IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Какво му е на сайта?
    Е как, няма вечно да стой така, поне малко приятелски да изглежда !!!
    Един лев инвестиция, в нещо последните 7-10 години????

Коментар

Днес ги нокаутирах
      А вазелинче употреби ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        мисля че е време да обръщаме - щом и мен взеха да ме спохождат тъмни мисли!?!??

п.п. инфосток да си оправят сайта че днес као видях +67% и щях да получа инфаркт!!!
        Какво му е на сайта?

Коментар

• мисля че е време да обръщаме - щом и мен взеха да ме спохождат тъмни мисли!?!??

п.п. инфосток да си оправят сайта че днес као видях +67% и щях да получа инфаркт!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
            Както винаги
            верен отговор.

Коментар

Днес ги нокаутирах
              Брефа и Хика ли имаш предвид или Еврохолд?

Коментар

Днес ги нокаутирах
                Както винаги

Коментар

• Днес ги нокаутирах

Коментар

• Първоначално изпратено от DutyFree Разгледай мнение
                    А, ами то закърнелите в главите не могат да те разберат какво работиш, ти ми приказваш да ви ОБЯСНЯВАМ НЕЩО, ТА камо как да правите ПАРИ, нали тука ВИ стигат!!!
                    И като ЦЯЛО МАНТАЛИТЕТА ви личи, отдалече, отдалече заключения и квалификации и изводи на база ГЛУПОСТИ!!! То май и живота ви е такъв, явно!!!

И нямате оправия!!! Имал бил малко пари,ТОЛКОВА СА ТИ ОСТАНАЛИ, ЯВНО !!! хахахах
                    Що бе кефи ме, като няма хляб да поне да има зрелища.Пък ти много бързо се
                    пънеш една дума и сеира е готов.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                      Еййй побъркахте го чоловекът,сега гледай циркаджилъци.
                      А, ами то закърнелите в главите не могат да те разберат какво работиш, ти ми приказваш да ви ОБЯСНЯВАМ НЕЩО, ТА камо как да правите ПАРИ, нали тука ВИ стигат!!!
                      И като ЦЯЛО МАНТАЛИТЕТА ви личи, отдалече, отдалече заключения и квалификации и изводи на база ГЛУПОСТИ!!! То май и живота ви е такъв, явно!!!

И нямате оправия!!! Имал бил малко пари,ТОЛКОВА СА ТИ ОСТАНАЛИ, ЯВНО !!! хахахах
                      Last edited by DutyFree; 01.03.2016, 16:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                        Баце, прав си както винаги! Повтори го още 10 000 пъти, за да може ако някой го е пропуснал, да навакса!
                        Еййй побъркахте го чоловекът,сега гледай циркаджилъци.

Коментар

Е това не трябва да те дразни, защо става така!!!
                          Те като разберат, сто човека, ела ми казвай, че бфб нямала сестра!!
                          имам малко пари настрана, ти като гледам, си голям разбирач. Дай ми съвет какво да правя с тях, моля!

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                            Баце, прав си както винаги! Повтори го още 10 000 пъти, за да може ако някой го е пропуснал, да навакса!
                            Е това не трябва да те дразни, защо става така!!!
                            Те като разберат, сто човека, ела ми казвай, че бфб нямала сестра!!

Коментар

Точно, а сега какво да търгуваме, бъдещите им КАКВО, По принцип пазарите на АКЦИИ ПО ПОДРАЗБИРАНЕ СА ЗА НАГОРЕ, ЗАЩО Е ТОВА, ТУК НА БФБ И ВЪОБЩЕ, каква е тази борса и участниците в нея????

Как ти тече ИНФОРМАЦИЯТА ТУКА, То тука НЯМА ИНФОРМАЦИЯ, само СУПЕР ИЗКРИВЕНА СРЕДА , което не тръгва от нас дребните, но и не си знаем правата ли??

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                                Тц, тогава търгувахме бъдещият им катарзис
                                Точно, а сега какво да търгуваме, бъдещите им КАКВО, По принцип пазарите на АКЦИИ ПО ПОДРАЗБИРАНЕ СА ЗА НАГОРЕ, ЗАЩО Е ТОВА, ТУК НА БФБ И ВЪОБЩЕ, каква е тази борса и участниците в нея????

Как ти тече ИНФОРМАЦИЯТА ТУКА, То тука НЯМА ИНФОРМАЦИЯ, само СУПЕР ИЗКРИВЕНА СРЕДА , което не тръгва от нас дребните, но и не си знаем правата ли??

Коментар

Working...
                                X