Тръмп се оказва "Черен Лебед" за финансовите пазари.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеОптимизъм да искаш
Last edited by precakanoto; 11.03.2025, 20:34.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеОптимизъм да искаш
Last edited by dido_yord; 11.03.2025, 18:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнениеКолеги,не си спомням, - в кои случаи един акционер е длъжен да обяви - значително акционерно участие?
ИИ ми отговори така:
Придобие или прехвърли акции, така че неговият дял да достигне, надхвърли или падне под праговете от 5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 33%, 50% или 66% от гласовете в Общото събрание на акционерите.
Се промени непряката собственост (например чрез свързани лица или чрез деривативни инструменти), водеща до достигане на някой от тези прагове.
Мога ли да му вярвам?!Last edited by m_nedev; 04.03.2025, 21:31.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Колеги,не си спомням, - в кои случаи един акционер е длъжен да обяви - значително акционерно участие?
ИИ ми отговори така:
Придобие или прехвърли акции, така че неговият дял да достигне, надхвърли или падне под праговете от 5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 33%, 50% или 66% от гласовете в Общото събрание на акционерите.
Се промени непряката собственост (например чрез свързани лица или чрез деривативни инструменти), водеща до достигане на някой от тези прагове.
Мога ли да му вярвам?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
10 по-скороLast edited by m_nedev; 04.03.2025, 18:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от m_nedev Разгледай мнениеНа мен ли ми се струва, или видях да минава сделка за 100 милиона.
10 по-скоро
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеНа Дронамикс Глобал имаш в предвид нали
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеВие се ебавате със Скоти, но той вече сигурно е направил 5% от капитала.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар