в публичен форум и можеш да му видиш името и егн-то по някое ОСА, аз съм тъп а ти си умен щото не ти хваля стоката
          Не бе, ти си най умния Щото имаш най умния съветник на света ! Че и мераци да управляваш фондове имаш ! Хубаво е човек като се поизложи да се усети и да спре !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Май е крайно време и аз да те блокирам за да не се ядосвам като ти чета глупостите ! И тези глупости ги пише човек, който уж се скъсва да пътува къде ли не ! Пътуваш, но явно нищо не виждаш !
            Здравко набор 74 който току що се похвали че е милионер в бързоликвидни акции в публичен форум и можеш да му видиш името и егн-то по някое ОСА, ние сме тъпи а ти си умен щото не ти хвалим стоката
            Last edited by Black and white cat-foot; Вчера, 13:21.
            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

Тогава и заданието на задачата нека се промени. Откъде да се намери "избушена еврпейска държава", в ЕС27 избушени държави няма, колкото и парадоксално да звучи това, казано на българси.

Еврото е привилегия за нашия пазар, а той дали ще направи нужното, за да си покани ликвидността, това е друга тема. Аз оставам умерен оптимист.
              Най-близкият пример е Естония - горе-долу същия валутен борд, в ес, без руско влияние. включват се януари 2011, индекса ти почва на 745, завършва на 547 годината. ок викаш криза, ама софикс почва на 398 и завършва на 322. т.е. 26.6% спад спрямо 19.1% а ние нямахме чисто ново евро. айде нещо по-пресно, въпреки че там няма толкова прилики. Хърватия приеха еврото 2023, Кробекс направи 26.3% за годината. Ама Софикса е нагоре 27.8%. Ти си стой оптимист, аз предпочитам да разчитам на данни

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Дефинирай избушена Щото за мен свинете в ЕЗ не са една, две или 4-5, а много. Иначе ей го късащия от залъка си - гарантира едва ли не 20-30% ръст за следващите 12 месеца, та светлото бъдеще идеееееее. Речна и че 60 милиона евро били влезли от играта на Черен Петър с шменти-капели за прехвърляне на горещия картоф в чужбина - евалата. Та чакаме светлото бъдеще, щото у нас всичко било подценено, много сме атрактивни, скоро ще тече мед и масло по чешмите и всичко това само защото сме приели еврото. даже единият Импетус рече, че като видели отчети в лева, и от чужбина дирекнто се отказвали да инвестират у нас - направо се чудя как инвестират в Румъния, Полша, Чехия и т.н., да не говорим в Югоизточна Азия

Въобще, доста големи смешки и надъхване, основно заради Черния Петър, разбира се - и това са титаните на фондовия пазар у нас, направо не ми се мисли какво ще е при адептите им. Който иска да се посмее, да заповяда - https://www.bloombergtv.bg/a/16-bizn...ite-12-mesetsa
                Май е крайно време и аз да те блокирам за да не се ядосвам като ти чета глупостите ! И тези глупости ги пише човек, който уж се скъсва да пътува къде ли не ! Пътуваш, но явно нищо не виждаш !

Коментар

• Мъж е намушкан, а седем други са ранени във вторник (8 юли). Това е вторият ден от фестивала Сан Фермин в Памплома, по време на който хиляди хора се разпръскват по тесните улички на средновековния град за вековната традиция на бягане с бикове. Мъжът, който е бил намушкан, идентифициран само като по-възрастен от 25 години

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

Тогава и заданието на задачата нека се промени. Откъде да се намери "избушена еврпейска държава", в ЕС27 избушени държави няма, колкото и парадоксално да звучи това, казано на българси.

Еврото е привилегия за нашия пазар, а той дали ще направи нужното, за да си покани ликвидността, това е друга тема. Аз оставам умерен оптимист.
                    Дефинирай избушена Щото за мен свинете в ЕЗ не са една, две или 4-5, а много. Иначе ей го късащия от залъка си - гарантира едва ли не 20-30% ръст за следващите 12 месеца, та светлото бъдеще идеееееее. Речна и че 60 милиона евро били влезли от играта на Черен Петър с шменти-капели за прехвърляне на горещия картоф в чужбина - евалата. Та чакаме светлото бъдеще, щото у нас всичко било подценено, много сме атрактивни, скоро ще тече мед и масло по чешмите и всичко това само защото сме приели еврото. даже единият Импетус рече, че като видели отчети в лева, и от чужбина дирекнто се отказвали да инвестират у нас - направо се чудя как инвестират в Румъния, Полша, Чехия и т.н., да не говорим в Югоизточна Азия

Въобще, доста големи смешки и надъхване, основно заради Черния Петър, разбира се - и това са титаните на фондовия пазар у нас, направо не ми се мисли какво ще е при адептите им. Който иска да се посмее, да заповяда - https://www.bloombergtv.bg/a/16-bizn...ite-12-mesetsa
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

същата Грузия дето беше натупана от Русия и е под руско влияние? Мдаа данните може да са леко изкривени

Коментар

същата Грузия дето беше натупана от Русия и е под руско влияние? Мдаа данните може да са леко изкривени
                        Моите данни са верни .

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

И да се сравни стандартът на прибалтиките с да речем една … Грузия.

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение

Аналогия може да се търси от влизането на Литва и Естония
                            еми потърси инфо. дипломната ми работа беше сравнителен анализ мвжду валутните бордове на България, Естония и Литва, мързи ме да търся и това инфо

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение

Аналогия може да се търси от влизането на Литва и Естония
                              И да се сравни стандартът на прибалтиките с да речем една … Грузия.

Коментар

• Паметна дата! Да ви е Честита!!!

Коментар

Working...
                                X