Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Абе не е само той
Началото на 2023г - 649 415
Началото на 2024г - 763 177
Началото на 2025г. - 910 094
и към края на май - 1 072 173Last edited by Black and white cat-foot; Вчера, 13:56.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Здравко набор 74 който току що се похвали че е милионер в бързоликвидни акции в публичен форум и можеш да му видиш името и егн-то по някое ОСА, аз съм тъп а ти си умен щото не ти хваля стоката
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Май е крайно време и аз да те блокирам за да не се ядосвам като ти чета глупостите ! И тези глупости ги пише човек, който уж се скъсва да пътува къде ли не ! Пътуваш, но явно нищо не виждаш !Last edited by Black and white cat-foot; Вчера, 13:21.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Тогава и заданието на задачата нека се промени. Откъде да се намери "избушена еврпейска държава", в ЕС27 избушени държави няма, колкото и парадоксално да звучи това, казано на българси.
Еврото е привилегия за нашия пазар, а той дали ще направи нужното, за да си покани ликвидността, това е друга тема. Аз оставам умерен оптимист.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Дефинирай избушенаЩото за мен свинете в ЕЗ не са една, две или 4-5, а много. Иначе ей го късащия от залъка си - гарантира едва ли не 20-30% ръст за следващите 12 месеца, та светлото бъдеще идеееееее. Речна и че 60 милиона евро били влезли от играта на Черен Петър с шменти-капели за прехвърляне на горещия картоф в чужбина - евалата. Та чакаме светлото бъдеще, щото у нас всичко било подценено, много сме атрактивни, скоро ще тече мед и масло по чешмите и всичко това само защото сме приели еврото. даже единият Импетус рече, че като видели отчети в лева, и от чужбина дирекнто се отказвали да инвестират у нас - направо се чудя как инвестират в Румъния, Полша, Чехия и т.н., да не говорим в Югоизточна Азия
Въобще, доста големи смешки и надъхване, основно заради Черния Петър, разбира се - и това са титаните на фондовия пазар у нас, направо не ми се мисли какво ще е при адептите им. Който иска да се посмее, да заповяда - https://www.bloombergtv.bg/a/16-bizn...ite-12-mesetsa
- 9 Харесвания
Коментар
-
Мъж е намушкан, а седем други са ранени във вторник (8 юли). Това е вторият ден от фестивала Сан Фермин в Памплома, по време на който хиляди хора се разпръскват по тесните улички на средновековния град за вековната традиция на бягане с бикове. Мъжът, който е бил намушкан, идентифициран само като по-възрастен от 25 години
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Тогава и заданието на задачата нека се промени. Откъде да се намери "избушена еврпейска държава", в ЕС27 избушени държави няма, колкото и парадоксално да звучи това, казано на българси.
Еврото е привилегия за нашия пазар, а той дали ще направи нужното, за да си покани ликвидността, това е друга тема. Аз оставам умерен оптимист.Щото за мен свинете в ЕЗ не са една, две или 4-5, а много. Иначе ей го късащия от залъка си - гарантира едва ли не 20-30% ръст за следващите 12 месеца, та светлото бъдеще идеееееее. Речна и че 60 милиона евро били влезли от играта на Черен Петър с шменти-капели за прехвърляне на горещия картоф в чужбина - евалата. Та чакаме светлото бъдеще, щото у нас всичко било подценено, много сме атрактивни, скоро ще тече мед и масло по чешмите и всичко това само защото сме приели еврото. даже единият Импетус рече, че като видели отчети в лева, и от чужбина дирекнто се отказвали да инвестират у нас - направо се чудя как инвестират в Румъния, Полша, Чехия и т.н., да не говорим в Югоизточна Азия
Въобще, доста големи смешки и надъхване, основно заради Черния Петър, разбира се - и това са титаните на фондовия пазар у нас, направо не ми се мисли какво ще е при адептите им. Който иска да се посмее, да заповяда - https://www.bloombergtv.bg/a/16-bizn...ite-12-mesetsaNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
същата Грузия дето беше натупана от Русия и е под руско влияние? Мдаа данните може да са леко изкривени
Еврото е привилегия за нашия пазар, а той дали ще направи нужното, за да си покани ликвидността, това е друга тема. Аз оставам умерен оптимист.
- 5 Харесвания
Коментар
-
същата Грузия дето беше натупана от Русия и е под руско влияние? Мдаа данните може да са леко изкривени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
И да се сравни стандартът на прибалтиките с да речем една … Грузия.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Аналогия може да се търси от влизането на Литва и Естонияdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Аналогия може да се търси от влизането на Литва и Естония
Коментар
Коментар